selamlar
bayramı da geçirdik...inşallah güzel geçmiştir herkesin
benim iyi deildi çünkü ananem vefat etti 1. gün gece.üzüntüm çok büyük oldu.annemi birkez daha kaybetmiş gibi oldum(
sonra bisürü ailevi problem yaşadım.herşey üstüste geldi.
şiştim vallaa.elimin kolunun canı yok o derece bitkinim.
diyette gümbürtüde.tatlı filan yedim baya.ama tartılmadım bilmiyorum ne oldu ne aldım:))
ama bu sabah su ve bitki çayına ağırlık veriyorum.
herşey sorun ya.bu kadar sorunun içinde kilo da kafamda sorun.isterdim ki kilo di,ye bi sorunum olmasın.hem bu kadar kafaya takıyorum hem de bi arpa boyu yol gidemiyorum(((((((
bayramda cok yemedim ama tartida bir kilo rti görünüyor neden bilmiyorum..son zamanlarda öksürük krizleri tutuyor..tahminim benim guatr yeniden azdi...yoksa cok kacirmadigim vede günlük yürüyüs yaptigim halde artidayim..geldigimin ilk haftasi 76,4 e kadar düsmüstüm..bu sabah tartildim 77.6 sok oldum..saha ben 75 olmusmuyumdur derken nerdeyse 78 olacagim...cildirmak üzereyim..acayip moral bozuldu...hemen cir form cayi yaptim..hafifte kahvalti ama elimde olmadan sisiyorum millet buna bir care...ya diyorumki bu dogumkontrol haplarida sisiriyor olabilirmi?
dogum kadar ölümde hayatin gercegi malesef..elimizden hicbirsey gelmiyor kabul etmekten baska...su SIKINTILRINDAN kurtulamadin gitti be tatlim.insallah tez zamanda asarsin sorunlarini.ama dert bitmiyor..yani kiloyu düsünecek halde degilim SIKINTILARDAN diyorsan bosa deme..biran önce silkin vede basla...bende cok isterdim kilo diye derdim olmasin diye ama bu piyangonun cikmasini hayal etmek gibi birsey benim icin:)))))))))))))))selamlar
bayramı da geçirdik...inşallah güzel geçmiştir herkesin
benim iyi deildi çünkü ananem vefat etti 1. gün gece.üzüntüm çok büyük oldu.annemi birkez daha kaybetmiş gibi oldum(
sonra bisürü ailevi problem yaşadım.herşey üstüste geldi.
şiştim vallaa.elimin kolunun canı yok o derece bitkinim.
diyette gümbürtüde.tatlı filan yedim baya.ama tartılmadım bilmiyorum ne oldu ne aldım:))
ama bu sabah su ve bitki çayına ağırlık veriyorum.
