80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlaka icicem canim kahvaltimi yapayim arada onu icip mevlüde kacicam

Canım siyah ekmek yiyorum o faydalı zaten.Doğrusu bu biliyorum.Beyaz ekmek almıyorum zaten artık eve olunca çok tüketiyorum.Tailde kilo almamında sebebi pizza hamburger vb şeyler.Bayılıyorum öyle şeylere ama onları da kesince kilo veriyorum.Benim diyet mantığım artık sağlıklı beslenmek ve günde yarım saat yürüyüş.Bunları sürekli yapsam zaten kilo veririm.

Kesinlikle haklısın.Ne kadar sürede verdin 5 kiloyu?Baksana ben başlayuıp tatil nedeniyle kilo alanlardanımAma olsun en azından yine de kontrol altında oluyosun buraya yazınca.Burası olmasa tatilde aldığım kilolarıda vericem diye düşünmezdim belki de.

Canım hazır çorbalar tehlikeli ev usulu yapmaya çalış bence:26:

Sık karşılaşılan sorulardan biridir kahvenin ya da nescafenin zayıflamaya etkisini olup olmadığı. Pek çok kaynakta kahve ya da nescafenin zayıflamaya etkisinin olmadığı yazar. Ancak yapılan araştırmaların sonuçları tam olarak bunu söylememekte. Kahve ya da nescafenin doğrudan zayıflamaya etkisi olmasa bile dolaylı yoldan kişilerin kilo vermelerine yardımcı olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır.

Kahve ve nescafe insanların keyifle içtikleri içecekler arasındadır. Kahvenin ve nescafenin en yaygın kullanıcıları genellikle gece çalışanları ya da gecenin geç saatlerine kadar ayakta kalması gereken kişilerdir. Kahve ve nescafenin içiriğinde bulunan kafein insanların merkezi sinir sistemine etki ederek uykularının gelmesini engeller. Beynin hipotalamus ismi verilen bölgesinin düzenliği uyku sistemini bloke eder. Bu sayede kişiler geç saatlere kadar uykuları gelmeden ayakta kalabilirler.

Kafenin uyku sistemini bloke etmesinin yanında vücut metabolizmasını da hızlandırdığı ortaya çıkmıştır. Metabolizmanın hızlanması kasların ve organların daha hızlı çalışmasına sebep olur. Bu da daha fazla enerji gereksinimi demektir. Enerjiye ihtiyaç duyan hücreler vücutta öncelikle kanda olan glikozu parçalayarak enerji elde eder. Kanda ki glikoz bittiğinde depo edilmiş glikojeni kullanmaya başlar. İşte bizimde şikayetçi olduğumuz fazla kiloların altında ki o glikojen ve yağ tabakasıda bu sayede erimeye başlar. Elbette kahve ya da nescafe içerek oturduğumuz yerden yağların yakılmasını beklememeliyiz. Spor ve vücut aktiviteleri ile ancak yağlar erimeye başlar. Kahve ve nescafenin doğrudan olmasa bile dolaylı yoldan zayıflamaya yardımcı olması da buradan kaynaklanır. Kilo vermek için gün içinde yürüyüş yapanlardansanız size önerimiz yürüyüşten 15 dakika önce bir bardak nescafe veya kahve içmeniz. Bu sayede daha yürüyüşe başlamadan metabolizma hızınız artmış olacaktır. Yürüyüş esnasında da temponuzu arttırarak spor yapmaya başlarsanız kısa süre içinde çok daha fazla terlediğinizi göreceksiniz. Kahve ya da nescafe içmeden 14 dakika sonunda yağ yakımına başlayan vücut kahve ya da nescafe içimiyle birlikte 8 9 dakikalık yürüyüşün ardından yağları yakmaya başlayacaktır. Bu da size aynı süre içinde çok daha fazla yağ kaybı sağlayacaktır.

Unutmayın ki hiç bir besinin yağ yakımına ya da kilo kaybına doğrudan etkisi yoktur. Siz vücudunuzu hareket ettirmediğiniz sürece kaslarınız etkin çalışmayacak dolayısıyla ekstra kalori yakamayacaksınız. Bu nedenle size tavsiyemiz düzenli spor yapmanız ve spor öncesinde de vücut metabolizmanızı hızlandırıcı gıdalar tüketmeniz. Örneğin yeşil çay, nescafe, kahve, lahana, limonlu ılık su spor öncesi içebileceğiniz içecekler olabilir. Bunların kullanımı size kısa sürede daha fazla yağ yakımını sağlayacaktır.

