80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sıkacagım yoksa ipin ucu kacacak valla ewt eskişehir tatlım geldin mi hiç

ben de esk deyim canım:::)) ben de sıkma niyetindeyim de.işte mecburen yenilen bir tane de olsa tatlılar oluyor ya onlar bile canımı sıkıyor şimdiden.çünkü toparlanma aşamasındayım zorlanıyorum feci biçimde.yaşınız gençken atın kiloları atabildiğiniz kadar ilerki yaşta daha zor.evlilik doğum vs. kilosu fazla olanlara daha da kilo ekliyor malesef.......

aaaaaaa nerelerde oturuyorsun merak ettim canımmmmmmm

eveett bugün ne yedim
sabah
1 etiform kepekli bisküvi
biraz peynir,domates
1 bardak süt 3 kaşık yulaf
1 yeşil çay
öğle
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 etiform kepekli bisküvi
1 ayran
ara öğün karpuz
akşama nohut yemeği yicem ekmeksiz ve pilavsız
spor yapınca çok acıkıyorum inş başka da bişey yemem
herkese bol şans

canalrım günaydın evde uyumak yerine doğdugum günde bile işdeyim

Ne demek canim bende senin sevdiklerimiz ayni ben 5 aydir diyet yapiyorum ancak canim bak benim daha bi 10 kilom var verilecek sabirli olmalisin hemencik pes etmek yoooook

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn
olsun cnm ne yapıcan iş beklemezzzzzzzz

Ooooooo nerdesiniz kızlar yaaaa kimsecikler yok..eskiden burada günde 10-12 sayfa birikirdiii..hoooppp yokmu zayıflama kafa tutmuşş birileriii...yahu nerdesinizz yaaa???

cnm hep kalabalık olurduk ama hem tatil hem ramazan hem sıcaklık hem de sıkılmak gibi nedenlerden azaldık ama ramazandan sonra toparlanırız.. şimdili böle idare etcez artıkk..

Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar

cem demirel canım googleye yaz çıkıyor

canım cem demirel benim ilk 2 tüp bebeğimi yaptırdığım kişi(( nasip değilmiş onun elinden...

kızlar temmuzda yola çıkarken havada leylek gördüm aha çok gezicem dedim ama bu da hiç hoş olmadı ya yoruldum şimdiden ...
diyarbakırdan balıkesire geldim akçaya gittim akçaydan balıkesire ordan antalyaya antalyada 1 hafta kaldım balıkesire döndüm cumartesi yarın bursaya gidiyorum ordan diyarbakıra ve tekrar bursaya bunların hepsi 1 ay içinde olacak yaaaa ben dinlenmek istiyorummmmm 81 kiloyu da gördüm bütün uğraşlarım boşa gitttiiii(((

misafirlikteyim oturdum bil başına ne ayıplacaklar beniiiiiii tüüüü geline bak diyeceklerrr öpüyorum hepinizi....

canalrım günaydın evde uyumak yerine doğdugum günde bile işdeyim

nice yıllara cnm.. dilerim yeni yaşında mutluluk yağmurları altında sırılsıklam olursun.. bi de 65 kilo:))

Ne demek canim bende senin sevdiklerimiz ayni ben 5 aydir diyet yapiyorum ancak canim bak benim daha bi 10 kilom var verilecek sabirli olmalisin hemencik pes etmek yoooook

mrb devarncım.. nerelerdesin yahu sen de yok oldun.. 5 aydır diyet yok ama maşallah kilonuda korumuşsun harikasın.... sor olanı başarıyorsun..

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn
olsun cnm ne yapıcan iş beklemezzzzzzzz

aynen öle cnm.. Allah sağlık versin iş versin gerisi elbet hallolur.. bu arada sen de kayıplardasın nasıl gidiyor diyet??

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesin sen bakim?? bi yok oldun tam oldu yani..... ben deözledim seni:)) güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. dilerim sen de eşin ve yavrunla sağlıklı güzel bir ömür sürersin.. öyle ulaşılmaycak olan sensin cnm.. ben bekar halimle duba gibi oldun.. irade sıfırdı yani.. sen anne oldun da aldın kiloları ve bi,r kısmını verdin. az kaldı cnm onlarda gidecek inşallah. ama sana kızcam bi de böle çekerim saçlarını neden kilo aldın bakim sen?? korusaydın keşke.. ben bilmem okullar açılana kdar 72 olarak gel aramıza ona göre yoksa çekerim saçlarını..

cnm ekmeği yufka yemeyelim.. bizim diyetlerden olsun.. bi de tatlıyı canın istiyorsa sahurda yemeye çalış. iftardan sonra insanın hareket edecek hali kalmıyor. yağa dönüşmesin.. fıstık karraında olmuş.. olacak arada bişey olmaz.

cnm uzmanlar çocukları yemeye zorlamayın diyorlar.. onun midesi kendi avcu kadar 2 kaşıla doyar.. öyle 5 kez yemek yapma.. obezliğin nedeni hep bu anneler:)))) hem sen de kilo almazsın ..

ewt gayet güzel bir duygu:))) ama insanlar bazen ilginç olabiliyor.. mesela ben kiloluyken herkes zayıfla deyip üzerdi beni... şimdide yakışmmaış kilo al diyorlar.. yani torba değilki ağızları büzesin di mi?? ayrıca ben de bu düğün hazırlıklaır içerisindeyim.. ve çok gerginim(herkes gıcık oluyor bana çok değiştiğimi saçmaladığımı söylüyor(( acaba o kadar değiştim mi.. belki strestendir. bi de çok yoruluyorm. sana da kolay gelsin... sen kuyruğuna geldin sıra ben de:)) dilerim bi ömür iyiki dersin..

