tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah
selaaaaaaaammm kızzzlaaarrrr....bende geldim ,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes gönlüne göre güzel bir bayram geçirmiştir tabi az kalorili,ben 1 haftadır tatildeydim gitmeden en son tartıldığımda 66 çıkmıştım bugün sabah tartıldığımda 66,9dum((1 kilo almışım tatilde ama hiç kısmadan önüme ne gelirse yedim,bugün yine eski düzenime dönmeye çalışıyorum inş.yeni hedefim 60 eylül sonuna kadar inş.elmaşekerimde dönmüş sahalara hoşgeldin elmaşekerim...yeni eski herkese sevgilerbaşarılar efendim:)))
herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..
tbrk ederim cnm bende düne göre 1 kilo almışım diyet yapıp kilo alan da bir benim herhalde sinir oldum sabah sabahhh ama senin adına sevindim cnm devamı gelir inşallah
selaaaaaaaammm kızzzlaaarrrr....bende geldim ,herkesin geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes gönlüne göre güzel bir bayram geçirmiştir tabi az kalorili,ben 1 haftadır tatildeydim gitmeden en son tartıldığımda 66 çıkmıştım bugün sabah tartıldığımda 66,9dum((1 kilo almışım tatilde ama hiç kısmadan önüme ne gelirse yedim,bugün yine eski düzenime dönmeye çalışıyorum inş.yeni hedefim 60 eylül sonuna kadar inş.elmaşekerimde dönmüş sahalara hoşgeldin elmaşekerim...yeni eski herkese sevgilerbaşarılar efendim:)))
herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..
okudum canım onları 3er 5er kez :)) okuyunca çok etkileniyorum ama yemek yerken nedense hiç aklıma gelmiyor:)) hikayeni bana ithaf etmen çok iyi olur canım seninkini hayatta unutmam:))
iyi bayramlar canim..naber durumun iyimi...gittinmi yüzmeye?
aferim kiz sana..tamam sen diet moduna girme ben seve seve yolarim saclarini:))
dogruduuuuuuuuuuuuuur:))) senin kacirmis olmana neden sasirmadim acaba
Selam kızlar ben ev tasıma ile uğraşıyorum size takilamyirum kusuruma bakmayın yarın yine bildirim gunü unutmayın liste icin 2 kere verilmişti bildirim diye bakıp haftaya liste oluşacak torpilimizin toparlanmasında listenin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum desteklerinizi yani katılımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum yarın eşyalarım Bursa'ya yola çıkıyor bizde arkasından artık Bursa'dan görüşürüz
Günaydın kızlar bildirimde bulunayım
Başlangıç tarihim ramazandı 87 kilo
Alıp vermeler sonucu en son çarşamba 88.5 olmuştum.
bu sabah 88 im.
Bana kilo yapan şey beyaz ekmek ve fast food bunu bir kez daha anladım.Bunları yemesem diyete bile gerek yok
Birde dün reglim basladı tatlı peşindeyim biri beni durdursun
ewtt bende bildirim yapayım pek başarılı olamasamda bu 2 haftadır veremiyorum ama suçlu benim çok dikkat edemedim.
başlangıç:90
geçen hafta:85.6
bu sabah:85.3
spor +++
neyse artık şunu düşünmeye başladım kilo veremesemde spor yaptığım için daha sağlıklı biri olacam sporun tek etkisi kilo verdirmek değil ki diyimi ama metabolizma üzerine, şeker düzeninde, kalp damar üzerine bisürü güzel etkisi var yanii durmak yok spora dewamm:)))
allah kolaylık versin cnm bura bitti bide orda yerleştirmek var ama o daha rahat olur toplamakdan yani inşallah :)Selam kızlar ben ev tasıma ile uğraşıyorum size takilamyirum kusuruma bakmayın yarın yine bildirim gunü unutmayın liste icin 2 kere verilmişti bildirim diye bakıp haftaya liste oluşacak torpilimizin toparlanmasında listenin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum desteklerinizi yani katılımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum yarın eşyalarım Bursa'ya yola çıkıyor bizde arkasından artık Bursa'dan görüşürüz
kandırma kendini erken saatti diyeeeeeeeeeeeeeeeeBen kaç gündür yedim yine gezdim.ÇArşambadan bu yana dikkat ediyorum.Bakalım 2 günde ne olursa:S:S:S:
Bugün diyet iyi gitti sayılırı genelde ammmaaaaaaaaaaaaa sabah bayram gezmesi devam etti bende.2 baklava ve bir tane çikolata yedimm:S:SAma erken saatlerdeydi bişey olmaz:)2 mil leslie ile yürüdüm.Şimdi de sütüme nescafe koydum yanına da biraz leblebi ve kuru üzüm yiyorum
:))
off dk 1 gol 1 gibi olmuş ama :) veda partisi olsun o kahveyle salçalı ekmekler :) ekmekler umarım siyah ekmekdir. öğlen ve akşammm dengele cnm olur mu sebze ve yoğurda ağırlık ver gün içerisinde derim ben . hg cnm benim bu arada ben dilara inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın bende 84 ile başlamışdım diyetime çok şükür atlattım o dönemi bide 74 den düşsem :)