selam kızlar herkese hayırlı cumalar diliyor ve yeniden başlayan diyet maratonumun ilk bildirimimi yapıyorum:))
baslangic:86,6
gecen hafta:65,7kg
bu hafta:66,6 kg
gelen:900 gr( yuh seslerini duyar gibiyim,kendi çantamıda kendim vurayımda kaptana yük olmayım
spor:yok

Son düzenleme:
inşallah canım teşekkür ederim sende düşersin merak etme sadece sabırlı ve azimli ol yeter evet biz kendimiz düzenliyoruz her seferinde diyet gruplarının ana sayfasında kilo çizelgesini nasıl hazırlandığı anlatılıyor cnm takıldığın yer olursa sor söyleriz

merhabalar bende aranıza yeni katıldım şu anda 88 kiloyum amacım 24 kilo verip 64 kilo olmak boyum 166cm...
hadi bakalım hayırlısı herkese kolay gelin önerilere açığım....

merhabalar bende aranıza yeni katıldım şu anda 88 kiloyum amacım 24 kilo verip 64 kilo olmak boyum 166cm...

hg cnmmm inşallah hedefine ulaşırsınnnn neler yaptığını bizimle paylaş ve burayı takip etttt doğrularını yanlışlarını hep beraber göreceğiz burada sonra bi bakmışsın uçup gitmiş 24 kilooo

slm kızlar.. bugün cuma bildirim gün.. önceden iple çekerdim bugünü.. her cuma özenle giderdim o mübarek tartının başına:))) çok zevkliydi yaaa.. şimdi saldım ya hiç zevk falan kalmadı tartıda..
naber elmaşekerimmm??? buraya ilk geldiğimde senin çizelgeni görfdükçe azim geliyordu bana.. diyordum ki acaba ben de böyle 71 olacak mıyım?? idolümdün valla... güzeldi ya o zaman daaa:)) gene tilki misali takılıyorum kürkçü dükkanıma.. ben de azcık aldım kilo... ama ne varsa iniyor mideye:)) bugün acayip dikkatliyim ama akşama dikkatim uçar mı kaçar mı kalır mı bilmem:))

artık sen benim idolümsünnnnn canım benim maşallahhhh hiç bir şey kalmamış allah devamını getirsin istediğin yere kadar inşallahhhhhhhhhhhhhh

hoş geldin cnm... inan hedefin ulaşılamayacak bir hedef değil.. ama hedefini minik minik tut daha zevkli ve kolay oluyor.. ilk hedefin 85 olsun mesela.. her gün ne yediysen gel burda paylaş.. ama bütün günü aynı anda yaz ki sana yardımcı olunabilsin.. hataların doğruların ortaya çıksın.. ona göre sen de kendine bir beslenme şekli oluşturusun..
öncelikle hamur işi, beyaz ekmek, tuz ve şekeri çıkarark, bol su içerek, yemek saatlerini düzenleyerek işe başlayabilirsin.. vücudunda hemen eksilerek kilolar sana cevap verecektir.. hadi başarılar..

artık sen benim idolümsünnnnn canım benim maşallahhhh hiç bir şey kalmamış allah devamını getirsin istediğin yere kadar inşallahhhhhhhhhhhhhh

saol tatlım.. zaten birbirimizden güç destek alarak yol kat ediyoruzz.. inşallah hep birlikte istediğimiz yere kadar getirir Rabbimm..

Bahtsızım hoşgeldin.Aynı kilolarımız.Senle gün gün takipde olalım.Bende yeni başladım.Başladım diyorsam da yalnızda sağlıklı yaşam kuralları.ÖYle çok kasamam ben.Zamanında verdim verdim yine aldım

mrb millet nasılsınız bakalım yeniden bir dönüş yaptık tekrar sizlerle beraberiz açıkcası utandım bira bugün kendimden benden sonra başlayanlr nerelere ulaşmış sonunda oldu masivam sonra başlamıştı benden ama oooooo bırakıp gittiler bizi neysem bizde inş 6 lı rakmları görürüz en kısa zamanda dyerek hepinizi bol bol öpüyorum bildirimimide yapacam brazdan ama kız durmuyo onu b susturayım gondan sonra görüşürüz bu arada şekerim seni görmek ne güzel

gel şekerim gel bekliyoprum seni.. hadi koş kız koş..:):)
koş derken gerçek anlamada mı :)))) mantıklı olur aslında koşarsam hedefe daha hızlı ilerlerim :)

dimi kızzz maşallah gözümüz yokkk amaaaaa keşke beraber olaydıkk onlarla ,onlar gitti biz kaldıkkk :) neysee yetişiriz artık onlaraaaaa seni görmekde güzell birtanem hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…