80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.ben de geçen hafta geldim.kiloları sorma yaaa çok canım sıkkın.ben 3 hafta önce ameliyat oldum özel bi durum vardı o süreçte kilo aldım malesef.ama toplamaya çalışıyorum.tatilin güzel geçmiş sağ salim dönmüşsünüz ne güzel.

canım hangimiz kilo almadık ki üzülme.şimdi toplanma zamanı tamam mı canım

bunları yemediysen bravo sana canım.ağlayan keke dayanmak ta bi mesele:))

umarım beni unutmamışsınızdır baya oldu giremedim ama 89dan 83e düşüp geldim:)
sizi de çok özledim nasılsınızzzz?

hoşgeldin canım tekrar.nü güzel kilo vermişsin.biz buradan uzaklaştık mı kilo alıyoz çoğunlukla.senin maşallahın var.

cnmmm iimm saol tüp bebek yaptrdk ya biz onnla ugrasrken uzak kaldm topkten şimdi hamileyim şükürler olsn yaz da yogun geçıo işte drlar falan annem de rahatszlandı onnla da koştrduk boyle işte cnmmm
saollll cnmmmmm aminnnnnnnnnn sabrın sonu selametmiş gerçekten şükürrler olsn ki... evt cnm umut hepp varr var olmaya da dvm edicek allah herkesin gönlünden geceni hayırlısyla nasip etsin inşşşşşş

adaşımm yazdgını okudumm okumadmm sanmaa evt şişicemmm ama inşş ki on on iki arası olur bu şişme daha fazla da olmazz bebişten sonra da gümbür gümbür doncem topge bekleee benii

Son düzenleme:
adaşımmmm ben yalnzzz bırakrmıyımmm seni benn geldmmmmmmm
hamileliğe 74.700le başlayp iki haftada 73 e düştümm adaşımm benn ama diyetmi kmseye tavsye etmem hoş bi diyet degl

Canim cook tebrik ederim sen ne Ara hamile kaldinda ben kacirdim heç bilmiyorum ya bu mübarek gecede bizlerede dua et arkandan bizde gelek :17

merhaba bugün yediklerimi yazıyorum biraz fazla oldu biliyorum ama akşam ekmek yemeyerek telafi edicem
sabah
2 yumurta domates
2 dilim ekmek
6 zeytin
öğle
1 tabak kısır bol salatalı çok az yağlı
ayran
spor yapıcam akşama 45 dk işallah herkese kolaylıklar diliyorum

selam! bu obez genç kıza merhaba deyin. Ben de bundan sonra bu yoldayım sizlerle.

yaş 24 kilo an itibariyle 88. bu ay sonuna kadar 8 kilo vermeyi hayal ediyorum :O)

cuma günü yine uğrayacağım. Başarılar!

selam! bu obez genç kıza merhaba deyin. Ben de bundan sonra bu yoldayım sizlerle.

yaş 24 kilo an itibariyle 88. bu ay sonuna kadar 8 kilo vermeyi hayal ediyorum :O)

canım merhaba hoşgeldin biraz daha kendinden bahsedermisin nasıl kilo aldın hiç verdin mi spor yapıyomusun şuanda nasıl bir diyet uyguluyorsun?

Cumadan öncede uğra canım düzenli menü paylasımıda yaparsan daha güzel olur

adaşımm yazdgını okudumm okumadmm sanmaa evt şişicemmm ama inşş ki on on iki arası olur bu şişme daha fazla da olmazz bebişten sonra da gümbür gümbür doncem topge bekleee benii
Allah tamamına erdirsin canım.Sağlıkla doğur da elbet verirsin aldığın kiloları

hoşgeldin canım.merhaba deriz tabi.bak güzel bir adım atıp bu topiğe gelmiş mesaj yazmışsın işi sıkı tut.bi görünüp kaybolma.inan faydası olur.bizler bi ileri iki geri olsa da kilo veriyoruz sonuçta.aramızda çok başarıl olanlar var tabi ki.yaşın da müsait bu fırsatı kaçırma canım.kendine de obez deme.verilemeyecek kadar kilon yok.ilk olarak 8 kiloyu vermeyi düşünmen güzel de ağustos sonuna kadar vermeyi planlama.daha makul ol süre konusunda:))

Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun.Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.Derdi olanlara derman versin hastalara şifa versin.Evlat hasreti ile yanan ailelere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Hiçbirimize evlat acısı göstermesin rabbim.Sağlığımızın kıymetini bilerek huzur içinde yaşamayı nasip etsin.Kötülerin şerrinden korusun.Amin...

