80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Basin sagolsun canim ölüm cok uzuyo heleki bayramda Rabbim anneannene gani gani rahmet eylesin

Bi doktora gidip triodini olctur canim belkim ilacin dozu degisir ilac kullaniyomusun

dogum kadar ölümde hayatin gercegi malesef..elimizden hicbirsey gelmiyor kabul etmekten baska...su SIKINTILRINDAN kurtulamadin gitti be tatlim.insallah tez zamanda asarsin sorunlarini.ama dert bitmiyor..yani kiloyu düsünecek halde degilim SIKINTILARDAN diyorsan bosa deme..biran önce silkin vede basla...bende cok isterdim kilo diye derdim olmasin diye ama bu piyangonun cikmasini hayal etmek gibi birsey benim icin:)))))))))))))))
evett bakacaksin..alla alla..cocuklar seker cukulata istiyor diye sendemi yiyeceksin...inanmiyorum sana yaaaaaaaaaa sisecen kizim sisecen kendine gel cabucak...bayramda bakayimmi baska zaman misafir geldi bakayimmi baska zaman davetliyiz bakayimmi...bakmayi ögrenmek zorunsasin yoksa bakilacak halin kalmayacak benden demesi

Basin sagolsun canim ölüm cok uzuyo heleki bayramda Rabbim anneannene gani gani rahmet eylesin

Bi doktora gidip triodini olctur canim belkim ilacin dozu degisir ilac kullaniyomusun
aslinda 3 ay kullanmam gereken bir ilac vardi ama sabahlari ac karna icemem gerekiyordu..malesef basaramadim...

kizlar tatil resimlerini yayinliyorum..yaklasik 500 resim oldugu icin bölüm bölüm hazirliyorum..önce yazlik simdiki bölüm otel..sonra ´yeniden yazlik ve sonrada fethiye resimleri geliyor..en son istanbul...bir saate kalmaz hepsi hazir.ilk bölüm yayinlandi bile..duyuruluuuuuuuuuuuuuur

Sabah haşlanmış yumurtamı biraz ekmekle yedim 1 tane de tüm ceviz.Evden aceleyle çıkmam gerekti şu an dışardayım.Çıkarkende acıkmayayaım diye 2 bütün ceviz yedim.Şimdi de acıktım ama offff

ayyyy acı gerçeklerin suratına tokat gibi çarpılması bu oluyor sanırım (((((((( yine de sağolllll uyandırması iyi oldu :)

hemen geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok anacim ya..ici bol doldurulmus dolma gibiyimbaksana....üstünede 2 kilo geldi...acayip canim SIKILIYOR bu gün bu kilo meselesine(((((( yarindan tezi yok spora baslamaliyim

kurtulamadım duyumcum Allah aşikayet olmasın.başkaca dert keder vermesin napayım.ruhsal dengemi kaybettim.stres bende ters tepiyor bütün vucudum şişiyor.ben de kendimi dolma gibi hissediyorum fena halde.üfff.senin o kadar kötü gözüktüğüne inanmıyorum fotoları görme imkanım yok şu ancak eminim hoşsundur.eski fotolarını hatırlıyorum da.

canlarım çok özledım sizleri ben konyadayım hala yarın düğün var bakalım baklavalar tatlılar havada ucuyo valla cok zor zaptediyorum kendimi çok özledım sizi Allah ın izni ile pazartesi toplanırız

canlarım çok özledım sizleri ben konyadayım hala yarın düğün var bakalım baklavalar tatlılar havada ucuyo valla cok zor zaptediyorum kendimi çok özledım sizi Allah ın izni ile pazartesi toplanırız

En son yazdıktan sonra;

1 armut , mercimekli bulgur pilavı , ayran , salata yedim.Şimdi de yoğurdumu yiyorum içine de biraz nane attım.Haaaa bide azıcık sütle şekersiz nescafemi içtim.Leslie ile de 2 mil yürüdüm.Cumaya kilo bildirimi var mı?Ben daha bugun başladım zaten

