kızlar yaa bugun çok mutluyum davetiyelri dağıttık ama kim görsek zayflamıssın bauya yorumunu almak çok hoşuma gitti
kaynanamlarda da iftarı az yedim braz moral bozukluğuylaa ve çok yavaş yedim ama herkesden tüm akrabalrım vs baya kilo vermişin dediler çok mutluyummmfarkedilir çünki arkdaşlar bn 90lrdan 95lerden 84lere geldim ayy mutluyum yaaaaaaa
Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar
herkese günaydın birsürü tanımadığım kişi gelmişş acaba şöyle mi yapsak herkes msj ının başına birkereliğine kilo alma verme serüvenini 1-2 cümleyle özetlese tanışmış olsak nasıl olur ki mesela ben başlayayım
mrb ben katania 60 lı kilolardan evlendikten sonra 2 yılda 90 a çıktım çocuğum yok masabaşı çalışıyorum çok hareketsiz bir hayatım vardı 1 hafta önce spor merkezine kayıt yaptırdım ayrıca pkos ve insülin dşrencim var oyüzden çok zor kilo veriyorum..
buarada berivancım doğumgünün geçte olsa kutlu olsun canımm
mavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..
kamile sen de sessiz kalma oralarda gelde 2 lafın belini kıralım:))
arkadaslar ben de ipin ucunu iyice kacirdimm.88.800 olmusum .bugün itibariyele diyet diyorum baska bir sey demiyorum.ramazan dolayisiyla hangi kanali acsam yemek tarifi corba ana yemek tatli tarifleri bende evde deneme yapiyorum .aldik gitti. vermem lazim cikar yolu yok bunun...off off
- menüm sabah iki bardak cay .biraz peynir bir brotchen
- öglen bir tane birber dolmasi yaninda bir kase yogurt.ayrica menemen ,bir dilim ekmek
- ara biraz crep türk kahvesi
- aksam bir tabak tam tahilli müsli . sütlü .bir tane muz
- ayrica bir litre su
Ben 22 yaşıma girdim muhasebeciyim hali ile masa başı bır iş zor oluyor kılo verırlen bekarım 3 sene önce 91 kilo dan 65 düşmüştüm atapuntur ile fiyatı artms kendım İradem le vermeye karar verdim 86 ile burada başladım şuan 79 geliyorum şişlikden dolayı burada szlerle kılo vermek çokkkkkkk güzel
hosgeldin adasim ama geckaldim mesajini görmeye...face de ablamla sohpetteydim unutmusum burada oldugumu...senide kacirmisim tüh tüh....adaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl
mavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..
neeyse bosbos beklemeyeyimde rapor vereyim bari...
4 haftalik raporun bilancosu:2 kilo...o kadarda yedim ictim ama genede az almisim...cok sükür...iznin ilk haftasini antalya alanyada 5 yildizli otelde gecirdik...cocuklari annemlerle yazlikta biraktim..sadece son numara yanimizdaydi...sonraki bir haftayi antalya alanyada yazlikta gecirdik...sonraki 4 günü fethiyede yarimpansiyonluk otelde gecirdik...sonraki 10 günüde istanbulda gecirdik...tabi bende tipik valiz topla bosalt calismalari..belkide bu yüzden fazla kilo almadimdikkatinizi cekerim :tatile bes yildizla baslayip kademe kademe sifira inmis bulunuyorum..para azaldikca yildizlar düstüde düstü..sonundada istanbulda annemlerin evine düstük:)) ama encokta orada eglendik..masraflari bizimkilere yükleyince keyifli oldu dermisiiim saka saka..valla saka billa saka...ama son hafta zügürt kaldigimizda gizlenemez bir gercek...hersey cok güzel gecti..550 tane resim cekmisim..bugün face yükleyecektim ama yaklasik 2 saat önce bir akrabamizin öldügü haberini aldim..ee bu durumda millet yastayken benim tatil fotosu yayinlamam hicte yakisik kalmaz..bu sebeple en azindan 40 gün erteliyorum resim yayinlamayi...ölen kisiyi nerdeyse hic tanimiyorum..sadece bir kere gördüm..beni cok sevdigini söyleyemem...esim benle evlenmeden önce o kizlarinin birini esime vermek icin cok cabalamis..bu sebeplede hic samimi olamadik..kaynanamin kizkardesi olur...allah rahmet eylesin..allah günahlarini affetsin.toprak SIKMASIN....elbette üzüldüm ama cok yasli ve bakima muhtac düskün oldugu icinde teselli bulmuyor degilim yani...