Ne yapiyosunuz kizlar ben sizle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum içime çok dert oluyo nasıl anlatıcamda bilmiyorum ama şimdik ben gecen bir arkadaşa iftara davetliydim orda arkadaşımmı acaba dediğim insan bütün milletin içinde işte bu kayınvalidesine aksam üstü gider yemeğini yer gelir erken hiç gitmez ordakilerde akıl verdiler gelinceye kadar çok üzüldüm benim kayınvalideme erken gidemem

O mevzu cok kötü kızlar ben 2.cocugum olmuyor bir kızım var pkoluyum ben bigün kayınvalidemgildeyiz kayınpederim beni çagırdı gelin gel dedi gittim yanlız bi odada oturuyordu otur dedi oturunca kapıyı kapatip bana resmen cinsel ilişkiyi anlatti kıçımin altına yastık koymalıymışim falan ben odadan çıktım suratım bembeyaz eltim vardı kaynımda vardı ben bisey yok dedim orda desem esimin tepkisi cok kotü olurdu ben eve geldim aglayarak esime söyledim sonrasinda 2 ay gitmedik sonra kaynanam isr dncegittik simdi esimle gidiyorum yuzene bile bakamiyorum milletin bu düşünceleri beni cok uzuyo kizlar ben haksiz degilim demi

Ailemin bile haberi yok bu olaydan

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar.Dularımız kabul olur inşallah.Allah güç durumda olanların yardımcısı olsun.Bu gecede en öenmli dileğim bu.Hergün şehit haberleri geliyor çok üzlüyorum.Ki askerde tanıdğımız bir yakınımız yok.İnşallah bütün sorunlarımız hallolur.Hastalara da acil şifalar diliyorum.İnşllah hemen iyileşirler....

sabah nesfif ,süt
öglen :yayla çorbası yanındakı yemek uygun degıldı bana sadece çorba
arada armut
10 dk önce aşçıya rıca ettim içi alınmıs ekmegın sadece kosesıne peynir , domates koydurdum onu yedım ama hala acım :95:

canım ne kızması haklısın patates hiç uygun değil ama çok severim hep domates salatalık peynir yumurta bayıyor bazen işte öyle kendimce bazen yiyorum bazen aç kalıyorum ramazandan sonra daha düzene gireceğim İnşallah sağol canım iyi akşamlar

herkesin kadir gecesi mübarek olsun hakkınızda hayırlı olacak dualarınız kabul olsun

sahur 2 yumurta, peynir, salatalık
iftar 1 kase yoğurt , ekmeksiz menemen şimdilik bu kadar

aman da amannnnnn kimler kimlerrrr gelmişşşşşşşş eski şenlikçilerde burdaymışşşşş duyum hoşgeldin canımmmmmmm tatil haberlerin süper bu arada başınız da sağolsun mekanı cennet olsunnnn

devran kız kayınpederine şok oldum açıkcasııııı ağzım açık halaaaa....

kızlar ben sabah bursaya gitttimm ordan eskişehire geçtimmm yarında diyarbakıra yola çıkıyorum nasılım ama?????

iremcimm ben bursanın size çokk ii gelcegne inanıorm oyle bi his var içimde soyleyemedm faceten soyleym içimde kalmasınn
elbet alşmssndr diyarbakıra bi cevren varr orda ama ne bleym bursa size ugurlu gelecek bence

Canim bende sok olmustum bugun biraz yaram depresti ondan

Bu sene senin leylek baya bi gezenti cikti kolay gelsin sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…