80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Brao canım tebrik ederim.Çok güzel bir gelin olacaksın inşallahhh
Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar

Hastayken bende 1 -2 kg daha fazla oluyorum canım...

Bende evlendikten sonra 1.5 yılda 88 oldum.Evlenirken 76 idim.Sürekli tombik oldum.Dönem dönem kilo alıp verdim.En az 69 u gördüm.En fazla da şu anki kilomuBende sınıf öğretmeniyim.Çocuk yok daha.İnş biraz kilo vereyim düşünüyorum

mavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..

kamile sen de sessiz kalma oralarda gelde 2 lafın belini kıralım:))

Aynıyız senle canım.Tatildeyiz diye iyice saçmalıyoruz

ayy canım kıyamam o kadar kilo verdikten sonra almak insana bişeyler yapıyorrr isteee....bende 53 le bıraktım 60 oldumm...7 kilo aldım işte şimdi vermeye çalışıyorum ben 84 ten düştüm bu kiloya...bende 22 yaşındayım..evliyim 2.5 yaşında kızım var.

! ! Darkolivee's World ! !: 2011-07-10

bu benim arkadaşımın sitesiii...bazı sorunlardan dolayı onlarla şimdi konuşamıyorum biraz dargın ayrıldık....çok üzgünüm onları çok seviyorum ama bir daha geri dönemiyorum işte gurur meselesii..neyse bu site bu forumdaki eski kişilerin sitesi...sayfadaki varan 5 kısmı benim...benim hikayemi ordan okuyabilirsiniz...

naber kizlar ne var ne yok özledinizmi beni hi...nihayet tatil bitti.önceki gün aksam geldim..is güc ancak firsat buldum dahada bulamazdimda herif evde degilken firsat bu firsat dedim...ee kilolardan ne haber...cok kilo veripte beni kiskandiracak kimler bakiiim parmaklari göreyim söyle:)))ben 2 kilo fazlalikla dönmüs bulunuyorum.insallah yarin sabah eski tempoyla baslayacagim yeniden.

herzamanki gibi topik sessiz vede kimsesiz kalmak konusunda formundan birsey yitirmemis masaallah..bu durumada maasallah denmez ya hadi neyse....ne yani ben gene kendi kendime konusmalara devammi edeyim

sahurda 3 patates haşlama , yarım paket eti form.iftarda 1 kase soğuk yoğurt çorbası, yarım fırında patlıcan ,2 dilim karpuz.

arada küçük bir kase çekirdek . şimdilik bu kadar umarım sahura kadar bişi yemem iyi akşamlar kızlar

eveeet israrla bekliyorum bakalim kim gelecek..yoksa ben böyle sabaha kadar nöbetmi bekleyecegim...zaten topigin bekcisi olarakdan bu isi cooook yapmisligim var nasilsa:)))

neeyse bosbos beklemeyeyimde rapor vereyim bari...
4 haftalik raporun bilancosu:2 kilo...o kadarda yedim ictim ama genede az almisim...cok sükür...iznin ilk haftasini antalya alanyada 5 yildizli otelde gecirdik...cocuklari annemlerle yazlikta biraktim..sadece son numara yanimizdaydi...sonraki bir haftayi antalya alanyada yazlikta gecirdik...sonraki 4 günü fethiyede yarimpansiyonluk otelde gecirdik...sonraki 10 günüde istanbulda gecirdik...tabi bende tipik valiz topla bosalt calismalari..belkide bu yüzden fazla kilo almadim dikkatinizi cekerim :tatile bes yildizla baslayip kademe kademe sifira inmis bulunuyorum..para azaldikca yildizlar düstüde düstü..sonundada istanbulda annemlerin evine düstük:)) ama encokta orada eglendik..masraflari bizimkilere yükleyince keyifli oldu dermisiiim saka saka..valla saka billa saka...ama son hafta zügürt kaldigimizda gizlenemez bir gercek...hersey cok güzel gecti..550 tane resim cekmisim..bugün face yükleyecektim ama yaklasik 2 saat önce bir akrabamizin öldügü haberini aldim..ee bu durumda millet yastayken benim tatil fotosu yayinlamam hicte yakisik kalmaz..bu sebeple en azindan 40 gün erteliyorum resim yayinlamayi...ölen kisiyi nerdeyse hic tanimiyorum..sadece bir kere gördüm..beni cok sevdigini söyleyemem...esim benle evlenmeden önce o kizlarinin birini esime vermek icin cok cabalamis..bu sebeplede hic samimi olamadik..kaynanamin kizkardesi olur...allah rahmet eylesin..allah günahlarini affetsin.toprak SIKMASIN....elbette üzüldüm ama cok yasli ve bakima muhtac düskün oldugu icinde teselli bulmuyor degilim yani...
gelelim diet konusuna...ben yarindan itibaren baslayacagim demistim önceki mesajda ama ramazan oldugu icin bay´rama kadar menü yazmayacagim...artik kaptaninda bir itirazi olmazsa bu haftayi böyle gecirecegiz..bakalim noolcak..tikeride degismemlazim..of oooooof bir zamanlar 75.8 ken simdi 77.2 -77-8 arasi gidip geliyorum..insallah tez zamanda kurtulurum su 70 lerdende rahat bir nefes alirim

adaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl

hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl
hosgeldin adasim ama geckaldim mesajini görmeye...face de ablamla sohpetteydim unutmusum burada oldugumu...senide kacirmisim tüh tüh....
yok sen düsme..nekadar düssende caresiz siseceksin....niiiha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa ve kötü adam güler :) bir rakibi daha tarihe katmanin sevinciyle sen yan gel yat diye ögüt verir adasina...sen yan gel yat canimin ici...sen artarken biz azalacagiz nabeeeeeeeeeeeeeeeeer:)) allahim su mubarek gecenin yüzüsuyu hürmetine insallah bebek isteyen diger arkadaslarada böyle sismeleri nasip eder..benimde su siskinligimi alirda incecik zarif sekermi seker sirinmi sirin seximi sexi alimlimi alimli calimlimi calimli havalimi havali bir hatun eder....ay bende pek abartttim ya olsun severim duygulari en üst seviyede yasamayi..acisida tatlisida ..hic farketmiyor benimbünyede

mavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..

merhaba canım,uzun bir aradan sonra herkesi buralarda görmek güzel,kısada olsa sıkıntılı günler geçirdim ama geçti şükür şimdi herşey yolunda elhamdülillah...diyette iyi gitti ramazana kadar ama ramazana kadar işte ne kadar dikkat etsemde iftar sahur derken ipin ucu kaçıyor ramazanda şuan 66-67 arasında kilom nasıl sence?öpüldün bu arada vefalı çıtır güzel :)))

anaaammmm duyum gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş....kız bak bende aynı gün geldim seninle nerdeyse sen yokken daha doğrusu pek kimseler yokken yazasım gelmedi buraya,hoşgeldin tekrar... raporunu okudum ve gönlüne göre bir tatil geçirmiş olmana çok sevindim ,sen bunu her durumda hakediyosun zaten... ama özledim sohbetini döndüğün içinde ayrıca ve çok sevindim...kilo durumlarına gelince 2 kilo dediğin nedirki sen ne kilolar vermiş kadınsın kaldığın yerden tam gaz devam edersen değil 75 65ler korkun sendennnn.....dur bideha öpücemhhhh...özlemişim valla:)))

kızlar bende ki yoğunlıuk tickerdan belli o yüzden düğünden sonra bolbooll paylaşım yapcam inşl...

herkeslere günaydıııııııııııııııııııın en erkenci ben varım heralde ayyyyyyyyy herkesler geri dönmüş çooooooooooook sevindim

geldim kız nerelerdesin sen bana diyene bak ara ara giriyodum ama kimseyi göremeyince yazasım gelmiyodu nasıl gidiyo hayat kıralım artık şu lafın belini be ya bayramdan sonra full pansiyon burdayım bi haftalık bi bayram arası verecem o ara görüşemezsek bile sonra devam biliyonmuuuuuuuu ben dün 2 mil leslie yaptım ve kendimi inanaılmaz mutlu hissettim inş bu yıl daha güzel başlayacak bana

sağolun kızlar destekleriniz için marttan beri yavaş yavaş kilo alıyorum ama veririm de ...

hele bi şu düzenim otursun bakıcaz bakalım tekrar..
evet canım düzensizlik kadar berbat bişey yok inş beraberce veririrz

anam anam kimleri görüyorum Allahım topiğimin çenesi yerden kalkmayan kalkmadıkçada herkesi mutlu eden sultanım gelmiş gelmişte nöbetlerine bilem başlamış ayyyyyyyy canım benim seni nasıl özledim bilemezsin ya valla yazın canım sıkıldıkça keşke duyumla konuşabilseydim ddimama yoktun inş bundan sonra buralardasın değilmi kız hadi bakalım tatilide yaptın h
ızına yetişemeyiz senin şimdi o kadarcık kilo herkes aldı veririz inş
kız sende yoktun ne zamandır ay ayrı bi mutlu oluyorum sizi görünceeeeeeeeee nerelereydin naptın tatilde

bak bak bak buda benden öznuru görünce çıldırdı kız sen nerelerdeydin naptın tatilde

ayyyyyyy grçekten sizi tekrar yazarken görmek bana çooooooooooook iyi geldi bu arada kzımda sonunda yavaş yavaş yürümeye başladı dünden beri mutluluktan deliriyorum yürümeyecek diye çooooooooook korkuyordum hadi şimdiden herkese bol iradeli günler diliyorum hepinizi muck yapıyorum

hosgelmişsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :13:

tabi 80 lar nerde 60 nerede olsun tekrar verırsın canım benım

inş cnm saolasınnnn hepimiz verebiliriz:))

