umarım beni unutmamışsınızdır baya oldu giremedim ama 89dan 83e düşüp geldim:)
sizi de çok özledim nasılsınızzzz?
hoşgeldin canım.ben de geçen hafta geldim.kiloları sorma yaaa çok canım sıkkın.ben 3 hafta önce ameliyat oldum özel bi durum vardı o süreçte kilo aldım malesef.ama toplamaya çalışıyorum.tatilin güzel geçmiş sağ salim dönmüşsünüz ne güzel.naber kizlar ne var ne yok özledinizmi beni hi...nihayet tatil bitti.önceki gün aksam geldim..is güc ancak firsat buldum dahada bulamazdimda herif evde degilken firsat bu firsat dedim...ee kilolardan ne haber...cok kilo veripte beni kiskandiracak kimler bakiiim parmaklari göreyim söyle:)))ben 2 kilo fazlalikla dönmüs bulunuyorum.insallah yarin sabah eski tempoyla baslayacagim yeniden.
canım hangimiz kilo almadık ki üzülme.şimdi toplanma zamanı tamam mı canımarkadaslar ben de ipin ucunu iyice kacirdimm.88.800 olmusum .bugün itibariyele diyet diyorum baska bir sey demiyorum.ramazan dolayisiyla hangi kanali acsam yemek tarifi corba ana yemek tatli tarifleri bende evde deneme yapiyorum .aldik gitti. vermem lazim cikar yolu yok bunun...off off
- menüm sabah iki bardak cay .biraz peynir bir brotchen
- öglen bir tane birber dolmasi yaninda bir kase yogurt.ayrica menemen ,bir dilim ekmek
- ara biraz crep türk kahvesi
- aksam bir tabak tam tahilli müsli . sütlü .bir tane muz
- ayrica bir litre su
bunları yemediysen bravo sana canım.ağlayan keke dayanmak ta bi mesele:))günaydın kızlar
sonunda hasta oldum
şişlik gitsin bari rahatlayım
ben neler yedim
aksam
3 kaşık mercimeklı makarna yogurtlu
3 kaşık melemen 2 dilim denge ikmegi ile
yatmadan önce de 1 şeftali
gece uyandım nasıl canım dondurma istıyo ama yemedım 10 adet leblebi yeyip yattım geri
sabah da nesfit süt yedim
aksam sozde bırsey yemeyecektim ama olmadı sofraya oturunca az da olsa yıyor ınsan
yememek için mutfagı terk ettıgım zamanlar evdekı aglayan kekın sofraya gelmesı dondurma ,kuruyemıs yemedim
umarım beni unutmamışsınızdır baya oldu giremedim ama 89dan 83e düşüp geldim:)
sizi de çok özledim nasılsınızzzz?
cnmmm iimm saol tüp bebek yaptrdk ya biz onnla ugrasrken uzak kaldm topkten şimdi hamileyim şükürler olsn yaz da yogun geçıo işte drlar falan annem de rahatszlandı onnla da koştrduk boyle işte cnmmmherkeslere günaydıııııııııııııııııııın en erkenci ben varım heralde ayyyyyyyyy herkesler geri dönmüş çooooooooooook sevindim
geldim kız nerelerdesin sen bana diyene bak ara ara giriyodum ama kimseyi göremeyince yazasım gelmiyodu nasıl gidiyo hayat kıralım artık şu lafın belini be ya bayramdan sonra full pansiyon burdayım bi haftalık bi bayram arası verecem o ara görüşemezsek bile sonra devam biliyonmuuuuuuuu ben dün 2 mil leslie yaptım ve kendimi inanaılmaz mutlu hissettim inş bu yıl daha güzel başlayacak bana
evet canım düzensizlik kadar berbat bişey yok inş beraberce veririrz
anam anam kimleri görüyorum Allahım topiğimin çenesi yerden kalkmayan kalkmadıkçada herkesi mutlu eden sultanım gelmiş gelmişte nöbetlerine bilem başlamış ayyyyyyyy canım benim seni nasıl özledim bilemezsin ya valla yazın canım sıkıldıkça keşke duyumla konuşabilseydim ddimama yoktun inş bundan sonra buralardasın değilmi kız hadi bakalım tatilide yaptın h
ızına yetişemeyiz senin şimdi o kadarcık kilo herkes aldı veririz inş
kız sende yoktun ne zamandır ay ayrı bi mutlu oluyorum sizi görünceeeeeeeeee nerelereydin naptın tatilde
bak bak bak buda benden öznuru görünce çıldırdı kız sen nerelerdeydin naptın tatilde
ayyyyyyy grçekten sizi tekrar yazarken görmek bana çooooooooooook iyi geldi bu arada kzımda sonunda yavaş yavaş yürümeye başladı dünden beri mutluluktan deliriyorum yürümeyecek diye çooooooooook korkuyordum hadi şimdiden herkese bol iradeli günler diliyorum hepinizi muck yapıyorum
saollll cnmmmmm aminnnnnnnnnn sabrın sonu selametmiş gerçekten şükürrler olsn ki... evt cnm umut hepp varr var olmaya da dvm edicek allah herkesin gönlünden geceni hayırlısyla nasip etsin inşşşşşşinş cnm saolasınnnn hepimiz verebiliriz:))
iyi yapmışsın cnm neresi seni motive ediyorsa destek alman harika.. kilo korumak gerçekten zor. çünkü bizlerin bünyesi almaya çok müsait bi de belli ki hepimiz yemeyi seviyoruz:)) o yüzden ayrıca tebrik ediyorum seni. ramazandan sonra da yavaş yavaş eksilere gideceğini düşünüyorum..
