80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah

İNşallah 100 gram da faydadır:):):)Hızlı alınan kilolar hızlı da veriliyor yerleşmeden gide rinşallah hepimizinki.Ben bir ayda 4 kilo falan aldım.Umarım hızlı hızlı gider

Canım sende hızlı kilo almışın hızlı da verirsin bence.

Bende çizelgeleri takip ediyorum gerçekten çok özendiriciler ama yerken hiç o özendiricilikler aklıma gelmiyor

tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah

İNşallah 100 gram da faydadır:):):)Hızlı alınan kilolar hızlı da veriliyor yerleşmeden gide rinşallah hepimizinki.Ben bir ayda 4 kilo falan aldım.Umarım hızlı hızlı gider

Canım sende hızlı kilo almışın hızlı da verirsin bence.

Bende çizelgeleri takip ediyorum gerçekten çok özendiriciler ama yerken hiç o özendiricilikler aklıma gelmiyor

okudum canım onları 3er 5er kez :)) okuyunca çok etkileniyorum ama yemek yerken nedense hiç aklıma gelmiyor:)) hikayeni bana ithaf etmen çok iyi olur canım seninkini hayatta unutmam:))

:))))))) ooo madem öylee daha ballandıra ballandıraaa azıcıkta abartarak anlatırım kiii yemeğin ortasında aklına gelsin tıkansın yemek gidemesin :)

Selam kızlar ben ev tasıma ile uğraşıyorum size takilamyirum kusuruma bakmayın yarın yine bildirim gunü unutmayın liste icin 2 kere verilmişti bildirim diye bakıp haftaya liste oluşacak torpilimizin toparlanmasında listenin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum desteklerinizi yani katılımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum yarın eşyalarım Bursa'ya yola çıkıyor bizde arkasından artık Bursa'dan görüşürüz

Ben kaç gündür yedim yine gezdim.ÇArşambadan bu yana dikkat ediyorum.Bakalım 2 günde ne olursa:S:S:S:

Bugün diyet iyi gitti sayılırı genelde ammmaaaaaaaaaaaaa sabah bayram gezmesi devam etti bende.2 baklava ve bir tane çikolata yedimm:S:SAma erken saatlerdeydi bişey olmaz:)2 mil leslie ile yürüdüm.Şimdi de sütüme nescafe koydum yanına da biraz leblebi ve kuru üzüm yiyorum

iyi bayramlar canim..naber durumun iyimi...gittinmi yüzmeye?
aferim kiz sana..tamam sen diet moduna girme ben seve seve yolarim saclarini:))

dogruduuuuuuuuuuuuuur:))) senin kacirmis olmana neden sasirmadim acaba

Yol saclarimi ya ben baslayamadim diyete hep yarin diyom ama yarin söz kendime ve size sporda yapicem :18::18:

Yarin bildirim yapip diyete son gaz dönüş yapıcam artik 6 lari görücem 4 eylülde 4 gün tatile gidicem o zamana 6 lari görücem

Günaydın kızlar bildirimde bulunayım

Başlangıç tarihim ramazandı 87 kilo

Alıp vermeler sonucu en son çarşamba 88.5 olmuştum.

bu sabah 88 im.

Bana kilo yapan şey beyaz ekmek ve fast food bunu bir kez daha anladım.Bunları yemesem diyete bile gerek yok

cnm kepek ekmeği sevmiysan bence taıllı yada çavdarlı da deneyebilrsin birde bence hiçbir siyah ekmeğin tadı birbiriyle aynı değil sevdiğin lezzeti bulmak için aramaya devam:)) fast food konusunda da acaba ekmeğini çıkarıp sadece çini mi yesen bi süreliğine işe yarayabilir belkim:)

ewtt bende bildirim yapayım pek başarılı olamasamda bu 2 haftadır veremiyorum ama suçlu benim çok dikkat edemedim.
başlangıç:90
geçen hafta:85.6
bu sabah:85.3
spor +++
neyse artık şunu düşünmeye başladım kilo veremesemde spor yaptığım için daha sağlıklı biri olacam sporun tek etkisi kilo verdirmek değil ki diyimi ama metabolizma üzerine, şeker düzeninde, kalp damar üzerine bisürü güzel etkisi var yanii durmak yok spora dewamm:)))

selam kızalrr ben artık diyete girdim şükürrr...karbonhidrat diyetine...bu sabah erkn kalktım erkn dedm de 8.30
hemen sirkeli ballı suyumu yaptım
9 gbide 1 yumurta 1 küçk domates 4 zeytn yedim ve karışık çayımdan içtim (2 tatlı kaşığı yeeşil çay, 2 tutam biberiye ,2 tutam kiraz sapı ,1 tutam mısır püskülü,1 çay kaşığı kekik,5 top karabiber,1 tutam çucuk tarcın,1 tutam sinameki yaprağı) bunları demledim..günde 2 3 bardak içiyorum..1 bardak ondan içtim 500 ml su içtimm ayy devamı gelsin birazdan 1 bardak ayrn içm
ama sorun nasılımmm başım çatlıyo açlıktan ama ama söle bir şey vr dayanıcam 21 gn çok önmli sonrası geliyor...1 hafta alışm miğdem küçlcekk