Canım burlardayım biraz 70 ler topikine takıldım ama burlardayım kilomu ramazaan ayında baya bi korudum veremedim ama almadımda ama bayramdan sonra tam sürat diyete devam

iyi yapmışsın cnm neresi seni motive ediyorsa destek alman harika.. kilo korumak gerçekten zor. çünkü bizlerin bünyesi almaya çok müsait bi de belli ki hepimiz yemeyi seviyoruz:)) o yüzden ayrıca tebrik ediyorum seni. ramazandan sonra da yavaş yavaş eksilere gideceğini düşünüyorum..

cnm aman dikkat et. nasıl kilo aldığını insan bazen anlamıyor.. bi bakıyorsun ki sonuç felaket. şu sıralar kilo vermek çok zor gerçekten ama korumayı başarabilsek harika olur.. menün gayet ii. yalnız şu aradakrep yerine meyve veya diyet bisküvi falan yeseydin ii olurmuş. de haydi toparlanma zamanı gelmedi mi dahaaa??? yazın ii kilo gider değerlendirmek lazım cnm.

cnm bu menü neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? 3 patates haşlama ne anlamadım ben.. nişasta yağ şeker demekten başka bişey değil bence.. ben diyet aşamasında 1 defa sadece patates yedim o da yarım tane falan haşlamaydı.. aman diyim yeme. doğal kahvaltı yap. peynir, domat, salata, diyet ekmekle.. yarım paket etii form da olmamış.. hep karbonhidrat.. onun yerine meyve yeseydin ya da badem, ceviz, fındık olabilirdi. ya da süt. iftar güzel ama.. çekirdek de olmamış yağ demek tuz ve şişkinlik demek.. dikkat edelim yoksa kilolar bizden inatçı çıkabilir..
umarım bana kızmadın amacım seni doğru yönlendirmek.. çok isterim herkes hedefine ulaşsın sağlıklı olarak o yüzden bu kadar eleştirdim cnm..

hoşgeldin topiğin demirbaşı.. dün seni merak edip sordum bi msj attım ama sayfa hata verdi atamadım mesajımı.. demekki içime doğmuş gelceğin:)) 2 kilo az bir rakam.. çünkü bizler yeri gelir 1 günde 1 kilo alırız ama haftalardan sonra 2 kg deyince az geldi bana. çabucak gider o da.. umarım gönlünce güzel bir tatil geçirmişsindir ve bu motiveyle 60lara hızlı ve sağlıklı olarak yol alırsın...

cnm ya uzun zamandır ben de yazamıyorum ama takip ediyordum. senin hamile olduğunu yazdığını okuyunca acayip mutlu oldum. hayata bakış açım değişti o an. dedimki insan böle güzel haberler alınca umutlar doğuyor içine. bebek anlamında değilde hayatın her anı için.. tebrik ederim seni. dilerim sağ salim atlatırsınız hamilelik sürecini bebeğinle birlikte.
Rabbbim şu mübarek günün hürmetine isteyen herkese nasip eder inş hayırlısıyla..

seni görmek de güzel cnm.. sen harika azimlisin maşallah kilo çizelgeni görünce yüzümde tebessüm oluştu.. bence çıtır sen oldun.. hem de 2 çocuk annesi çıtır:)) az kaldı hedefe hadi bakalım cnm.. öpüyorum ben de

seni görmekte bana iyi geldi vallahi.. artık yavaş yavaş toparlanıyoruz işte ne güzel.. demekki başlangıcı yaptın harikasın sen. pes etmek yok.. ben de uzun bir aradan 15 dk falan leslie yaptım ertesi gün tartıda nasıl fark etti yaa:))) diyet şimdi mümkün değilse bile spora başlaman süper olmuş cnmm... artık yavaş yavaş tempolu diyete girersin..

günaydın kızlar
sonunda hasta oldum
şişlik gitsin bari rahatlayım
ben neler yedim
aksam
3 kaşık mercimeklı makarna yogurtlu
3 kaşık melemen 2 dilim denge ikmegi ile

yatmadan önce de 1 şeftali
gece uyandım nasıl canım dondurma istıyo ama yemedım 10 adet leblebi yeyip yattım geri

sabah da nesfit süt yedim

aksam sozde bırsey yemeyecektim ama olmadı sofraya oturunca az da olsa yıyor ınsan

yememek için mutfagı terk ettıgım zamanlar evdekı aglayan kekın sofraya gelmesı dondurma ,kuruyemıs yemedim

umarım beni unutmamışsınızdır baya oldu giremedim ama 89dan 83e düşüp geldim:)
sizi de çok özledim nasılsınızzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…