cnm aman dikkat et. nasıl kilo aldığını insan bazen anlamıyor.. bi bakıyorsun ki sonuç felaket. şu sıralar kilo vermek çok zor gerçekten ama korumayı başarabilsek harika olur.. menün gayet ii. yalnız şu aradakrep yerine meyve veya diyet bisküvi falan yeseydin ii olurmuş. de haydi toparlanma zamanı gelmedi mi dahaaa??? yazın ii kilo gider değerlendirmek lazım cnm.
cnm bu menü neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? 3 patates haşlama ne anlamadım ben.. nişasta yağ şeker demekten başka bişey değil bence.. ben diyet aşamasında 1 defa sadece patates yedim o da yarım tane falan haşlamaydı.. aman diyim yeme. doğal kahvaltı yap. peynir, domat, salata, diyet ekmekle.. yarım paket etii form da olmamış.. hep karbonhidrat.. onun yerine meyve yeseydin ya da badem, ceviz, fındık olabilirdi. ya da süt. iftar güzel ama.. çekirdek de olmamış yağ demek tuz ve şişkinlik demek.. dikkat edelim yoksa kilolar bizden inatçı çıkabilir..
umarım bana kızmadın amacım seni doğru yönlendirmek.. çok isterim herkes hedefine ulaşsın sağlıklı olarak o yüzden bu kadar eleştirdim cnm..
hoşgeldin topiğin demirbaşı.. dün seni merak edip sordum bi msj attım ama sayfa hata verdi atamadım mesajımı.. demekki içime doğmuş gelceğin:)) 2 kilo az bir rakam.. çünkü bizler yeri gelir 1 günde 1 kilo alırız ama haftalardan sonra 2 kg deyince az geldi bana. çabucak gider o da.. umarım gönlünce güzel bir tatil geçirmişsindir ve bu motiveyle 60lara hızlı ve sağlıklı olarak yol alırsın...
cnm ya uzun zamandır ben de yazamıyorum ama takip ediyordum. senin hamile olduğunu yazdığını okuyunca acayip mutlu oldum. hayata bakış açım değişti o an. dedimki insan böle güzel haberler alınca umutlar doğuyor içine. bebek anlamında değilde hayatın her anı için.. tebrik ederim seni. dilerim sağ salim atlatırsınız hamilelik sürecini bebeğinle birlikte.
Rabbbim şu mübarek günün hürmetine isteyen herkese nasip eder inş hayırlısıyla..
seni görmek de güzel cnm.. sen harika azimlisin maşallahkilo çizelgeni görünce yüzümde tebessüm oluştu.. bence çıtır sen oldun.. hem de 2 çocuk annesi çıtır:)) az kaldı hedefe hadi bakalım cnm.. öpüyorum ben de
seni görmekte bana iyi geldi vallahi.. artık yavaş yavaş toparlanıyoruz işte ne güzel.. demekki başlangıcı yaptın harikasın sen. pes etmek yok.. ben de uzun bir aradan 15 dk falan leslie yaptım ertesi gün tartıda nasıl fark etti yaa:))) diyet şimdi mümkün değilse bile spora başlaman süper olmuş cnmm... artık yavaş yavaş tempolu diyete girersin..
adaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl
selam! bu obez genç kıza merhaba deyin. Ben de bundan sonra bu yoldayım sizlerle.
yaş 24 kilo an itibariyle 88. bu ay sonuna kadar 8 kilo vermeyi hayal ediyorum :O)
cuma günü yine uğrayacağım. Başarılar!
selam! bu obez genç kıza merhaba deyin. Ben de bundan sonra bu yoldayım sizlerle.