gelelim diet konusuna...ben yarindan itibaren baslayacagim demistim önceki mesajda ama ramazan oldugu icin bay´rama kadar menü yazmayacagim...artik kaptaninda bir itirazi olmazsa bu haftayi böyle gecirecegiz..bakalim noolcak..tikeride degismemlazim..of oooooof bir zamanlar 75.8 ken simdi 77.2 -77-8 arasi gidip geliyorum..insallah tez zamanda kurtulurum su 70 lerdende rahat bir nefes alirim
geldim kız nerelerdesin sen bana diyene bak ara ara giriyodum ama kimseyi göremeyince yazasım gelmiyodu nasıl gidiyo hayat kıralım artık şu lafın belini be ya bayramdan sonra full pansiyon burdayım bi haftalık bi bayram arası verecem o ara görüşemezsek bile sonra devam biliyonmuuuuuuuu ben dün 2 mil leslie yaptım ve kendimi inanaılmaz mutlu hissettim inş bu yıl daha güzel başlayacak banamavisammm gördüm seni:)) sen çok iradelisin nasıl gidiyor diyet işin merak ediyorum seni..
evet canım düzensizlik kadar berbat bişey yok inş beraberce veririrzsağolun kızlar destekleriniz için marttan beri yavaş yavaş kilo alıyorum ama veririm de ...
hele bi şu düzenim otursun bakıcaz bakalım tekrar..
anam anam kimleri görüyorum Allahım topiğimin çenesi yerden kalkmayan kalkmadıkçada herkesi mutlu eden sultanım gelmiş gelmişte nöbetlerine bilem başlamış ayyyyyyyy canım benim seni nasıl özledim bilemezsin ya valla yazın canım sıkıldıkça keşke duyumla konuşabilseydim ddimama yoktun inş bundan sonra buralardasın değilmi kız hadi bakalım tatilide yaptın hnaber kizlar ne var ne yok özledinizmi beni hi...nihayet tatil bitti.önceki gün aksam geldim..is güc ancak firsat buldum dahada bulamazdimda herif evde degilken firsat bu firsat dedim...ee kilolardan ne haber...cok kilo veripte beni kiskandiracak kimler bakiiim parmaklari göreyim söyle:)))ben 2 kilo fazlalikla dönmüs bulunuyorum.insallah yarin sabah eski tempoyla baslayacagim yeniden.