Günaydınlar,

Ben yazdıktan sonra kimse yazmamış.Yine ben açayım burayı bari:)Tostumun hazır olmasını bekliyorum.Sonrada yeşil çay içeceğim.Düne göre 100 gr vermişim

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız???
çok uzun zaman oldu girmeyeli...
topikten ayrılınca yeme düzeni de bozuluyor..93 kg ile başlayıp en son 73 kg da ayrılmıştım 75 kg oldum tekrar 73 e indim ama takılı kaldım..67 kg hedefim..
yine görüşeceğizzz
duyum elma şekeri nasılsınız??
yeni birçok arkadaş var onlara da selammm...

Günaydınlar,

Ben yazdıktan sonra kimse yazmamış.Yine ben açayım burayı bari:)Tostumun hazır olmasını bekliyorum.Sonrada yeşil çay içeceğim.Düne göre 100 gr vermişim
tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah

hg cnm benim özlettin kendini yeni arkadaşlarımız var ama insan eskileri de görmek istiyor, evet ya sormaaaaa sen yine iyi kötü dengelemişsin ben bu sabah 77 yi gördüm yuh dedim kendime inşallah hedefe ulaşana kadar kopmak yok bu seferrrr , onun dışında iyiyim ben sen nasılsınnn cnm?

selaaaaaaaammm kızzzlaaarrrr....bende geldim ,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes gönlüne göre güzel bir bayram geçirmiştir tabi az kalorili,ben 1 haftadır tatildeydim gitmeden en son tartıldığımda 66 çıkmıştım bugün sabah tartıldığımda 66,9dum((1 kilo almışım tatilde ama hiç kısmadan önüme ne gelirse yedim,bugün yine eski düzenime dönmeye çalışıyorum inş.yeni hedefim 60 eylül sonuna kadar inş.elmaşekerimde dönmüş sahalara hoşgeldin elmaşekerim...yeni eski herkese sevgilerbaşarılar efendim:)))

herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..

hg canımmmmmmm dönmek zorunda kaldım vallaaa aldım başımı gidiyorum bu işe bir dur demek lazım maşallah cetvelini görünce yemin ediyorum kendim vermiş kadar mutlu oldum çok güzel vermişsin allah devamını getirsin inşallah

sende hggggg cnm evet tat,l bitti diyete devam benim bir hikayem olmak üzereydiki kpss yüzünden diyeti bıraktım verdiğim ki,lolarr geri geri gelmeye başladı (( ama biraz daha vereyim hikayemi sana özel yazacağım :)))) bakmışsındır ama yine de söyleyeyim diyet başarı hikayelerine bak istersen trendy, masum ve darkolive umarım yanlış yazmamışımdır isimleri bunlar çok güzel ki,lo veren arkadaşlarımızın gözde hikayeleri bakmadıysan okumanı tavsiye ederim

selam kızlar ben dün geldim tatlden ve yarın diyete başlıyorummm..artık yok bi kaçamak flnn..durmkta yokkk...bana yardım etcenzdn hiç şüphem yok cnlarımm benimmmm...yarın sabh aç karnına tartılcm bakalım ne kdr olmuşumm..ramazda kilo aldımm baya kesn 87 olmuşmdureyll 23 e kdr sağlm kilo vermm lazım innkii

okudum canım onları 3er 5er kez :)) okuyunca çok etkileniyorum ama yemek yerken nedense hiç aklıma gelmiyor:)) hikayeni bana ithaf etmen çok iyi olur canım seninkini hayatta unutmam:))

tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah

İNşallah 100 gram da faydadır:):):)Hızlı alınan kilolar hızlı da veriliyor yerleşmeden gide rinşallah hepimizinki.Ben bir ayda 4 kilo falan aldım.Umarım hızlı hızlı gider

Canım sende hızlı kilo almışın hızlı da verirsin bence.

Bende çizelgeleri takip ediyorum gerçekten çok özendiriciler ama yerken hiç o özendiricilikler aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…