Ooooooo nerdesiniz kızlar yaaaa kimsecikler yok..eskiden burada günde 10-12 sayfa birikirdiii..hoooppp yokmu zayıflama kafa tutmuşş birileriii...yahu nerdesinizz yaaa???

cnm hep kalabalık olurduk ama hem tatil hem ramazan hem sıcaklık hem de sıkılmak gibi nedenlerden azaldık ama ramazandan sonra toparlanırız.. şimdili böle idare etcez artıkk..

Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar

şişkinliktir cnm kesinlikle bende de1-2 kilo arasında artıya geçiyorum
hastalık bitince gider hepsi merak etme. hatta eksiye bile düşersin..

sen yenisin galiba:))) şaka bi yanda da yazın gelmesiyle cücük gibi dağıldık biz:))) ramazandan sonra toparlanırız cnm.. ben de şubatta diyete başladım aniden:)) bir sabah kalktım ve diyetteyim dedim. acaba ne dürttü beni:)) ii oldu ama.. o günden beri 22 kilo verdim.. hep kiloluydum ben evlilik falanda yoktu yani... şimdi sıkıldım ve düğün hazırlığı derken salladım diyeti koruyorum kilomu öle geçiyor şuan için..

cnm o 65 olacak rakam beklesin seniiii sen yine gidiyorsun ona doğru.. takılma 79 a sen daha hafifsin emin olabilirsin.. ben sana güveniyorum acayip iradelisin maşallah

ne güzel işte cnmm geziyorsun insanın kafası dağılıyor tabi vücudu da dağılıyor:))) hayırlı olsun tayin işi. pozitif düşün güzeel şeyler olsun... yeni bi hayat yani çevre hep yeni başlangıçlar heyecan verir... sen de o heyecanı yaşa... ayrıca 81 kilo çok hızlı kilo almışsın.. bence az dikkat etsen hızlıda gider. biraz dikkatli ol. çünkü çok zor veriyoruz kiloları kolayken ver cnm.. ama önünde sonunda verirsin ben inanıyorumm sıkma canını..

kıyamam Allah kolaylık versin canım :26:

sonundaoldu cok teskkt ederm
bu evlilik surecnde kimseye yaranamazsin canum
bende bazen oyle durumlara dusuyom takma
yok yok bnm cevrrem zayf halimi goremedikleri icin bnde dahil
herkes cok sevncek
sanada hayrli olsun cnm umarim sende hep iyiki dersin

özledim seni canım nasılsın sıkma canını çekeyen konusuyo zayıf halıne alısamamışlardır ondan dır canım evlenınce bebek olunca alırsın canım

ewt cn aynen herkes bir küsüp gidiyor.. en güzeli takmamk sanırım :)) o zaman yakın zaman da hepiniz sevinin inşş..:) tabi önemli olan öncelikle senin sevinmen cnm..
teşekkür ederim dileğin için cnm Aminnn..

özledim seni canım nasılsın sıkma canını çekeyen konusuyo zayıf halıne alısamamışlardır ondan dır canım evlenınce bebek olunca alırsın canım

ben de özlüyorum cnm.. ii dielim ii olalım sen nasılsın bakalım?? di mi tuhaf geliyorumdur şimdi.. bebek olunca ben gene eski ben olmam umarım:18:

mavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..

kamile sen de sessiz kalma oralarda gelde 2 lafın belini kıralım:))

tabi 80 lar nerde 60 nerede olsun tekrar verırsın canım benım

Canım burlardayım biraz 70 ler topikine takıldım ama burlardayım kilomu ramazaan ayında baya bi korudum veremedim ama almadımda ama bayramdan sonra tam sürat diyete devam

kıyamam Allah kolaylık versin canım :26:

sağolun kızlar destekleriniz için marttan beri yavaş yavaş kilo alıyorum ama veririm de ...

hele bi şu düzenim otursun bakıcaz bakalım tekrar..

arkadaslar ben de ipin ucunu iyice kacirdimm.88.800 olmusum .bugün itibariyele diyet diyorum baska bir sey demiyorum.ramazan dolayisiyla hangi kanali acsam yemek tarifi corba ana yemek tatli tarifleri bende evde deneme yapiyorum .aldik gitti. vermem lazim cikar yolu yok bunun...off off
  • menüm sabah iki bardak cay .biraz peynir bir brotchen
  • öglen bir tane birber dolmasi yaninda bir kase yogurt.ayrica menemen ,bir dilim ekmek
  • ara biraz crep türk kahvesi
  • aksam bir tabak tam tahilli müsli . sütlü .bir tane muz
  • ayrica bir litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…