kız sende yoktun ne zamandır ay ayrı bi mutlu oluyorum sizi görünceeeeeeeeee nerelereydin naptın tatildeadaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl
bak bak bak buda benden öznuru görünce çıldırdı kız sen nerelerdeydin naptın tatildeanaaammmm duyum gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş....kız bak bende aynı gün geldim seninle nerdeyse sen yokken daha doğrusu pek kimseler yokken yazasım gelmedi buraya,hoşgeldin tekrar... raporunu okudum ve gönlüne göre bir tatil geçirmiş olmana çok sevindim ,sen bunu her durumda hakediyosun zaten... ama özledim sohbetini döndüğün içinde ayrıca ve çok sevindim...kilo durumlarına gelince 2 kilo dediğin nedirki sen ne kilolar vermiş kadınsın kaldığın yerden tam gaz devam edersen değil 75 65ler korkun sendennnn.....dur bideha öpücemhhhh...özlemişim valla:)))
herkeslere günaydıııııııııııııııııııın en erkenci ben varım heralde ayyyyyyyyy herkesler geri dönmüş çooooooooooook sevindim
geldim kız nerelerdesin sen bana diyene bak ara ara giriyodum ama kimseyi göremeyince yazasım gelmiyodu nasıl gidiyo hayat kıralım artık şu lafın belini be ya bayramdan sonra full pansiyon burdayım bi haftalık bi bayram arası verecem o ara görüşemezsek bile sonra devam biliyonmuuuuuuuu ben dün 2 mil leslie yaptım ve kendimi inanaılmaz mutlu hissettim inş bu yıl daha güzel başlayacak bana
evet canım düzensizlik kadar berbat bişey yok inş beraberce veririrz
anam anam kimleri görüyorum Allahım topiğimin çenesi yerden kalkmayan kalkmadıkçada herkesi mutlu eden sultanım gelmiş gelmişte nöbetlerine bilem başlamış ayyyyyyyy canım benim seni nasıl özledim bilemezsin ya valla yazın canım sıkıldıkça keşke duyumla konuşabilseydim ddimama yoktun inş bundan sonra buralardasın değilmi kız hadi bakalım tatilide yaptın h
ızına yetişemeyiz senin şimdi o kadarcık kilo herkes aldı veririz inş
kız sende yoktun ne zamandır ay ayrı bi mutlu oluyorum sizi görünceeeeeeeeee nerelereydin naptın tatilde
bak bak bak buda benden öznuru görünce çıldırdı kız sen nerelerdeydin naptın tatilde
ayyyyyyy grçekten sizi tekrar yazarken görmek bana çooooooooooook iyi geldi bu arada kzımda sonunda yavaş yavaş yürümeye başladı dünden beri mutluluktan deliriyorum yürümeyecek diye çooooooooook korkuyordum hadi şimdiden herkese bol iradeli günler diliyorum hepinizi muck yapıyorum
tabi 80 lar nerde 60 neredeolsun tekrar verırsın canım benım
Canım burlardayım biraz 70 ler topikine takıldım ama burlardayım kilomu ramazaan ayında baya bi korudum veremedim ama almadımda ama bayramdan sonra tam sürat diyete devam
arkadaslar ben de ipin ucunu iyice kacirdimm.88.800 olmusum .bugün itibariyele diyet diyorum baska bir sey demiyorum.ramazan dolayisiyla hangi kanali acsam yemek tarifi corba ana yemek tatli tarifleri bende evde deneme yapiyorum .aldik gitti. vermem lazim cikar yolu yok bunun...off off
- menüm sabah iki bardak cay .biraz peynir bir brotchen
- öglen bir tane birber dolmasi yaninda bir kase yogurt.ayrica menemen ,bir dilim ekmek
- ara biraz crep türk kahvesi
- aksam bir tabak tam tahilli müsli . sütlü .bir tane muz
- ayrica bir litre su
sahurda 3 patates haşlama , yarım paket eti form.iftarda 1 kase soğuk yoğurt çorbası, yarım fırında patlıcan ,2 dilim karpuz.
arada küçük bir kase çekirdek . şimdilik bu kadar umarım sahura kadar bişi yemem iyi akşamlar kızlar
neeyse bosbos beklemeyeyimde rapor vereyim bari...