herşey sorun ya.bu kadar sorunun içinde kilo da kafamda sorun.isterdim ki kilo di,ye bi sorunum olmasın.hem bu kadar kafaya takıyorum hem de bi arpa boyu yol gidemiyorum(((((((
evett bakacaksin..alla alla..cocuklar seker cukulata istiyor diye sendemi yiyeceksin...inanmiyorum sana yaaaaaaaaaa sisecen kizim sisecen kendine gel cabucak...bayramda bakayimmi baska zaman misafir geldi bakayimmi baska zaman davetliyiz bakayimmi...bakmayi ögrenmek zorunsasin yoksa bakilacak halin kalmayacak benden demesi:)) ay ablam yaaaa sende varya acayip moral veriyon ne yapayım şimdi kahvaltıda millet çörek yerken bakayım mı gezmede millet baklava yerken bakayım mı çocuklar abla çikolataaa dediklerinde onlara verip bakayım mı olmuyorr işde ne yapayım :)
allah rahmet eylesinnnnnn meleğimmmm başın sağolsunnn yeri mekanı cennet olsun inşallah ne mutlu ki ona bayram günü vefat etmek nasip olmuş her kula nasip olmaz bu teselli olur mu bilmem ama , birtanem kilo verilirrr allah başka dertler vermesin yeter, onu sıkıntıdan sayma kuzummmm bir şekilde bu kilolar ya gidecek ya gidecek ne yapalım 1 ay erken olmasın da geç olsunnnnn sonuç da vereceğiz o kiloları seviliyorsun kıymetlisinnnnnn önemli olan bu
off dk 1 gol 1 gibi olmuş ama :) veda partisi olsun o kahveyle salçalı ekmekler :) ekmekler umarım siyah ekmekdir. öğlen ve akşammm dengele cnm olur mu sebze ve yoğurda ağırlık ver gün içerisinde derim ben . hg cnm benim bu arada ben dilara inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın bende 84 ile başlamışdım diyetime çok şükür atlattım o dönemi bide 74 den düşsem :)
aslinda 3 ay kullanmam gereken bir ilac vardi ama sabahlari ac karna icemem gerekiyordu..malesef basaramadim...Basin sagolsun canim ölüm cok uzuyo heleki bayramda Rabbim anneannene gani gani rahmet eylesin
Bi doktora gidip triodini olctur canim belkim ilacin dozu degisir ilac kullaniyomusun
ayyyy acı gerçeklerin suratına tokat gibi çarpılması bu oluyor sanırımdogum kadar ölümde hayatin gercegi malesef..elimizden hicbirsey gelmiyor kabul etmekten baska...su SIKINTILRINDAN kurtulamadin gitti be tatlim.insallah tez zamanda asarsin sorunlarini.ama dert bitmiyor..yani kiloyu düsünecek halde degilim SIKINTILARDAN diyorsan bosa deme..biran önce silkin vede basla...bende cok isterdim kilo diye derdim olmasin diye ama bu piyangonun cikmasini hayal etmek gibi birsey benim icin:)))))))))))))))
evett bakacaksin..alla alla..cocuklar seker cukulata istiyor diye sendemi yiyeceksin...inanmiyorum sana yaaaaaaaaaa sisecen kizim sisecen kendine gel cabucak...bayramda bakayimmi baska zaman misafir geldi bakayimmi baska zaman davetliyiz bakayimmi...bakmayi ögrenmek zorunsasin yoksa bakilacak halin kalmayacak benden demesi
aslinda 3 ay kullanmam gereken bir ilac vardi ama sabahlari ac karna icemem gerekiyordu..malesef basaramadim...
kizlar tatil resimlerini yayinliyorum..yaklasik 500 resim oldugu icin bölüm bölüm hazirliyorum..önce yazlik simdiki bölüm otel..sonra ´yeniden yazlik ve sonrada fethiye resimleri geliyor..en son istanbul...bir saate kalmaz hepsi hazir.ilk bölüm yayinlandi bile..duyuruluuuuuuuuuuuuuur
ablam maşallah nasıl zayıflamışınn allah devamını getirsin inşallah
dogum kadar ölümde hayatin gercegi malesef..elimizden hicbirsey gelmiyor kabul etmekten baska...su SIKINTILRINDAN kurtulamadin gitti be tatlim.insallah tez zamanda asarsin sorunlarini.ama dert bitmiyor..yani kiloyu düsünecek halde degilim SIKINTILARDAN diyorsan bosa deme..biran önce silkin vede basla...bende cok isterdim kilo diye derdim olmasin diye ama bu piyangonun cikmasini hayal etmek gibi birsey benim icin:)))))))))))))))
evett bakacaksin..alla alla..cocuklar seker cukulata istiyor diye sendemi yiyeceksin...inanmiyorum sana yaaaaaaaaaa sisecen kizim sisecen kendine gel cabucak...bayramda bakayimmi baska zaman misafir geldi bakayimmi baska zaman davetliyiz bakayimmi...bakmayi ögrenmek zorunsasin yoksa bakilacak halin kalmayacak benden demesi
aslinda 3 ay kullanmam gereken bir ilac vardi ama sabahlari ac karna icemem gerekiyordu..malesef basaramadim...