bu arda karbonhidrtı en düşük hazır çorba neee

allh devmını nasip etsn cnm benmm...ayy bendeee başldım bakalım hayrlsısı biirazdan sağlık ocana gtcem ilçlrımıda alcmm oohh maşşllhh maşllhhh

allah kolaylık versin cnm bura bitti bide orda yerleştirmek var ama o daha rahat olur toplamakdan yani inşallah :)

kandırma kendini erken saatti diyeeeeeeeeeeeeeeee bugün kaçamak yok tamam mııııııııııııı yoksaaaa :)
Birde dün reglim basladı tatlı peşindeyim biri beni durdursun

süt+ tarçınnnnn aralarda mutlaka bunu iç cnmmmm

bildirim nasıl yapılıyordu unutttum yaa ama hatırladığım kadar yapayım

başlangıç:84
geçen hafta:75
bu hafta: 76
gelen:1
spor: 2 saat yürüyüş​

ay ben 74 olsam daha ne isterim ki..bu gün alışverişe gidicem bakalım yoğurt maydonoz fln alayım..sen de bu kadar vermişsin eminim daha da düşersin aferinnnn..,

kızlar bu arada kilo çizelgessini nasıl yapıyoruz??

bir de düştüğünüz kilolar nasıl güncelleniyor siz mi her seferinde yazıyorsunuz??biri bana da öğretsin lütfenn

valla iyi fikir ..hadi ben anlatayim sana hikayemi: ben oldubitti balik eti hatta balina eti diyebilecek durumlarda oldum..söyle incecik oldugumu hic bilmem...istahli bir ailenin istahli cocugu olarak cocuklugum hep kilolarim yüzünden yalniz gecti..öyle ip atlamakmis kosmakmis yasayamadim..en iyi ölcülerim lise yillarimda oldu..teh hatirladigim 62 kilo oldugumdur lise sonda....sonrasi sadecde kabustan ibaret..ama en yüksek kiloyu son hamileligimde aldim...dogum öncesi 111 ken sopnrasi 104 le basladim gene kilo verme savasina..ilk yil 10 kilo verebildim sonraki yilda 10 kilo ama sonraki iki yil boyuncada ayni kiloda kaldim..özetle 3 sene önce rekor kilom 104 le basladigim cokta istikrarli olamadigim bu maratonu cok sükür bu yil 76 ile devam ettiriyorum.insallah seneyede bir on kilo daha vermis olurumda keyfini sürerim..özel bir yöntem uygulamadim..sadece anatomimi tanidim.yani bol su icer vede bol bol yürüyüs yapinca gidiyor kilolar.ama gel görki ben su meselesini hic düzenli uygulayamiyorum.umarim bundan sonraki kihayemizi birlikte olustururuz:))
tasinmak zor is vallahi...állah kolaylikversin tatlim..hayirlisiyla yerini yurdunu bulur yerlesirsinde kurtulursun:)

hadi yaaaaaaaaaa cok gayret hissediyorum..sendeki gayret beni sebepsiz gayretlendiriyor:)) hadi bakalim bende 4 eylülde 70leri unutmus olacagim..maksimak 72 diyorum bakalim hangimiz basaracaz:))) bayiliyorum itismelere...bu anlamsiz inatlasmalar beni cok motive ediyor cooooooooooooook:)

Birde dün reglim basladı tatlı peşindeyim biri beni durdursun

iyidir canim ya sen nasilsin...umarim kilolarla aran iyi gidiyordur:)

naber fisitiklar.bende pek iyi sayilmaz..sebebsiz sismelerim devam ediyor malaesef(
bildirim yapiyorum

baslangic:82.6
gecen hafta:77.2
bu hafta:77.6
gelen:400 gr..
aslinda daha cok ..cünkü gecen cuma 77.2 idim ama cumartesi sabahta 76.4 tüm.aslinda 1200 gr geldi.ama gecen haftaki bildirime göre yazdigim icin 400 gr..yoksa gelen coook giden yooooook
ama bu gün iyi bir baslangic yaptim bakalim istikrarli olabilirsem basaracagim..bu ne kardesim bayram da yemedim sadece sütlac kacirdim günlük bir kase o kadar.bol su ictim.adet haftasinda degilim ona ragmen geldikce geliyor..dur bakalim elbet yorulur durur sonrada bikar gider bu kilolar:))) kis kis kiss gidin yaniumdan..özellikle popomdan baldirlarimdann kis kis kiiiiiiis

Hadi bakalim öznur hanim kim hedefe önce varacakben bugün kosmaya basliyorum birde esimin teyzesinin yasini var oraya gitmeliyim ama orda azicik yiyicem tatli hec yemiycem yersem

kizlar ben kizi anaokulundan almaya gidiyorum..cocuk alisamada sürekli agliyor...birazdan devam ederim sohpete..beni bekleyin anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…