4 haftalik raporun bilancosu:2 kilo...o kadarda yedim ictim ama genede az almisim...cok sükür...iznin ilk haftasini antalya alanyada 5 yildizli otelde gecirdik...cocuklari annemlerle yazlikta biraktim..sadece son numara yanimizdaydi...sonraki bir haftayi antalya alanyada yazlikta gecirdik...sonraki 4 günü fethiyede yarimpansiyonluk otelde gecirdik...sonraki 10 günüde istanbulda gecirdik...tabi bende tipik valiz topla bosalt calismalari..belkide bu yüzden fazla kilo almadimdikkatinizi cekerim :tatile bes yildizla baslayip kademe kademe sifira inmis bulunuyorum..para azaldikca yildizlar düstüde düstü..sonundada istanbulda annemlerin evine düstük:)) ama encokta orada eglendik..masraflari bizimkilere yükleyince keyifli oldu dermisiiim saka saka..valla saka billa saka...ama son hafta zügürt kaldigimizda gizlenemez bir gercek...hersey cok güzel gecti..550 tane resim cekmisim..bugün face yükleyecektim ama yaklasik 2 saat önce bir akrabamizin öldügü haberini aldim..ee bu durumda millet yastayken benim tatil fotosu yayinlamam hicte yakisik kalmaz..bu sebeple en azindan 40 gün erteliyorum resim yayinlamayi...ölen kisiyi nerdeyse hic tanimiyorum..sadece bir kere gördüm..beni cok sevdigini söyleyemem...esim benle evlenmeden önce o kizlarinin birini esime vermek icin cok cabalamis..bu sebeplede hic samimi olamadik..kaynanamin kizkardesi olur...allah rahmet eylesin..allah günahlarini affetsin.toprak SIKMASIN....elbette üzüldüm ama cok yasli ve bakima muhtac düskün oldugu icinde teselli bulmuyor degilim yani...
gelelim diet konusuna...ben yarindan itibaren baslayacagim demistim önceki mesajda ama ramazan oldugu icin bay´rama kadar menü yazmayacagim...artik kaptaninda bir itirazi olmazsa bu haftayi böyle gecirecegiz..bakalim noolcak..tikeride degismemlazim..of oooooof bir zamanlar 75.8 ken simdi 77.2 -77-8 arasi gidip geliyorum..insallah tez zamanda kurtulurum su 70 lerdende rahat bir nefes alirim
adaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
merhaba canım,uzun bir aradan sonra herkesi buralarda görmek güzel,kısada olsa sıkıntılı günler geçirdim ama geçti şükür şimdi herşey yolunda elhamdülillah...diyette iyi gitti ramazana kadar ama ramazana kadar işte ne kadar dikkat etsemde iftar sahur derken ipin ucu kaçıyor ramazanda şuan 66-67 arasında kilom nasıl sence?öpüldün bu arada vefalı çıtır güzel :)))
herkeslere günaydıııııııııııııııııııın en erkenci ben varım heralde ayyyyyyyyy herkesler geri dönmüş çooooooooooook sevindim
geldim kız nerelerdesin sen bana diyene bak ara ara giriyodum ama kimseyi göremeyince yazasım gelmiyodu nasıl gidiyo hayat kıralım artık şu lafın belini be ya bayramdan sonra full pansiyon burdayım bi haftalık bi bayram arası verecem o ara görüşemezsek bile sonra devam biliyonmuuuuuuuu ben dün 2 mil leslie yaptım ve kendimi inanaılmaz mutlu hissettim inş bu yıl daha güzel başlayacak bana
evet canım düzensizlik kadar berbat bişey yok inş beraberce veririrz
anam anam kimleri görüyorum Allahım topiğimin çenesi yerden kalkmayan kalkmadıkçada herkesi mutlu eden sultanım gelmiş gelmişte nöbetlerine bilem başlamış ayyyyyyyy canım benim seni nasıl özledim bilemezsin ya valla yazın canım sıkıldıkça keşke duyumla konuşabilseydim ddimama yoktun inş bundan sonra buralardasın değilmi kız hadi bakalım tatilide yaptın h
ızına yetişemeyiz senin şimdi o kadarcık kilo herkes aldı veririz inş
kız sende yoktun ne zamandır ay ayrı bi mutlu oluyorum sizi görünceeeeeeeeee nerelereydin naptın tatilde
bak bak bak buda benden öznuru görünce çıldırdı kız sen nerelerdeydin naptın tatilde
ayyyyyyy grçekten sizi tekrar yazarken görmek bana çooooooooooook iyi geldi bu arada kzımda sonunda yavaş yavaş yürümeye başladı dünden beri mutluluktan deliriyorum yürümeyecek diye çooooooooook korkuyordum hadi şimdiden herkese bol iradeli günler diliyorum hepinizi muck yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?