yaş 24 kilo an itibariyle 88. bu ay sonuna kadar 8 kilo vermeyi hayal ediyorum :O)
Allah tamamına erdirsin canım.Sağlıkla doğur da elbet verirsin aldığın kilolarıadaşımm yazdgını okudumm okumadmm sanmaa evt şişicemmm ama inşş ki on on iki arası olur bu şişme daha fazla da olmazz bebişten sonra da gümbür gümbür doncem topge bekleee benii
inş cnm saolasınnnn hepimiz verebiliriz:))
iyi yapmışsın cnm neresi seni motive ediyorsa destek alman harika.. kilo korumak gerçekten zor. çünkü bizlerin bünyesi almaya çok müsait bi de belli ki hepimiz yemeyi seviyoruz:)) o yüzden ayrıca tebrik ediyorum seni. ramazandan sonra da yavaş yavaş eksilere gideceğini düşünüyorum..
cnm aman dikkat et. nasıl kilo aldığını insan bazen anlamıyor.. bi bakıyorsun ki sonuç felaket. şu sıralar kilo vermek çok zor gerçekten ama korumayı başarabilsek harika olur.. menün gayet ii. yalnız şu aradakrep yerine meyve veya diyet bisküvi falan yeseydin ii olurmuş. de haydi toparlanma zamanı gelmedi mi dahaaa??? yazın ii kilo gider değerlendirmek lazım cnm.
cnm bu menü neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????? 3 patates haşlama ne anlamadım ben.. nişasta yağ şeker demekten başka bişey değil bence.. ben diyet aşamasında 1 defa sadece patates yedim o da yarım tane falan haşlamaydı.. aman diyim yeme. doğal kahvaltı yap. peynir, domat, salata, diyet ekmekle.. yarım paket etii form da olmamış.. hep karbonhidrat.. onun yerine meyve yeseydin ya da badem, ceviz, fındık olabilirdi. ya da süt. iftar güzel ama.. çekirdek de olmamış yağ demek tuz ve şişkinlik demek.. dikkat edelim yoksa kilolar bizden inatçı çıkabilir..
umarım bana kızmadın amacım seni doğru yönlendirmek.. çok isterim herkes hedefine ulaşsın sağlıklı olarak o yüzden bu kadar eleştirdim cnm..
hoşgeldin topiğin demirbaşı.. dün seni merak edip sordum bi msj attım ama sayfa hata verdi atamadım mesajımı.. demekki içime doğmuş gelceğin:)) 2 kilo az bir rakam.. çünkü bizler yeri gelir 1 günde 1 kilo alırız ama haftalardan sonra 2 kg deyince az geldi bana. çabucak gider o da.. umarım gönlünce güzel bir tatil geçirmişsindir ve bu motiveyle 60lara hızlı ve sağlıklı olarak yol alırsın...
cnm ya uzun zamandır ben de yazamıyorum ama takip ediyordum. senin hamile olduğunu yazdığını okuyunca acayip mutlu oldum. hayata bakış açım değişti o an. dedimki insan böle güzel haberler alınca umutlar doğuyor içine. bebek anlamında değilde hayatın her anı için.. tebrik ederim seni. dilerim sağ salim atlatırsınız hamilelik sürecini bebeğinle birlikte.
Rabbbim şu mübarek günün hürmetine isteyen herkese nasip eder inş hayırlısıyla..
seni görmek de güzel cnm.. sen harika azimlisin maşallahkilo çizelgeni görünce yüzümde tebessüm oluştu.. bence çıtır sen oldun.. hem de 2 çocuk annesi çıtır:)) az kaldı hedefe hadi bakalım cnm.. öpüyorum ben de
seni görmekte bana iyi geldi vallahi.. artık yavaş yavaş toparlanıyoruz işte ne güzel.. demekki başlangıcı yaptın harikasın sen. pes etmek yok.. ben de uzun bir aradan 15 dk falan leslie yaptım ertesi gün tartıda nasıl fark etti yaa:))) diyet şimdi mümkün değilse bile spora başlaman süper olmuş cnmm... artık yavaş yavaş tempolu diyete girersin..
aman da amannnnnn kimler kimlerrrr gelmişşşşşşşş eski şenlikçilerde burdaymışşşşş duyum hoşgeldin canımmmmmmm tatil haberlerin süper bu arada başınız da sağolsun mekanı cennet olsunnnn
devran kız kayınpederine şok oldum açıkcasııııı ağzım açık halaaaa....
kızlar ben sabah bursaya gitttimm ordan eskişehire geçtimmm yarında diyarbakıra yola çıkıyorum nasılım ama?????
aman da amannnnnn kimler kimlerrrr gelmişşşşşşşş eski şenlikçilerde burdaymışşşşş duyum hoşgeldin canımmmmmmm tatil haberlerin süper bu arada başınız da sağolsun mekanı cennet olsunnnn
devran kız kayınpederine şok oldum açıkcasııııı ağzım açık halaaaa....
kızlar ben sabah bursaya gitttimm ordan eskişehire geçtimmm yarında diyarbakıra yola çıkıyorum nasılım ama?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?