80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok sevindim bitanem Allah hayırlı ömür versin sğ salim al kucağına inş annenede geçmiş olsun

süper bi tempo canım hadi bakalım burs senin için mutlu ve umutlu bi hayat getirsin

Canim bende sok olmustum bugun biraz yaram depresti ondan

Bu sene senin leylek baya bi gezenti cikti kolay gelsin sana canim

şok olunmayacak gibi bişey değil ona neymiş hem ya bu kadar saçma insanların yanına neden erken gitcen sen sağın solun ne dediğine bakma gtme kendinide üzme boş yere bilip bilmeden günahını alırlar anca eşin bişey demiyorsa ki dememesi lazım milleti sala gitsn uzak dur o heriften ay bi sinrlendimki sorma ben ifrit olurum böyle tiplere

iremcimm ben bursanın size çokk ii gelcegne inanıorm oyle bi his var içimde soyleyemedm faceten soyleym içimde kalmasınn
elbet alşmssndr diyarbakıra bi cevren varr orda ama ne bleym bursa size ugurlu gelecek bence
ayyy o takla atandan getirsin bana bursa:)))
Canim bende sok olmustum bugun biraz yaram depresti ondan

Bu sene senin leylek baya bi gezenti cikti kolay gelsin sana canim
sorma sorma otursun artık bi yerlerinin üstüne yaaa:)
süper bi tempo canım hadi bakalım burs senin için mutlu ve umutlu bi hayat getirsin

umarım canım çok teşekkür ederim ayyy herkes toplanıyo yaaa ne güzelllll özlemişim sizleriiii

umarım canım çok teşekkür ederim ayyy herkes toplanıyo yaaa ne güzelllll özlemişim sizleriiii

buraya yazıorm bak kendm için hiç hissedemem ama başkasını hissedıorm hel bu aralar daha fazla hissedeblıorm drek senn bursa yazını gornce facete içimden gecti
çokk dua ettm akşam isim isim bütün topklermde bebek isteyen bütünn arkdaslma çokk dua ettm allahım kabul etsnn

allah kabul etsin canım anne olmak isteyen tum anne adaylarına rabbim nasip etsın insallahhhhhhh

Son düzenleme:
ooo bu ne canım yaa.nasıl bir model senin kayınpeder.aklım almadı gerçekten.eşinin bilmesi iyi olmuş.yalnız kalma sakın o adamla.ayrıca 2.bebeğim olmuyor diye bu kadar kötü hissetme ve sana baskı yapmalarına da müsade etme.hayırlısını istemek lazım evladından da.hayırlısı ile nasip etsin Allah.ama olmuyorsa da zorla olduramıyoruz malesef canım.bence üzerindeki stresin de etkisi vardır.

a eskişehirde nereye geldin neden geldin hesap ver bakiim:))çok merak ettim.belki gün gelir tanışırız da ne dersin:))
inşallah bursa uğurlu gelecek sana.değişiklik iyidir iyi olacak:))

Son düzenleme:
günaydın herkese dün kadir gecesiydi unutmuşum yazmayı inşallah rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin..
arkadaşlar ben dün kendimi tutamadım ve diyeti baya bi bozdum bunun sebebi de 1 haftadır kilomda hiçbir değişme olmamasıydı üstelik spor yapmama rağmen:2: sabah çok keyifsiz uyandım bikaçtane etiform bisküviyedim öğlene tost ve ayran yedim akşama sadece tavuk çorbası içmeyi düşünüyorum ve 1 saat spor yapıcam.. sizde de sporun böyle bir etkisi oldu mu beni çok acıktırıyor napcam bilmiyorum spor da yapmak lazım zaten sanki biraz sıkılaştım gibi geliyor ama kiloda değişen hiçbirşey yok bi.akıl verin nolur

Canim biz 3 eltiyiz hepsinin 2 cocugu var bu durumdan ne esim nede ben rahatsizim nasip ama kayinpederime göre ben korunan vede yalan söyleyen bir insanim 1 tane varya esim sagolsun hic bana sorunolarak yansitmadi bosver canim ya dertlendim size yazmak iyi geldi

nabersiniz millet nerelerdesiniz bakem
ben bugün köye gidiyrm bayram için ins bayramdan sonra bol bol görüşürüz hepinizin şimdiden bayramı mübarek olsun

hıııı bu arda bayramda şekerleri fazla kaçırmak yok haaaaaa şimdiden anlaşalım

Kızlar Diyarbakır a eşya toplamaya gidiyorum yoldayiz sorularınıza cevap veremiyorum alıntı yapamıyor telden yarın gorusuruk

Anaaaaa saat 19dan beri kimse bana ii yolculuklar dilememisss gAİantep i geçtik daha yolumuz cokk gece Urfa Diyarbakır arası geçerken tirscam walla

ii yolculuklarrrrrr cnmmm kaptanmmmmmmmm umutlarnı daa bol bol götür bursaya orda herşeyy çokk guzell olacakkkk

canim benim sok sok oldum.nasil bir insan gelininle bu tarz konusmaya girer.terbiyesiz lik bu sana cocuk yapma dersleri vermis resmen .kayinvalidele bile konusulacak bir sey degil bu yaa.mümkünse nadiren git.fazla samimi olmamaya calis böyle insanlara birincisi nasil yaptiysak ikincisini de öyle yapariz demek lazim.sakin ailene söyleme sonucta esinin babasi yüzyüze bakilir ayip olur..