yok anacim ya..ici bol doldurulmus dolma gibiyimbaksana....üstünede 2 kilo geldi...acayip canim SIKILIYOR bu gün bu kilo meselesine(((((( yarindan tezi yok spora baslamaliyim
tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallahGünaydınlar,
Ben yazdıktan sonra kimse yazmamış.Yine ben açayım burayı bari:)Tostumun hazır olmasını bekliyorum.Sonrada yeşil çay içeceğim.Düne göre 100 gr vermişim
hg cnm benim özlettin kendini yeni arkadaşlarımız var ama insan eskileri de görmek istiyor, evet ya sormaaaaa sen yine iyi kötü dengelemişsin ben bu sabah 77 yi gördüm yuh dedim kendime inşallah hedefe ulaşana kadar kopmak yok bu seferrrr , onun dışında iyiyim ben sen nasılsınnn cnm?kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız???
çok uzun zaman oldu girmeyeli...
topikten ayrılınca yeme düzeni de bozuluyor..93 kg ile başlayıp en son 73 kg da ayrılmıştım 75 kg oldum tekrar 73 e indim ama takılı kaldım..67 kg hedefim..
yine görüşeceğizzz
duyum elma şekeri nasılsınız??
yeni birçok arkadaş var onlara da selammm...
hg canımmmmmmm dönmek zorunda kaldım vallaaa aldım başımı gidiyorum bu işe bir dur demek lazım maşallah cetvelini görünce yemin ediyorum kendim vermiş kadar mutlu oldum çok güzel vermişsinselaaaaaaaammm kızzzlaaarrrr....bende geldim ,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes gönlüne göre güzel bir bayram geçirmiştir tabi az kalorili,ben 1 haftadır tatildeydim gitmeden en son tartıldığımda 66 çıkmıştım bugün sabah tartıldığımda 66,9dum((1 kilo almışım tatilde ama hiç kısmadan önüme ne gelirse yedim,bugün yine eski düzenime dönmeye çalışıyorum inş.yeni hedefim 60 eylül sonuna kadar inş.elmaşekerimde dönmüş sahalara hoşgeldin elmaşekerim...yeni eski herkese sevgilerbaşarılar efendim:)))
herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..
hg canımmmmmmm dönmek zorunda kaldım vallaaa aldım başımı gidiyorum bu işe bir dur demek lazım maşallah cetvelini görünce yemin ediyorum kendim vermiş kadar mutlu oldum çok güzel vermişsinallah devamını getirsin inşallah
sende hggggg cnm evet tat,l bitti diyete devam benim bir hikayem olmak üzereydiki kpss yüzünden diyeti bıraktım verdiğim ki,lolarr geri geri gelmeye başladı(( ama biraz daha vereyim hikayemi sana özel yazacağım :)))) bakmışsındır ama yine de söyleyeyim diyet başarı hikayelerine bak istersen trendy, masum ve darkolive umarım yanlış yazmamışımdır isimleri bunlar çok güzel ki,lo veren arkadaşlarımızın gözde hikayeleri bakmadıysan okumanı tavsiye ederim
tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah
selaaaaaaaammm kızzzlaaarrrr....bende geldim ,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes gönlüne göre güzel bir bayram geçirmiştir tabi az kalorili,ben 1 haftadır tatildeydim gitmeden en son tartıldığımda 66 çıkmıştım bugün sabah tartıldığımda 66,9dum((1 kilo almışım tatilde ama hiç kısmadan önüme ne gelirse yedim,bugün yine eski düzenime dönmeye çalışıyorum inş.yeni hedefim 60 eylül sonuna kadar inş.elmaşekerimde dönmüş sahalara hoşgeldin elmaşekerim...yeni eski herkese sevgilerbaşarılar efendim:)))
herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?