valla iyi fikir ..hadi ben anlatayim sana hikayemi: ben oldubitti balik eti hatta balina eti diyebilecek durumlarda oldum..söyle incecik oldugumu hic bilmem...istahli bir ailenin istahli cocugu olarak cocuklugum hep kilolarim yüzünden yalniz gecti..öyle ip atlamakmis kosmakmis yasayamadim..en iyi ölcülerim lise yillarimda oldu..teh hatirladigim 62 kilo oldugumdur lise sonda....sonrasi sadecde kabustan ibaret..ama en yüksek kiloyu son hamileligimde aldim...dogum öncesi 111 ken sopnrasi 104 le basladim gene kilo verme savasina..ilk yil 10 kilo verebildim sonraki yilda 10 kilo ama sonraki iki yil boyuncada ayni kiloda kaldim..özetle 3 sene önce rekor kilom 104 le basladigim cokta istikrarli olamadigim bu maratonu cok sükür bu yil 76 ile devam ettiriyorum.insallah seneyede bir on kilo daha vermis olurumda keyfini sürerim..özel bir yöntem uygulamadim..sadece anatomimi tanidim.yani bol su icer vede bol bol yürüyüs yapinca gidiyor kilolar.ama gel görki ben su meselesini hic düzenli uygulayamiyorum.umarim bundan sonraki kihayemizi birlikte olustururuz:))herkese merhabalar tatil bitti, bayram bitti herkes döndü hoşgeldiniz diyorum öncelikle; ben yeni sayılırım aranızda, herkesin yazdıklarını okuyorum ama kopukluk oluyor cevap yazamıyorum( birbirimize alışmak için hemde özendirici olsun diye nasıl ve nekadar zamanda kilo verdiğimizi anlatsak çok güzel olmaz mı? ben cetvellerden görüyorum çok güzel kilo verenler var bence birbirimizi çok pozitif etkilemiş oluruz.. benim bu ara böyle başarı hikayesi dinlemeye çokk ihtiyacım varr emek verip yazacak herkese şimdiden teşekkürlerr..
tasinmak zor is vallahi...állah kolaylikversin tatlim..hayirlisiyla yerini yurdunu bulur yerlesirsinde kurtulursun:)Selam kızlar ben ev tasıma ile uğraşıyorum size takilamyirum kusuruma bakmayın yarın yine bildirim gunü unutmayın liste icin 2 kere verilmişti bildirim diye bakıp haftaya liste oluşacak torpilimizin toparlanmasında listenin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum desteklerinizi yani katılımlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum yarın eşyalarım Bursa'ya yola çıkıyor bizde arkasından artık Bursa'dan görüşürüz
hadi yaaaaaaaaaa cok gayret hissediyorum..sendeki gayret beni sebepsiz gayretlendiriyor:)) hadi bakalim bende 4 eylülde 70leri unutmus olacagim..maksimak 72 diyorum bakalim hangimiz basaracaz:))) bayiliyorum itismelere...bu anlamsiz inatlasmalar beni cok motive ediyor cooooooooooooook:)Yol saclarimi ya ben baslayamadim diyete hep yarin diyom ama yarin söz kendime ve size sporda yapicem :18::18:
Yarin bildirim yapip diyete son gaz dönüş yapıcam artik 6 lari görücem 4 eylülde 4 gün tatile gidicem o zamana 6 lari görücem
iyidir canim ya sen nasilsin...umarim kilolarla aran iyi gidiyordur:)kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız???
çok uzun zaman oldu girmeyeli...
topikten ayrılınca yeme düzeni de bozuluyor..93 kg ile başlayıp en son 73 kg da ayrılmıştım 75 kg oldum tekrar 73 e indim ama takılı kaldım..67 kg hedefim..
yine görüşeceğizzz
duyum elma şekeri nasılsınız??
yeni birçok arkadaş var onlara da selammm...
valla iyi fikir ..hadi ben anlatayim sana hikayemi: ben oldubitti balik eti hatta balina eti diyebilecek durumlarda oldum..söyle incecik oldugumu hic bilmem...istahli bir ailenin istahli cocugu olarak cocuklugum hep kilolarim yüzünden yalniz gecti..öyle ip atlamakmis kosmakmis yasayamadim..en iyi ölcülerim lise yillarimda oldu..teh hatirladigim 62 kilo oldugumdur lise sonda....sonrasi sadecde kabustan ibaret..ama en yüksek kiloyu son hamileligimde aldim...dogum öncesi 111 ken sopnrasi 104 le basladim gene kilo verme savasina..ilk yil 10 kilo verebildim sonraki yilda 10 kilo ama sonraki iki yil boyuncada ayni kiloda kaldim..özetle 3 sene önce rekor kilom 104 le basladigim cokta istikrarli olamadigim bu maratonu cok sükür bu yil 76 ile devam ettiriyorum.insallah seneyede bir on kilo daha vermis olurumda keyfini sürerim..özel bir yöntem uygulamadim..sadece anatomimi tanidim.yani bol su icer vede bol bol yürüyüs yapinca gidiyor kilolar.ama gel görki ben su meselesini hic düzenli uygulayamiyorum.umarim bundan sonraki kihayemizi birlikte olustururuz:))
tasinmak zor is vallahi...állah kolaylikversin tatlim..hayirlisiyla yerini yurdunu bulur yerlesirsinde kurtulursun:)
hadi yaaaaaaaaaa cok gayret hissediyorum..sendeki gayret beni sebepsiz gayretlendiriyor:)) hadi bakalim bende 4 eylülde 70leri unutmus olacagim..maksimak 72 diyorum bakalim hangimiz basaracaz:))) bayiliyorum itismelere...bu anlamsiz inatlasmalar beni cok motive ediyor cooooooooooooook:)
iyidir canim ya sen nasilsin...umarim kilolarla aran iyi gidiyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?