Canım hareketli bir yaşam olunca insanın iştahı açışıyor.Ama ara öğünlerle ve suyla bastırmaya çalış.Özellikle elma ve sade soda iyi oluyor spordan sonra tavsiye ederim.Sen boşver tartıyı yağ oranın dğeişmiştir belki o daha öenmli.Görünüşü bak

Allah böyle insanlardan korusun ya.Görüşmeyin evinize bile sokmayın(Demesi kolay)Mantığa bak.Kayınvalidelerdne böyle şeyler duymuştumda kayınpederleri burda okudum.:2:

Anaaaaa saat 19dan beri kimse bana ii yolculuklar dilememisss gAİantep i geçtik daha yolumuz cokk gece Urfa Diyarbakır arası geçerken tirscam walla

İyi yolculuklar canım ama ben yazana kadar da sen zaten ulaşmışsındır yerine

günaydın kızlar...
kaptancım geç oldu ama hayırlı yolculuklar.. kolay gelsin ev toplamanda. zordur ev toplama işi.. gaziantep'den geçerken bi koşu uğrasaydın bize:)) az da antep i gezerdin:) o aradaki yoldan bende çok tırsardım( hatta bi keresinde gece 2 falan sanırsam durdu araç tam o yolda.. hepimiz bir irkildik panik acayip kötüydü ya.. meğer biri sıkışmışta onun için durmuş. tabi hareket ettiği zaman sölediler.. 2 dk da ömürden ömür gitti resmen..

devrancım okurken üzüldüm açıkçası.. biz yeni jenerasyonun sapıtmasını beklerken eskiler zıvanadan çıkmış resmen. bu tamamen edepsizliktir.. eşine söylemen iyi olmuş. o da pek gitmek istemeyecektir annesigile. elinden geldiğince o adamla karşı karşıya gelmemende fayda görüyorum. sen utanıp sıkılma o utansın terbiyesiz. ayrıca Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. demekki şimdilik senin için tek çocuk hayırlıymış. Rabbim ona uzun ömürler iyi kaderler versin hayırlı bir evlat olsun inş..

beni de aranıza alırmısınız:)) yeni gördüm siteyi çok güzelmiş. ben 13 ay önce doğum yaptım, 95 kiloyla doğuma girdim,şimdi 89 kiloyum, tam bir yıldır veremiyorum,aslında herşeyi biliyorum ,defalarca gittim diyetisyenlere ama nafile, yeme isteğimi kontrol edemiyorum, hep evdeyim hiç çıkmayorum dışarı,oturdukça da
yiyorum, çocuk uyurken, uyanıkken, iş aralarında,sanırım manevi desteğe ihtiyacım var(((((

Sagolun kızlar vardım evime ama bı hüzün bı hüzün soRmayin gitsin şimdi tüp bebek raporu icin tıp fakültesine gidiyorum imarım islerim rast giderzorlanmam

naber fistiklar...fistiklar derken simdilik sadece iremcim var ama gelen okusun üstüne alinsin diye cogul yaziyorum...

Öznurummm hoşgeldinnnnn topigimiz yavaştan toplanmaya başlamıştı
hosbuldum canim benim

sagol canim benim..valla bende sasirdim 2 kiloyla kaldigima..yarim kilosu gitti bile.ama istahimda yerinde malesef( isleri toparlayayim yürüyüse baslayacagim..ay dur kiz bende seni öpecem
bende öyle valla-cok alismisim burada sohpete..ne yasasam pc yi acip yazasim geliyor..herifle takismalarin bile tadi kalmadi dedikodusunu yapmayinca:))))
hosbulduk canim benim..insallah bu defa cok azimliyim..60 lari göremeyen kilodan yürüyemesin diyorum ama kendim icin tabi:))

olsun kiz..hepberaber veririz kilolari..merak etme sen..ben cekerim kulaginizi..sizde benim kafama gecirim kacirirsam olsun bitsin:))

adaşımm yazdgını okudumm okumadmm sanmaa evt şişicemmm ama inşş ki on on iki arası olur bu şişme daha fazla da olmazz bebişten sonra da gümbür gümbür doncem topge bekleee benii
beklememmi hicccc....hadi hayirlisi diyorum...darisida diger arkadaslarin basina insallah

takma kafana canim bazen böyle dengesizlikler olabiliyor malesef..birkere kayinpederinin yaptigi basli basina sacmalik olmus..bu konulari konusmak bir kayinbaba olarak ona düsmezdi..cok cok kaynanana söylerdi kaynanan uygun bir dille konusurdu...adam posizyona kadar anlatmis maasallah...

cok sagol canim...sonunda evimdeim.yeniden aranizdayim.o ne kiz cekirge gibi ordan oraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…