allah kolaylık versin cnm bura bitti bide orda yerleştirmek var ama o daha rahat olur toplamakdan yani inşallah :)
kandırma kendini erken saatti diyeeeeeeeeeeeeeeeebugün kaçamak yok tamam mııııııııııııı yoksaaaa :)
süt+ tarçınnnnn aralarda mutlaka bunu iç cnmmmm
valla iyi fikir ..hadi ben anlatayim sana hikayemi: ben oldubitti balik eti hatta balina eti diyebilecek durumlarda oldum..söyle incecik oldugumu hic bilmem...istahli bir ailenin istahli cocugu olarak cocuklugum hep kilolarim yüzünden yalniz gecti..öyle ip atlamakmis kosmakmis yasayamadim..en iyi ölcülerim lise yillarimda oldu..teh hatirladigim 62 kilo oldugumdur lise sonda....sonrasi sadecde kabustan ibaret..ama en yüksek kiloyu son hamileligimde aldim...dogum öncesi 111 ken sopnrasi 104 le basladim gene kilo verme savasina..ilk yil 10 kilo verebildim sonraki yilda 10 kilo ama sonraki iki yil boyuncada ayni kiloda kaldim..özetle 3 sene önce rekor kilom 104 le basladigim cokta istikrarli olamadigim bu maratonu cok sükür bu yil 76 ile devam ettiriyorum.insallah seneyede bir on kilo daha vermis olurumda keyfini sürerim..özel bir yöntem uygulamadim..sadece anatomimi tanidim.yani bol su icer vede bol bol yürüyüs yapinca gidiyor kilolar.ama gel görki ben su meselesini hic düzenli uygulayamiyorum.umarim bundan sonraki kihayemizi birlikte olustururuz:))
canım teşekkürler paylaştığın için ben çok başarılı ve iradeli buldum senin hikayeni inşallah istediğin kiloda istediğin elbisenin içinde bulursun birgün kendini umarım hepimiz öyle oluruz darısı başıma:))
Hadi bakalim öznur hanim kim hedefe önce varacakben bugün kosmaya basliyorum birde esimin teyzesinin yasini var oraya gitmeliyim ama orda azicik yiyicem tatli hec yemiycem yersem
cnm kepek ekmeği sevmiysan bence taıllı yada çavdarlı da deneyebilrsin birde bence hiçbir siyah ekmeğin tadı birbiriyle aynı değil sevdiğin lezzeti bulmak için aramaya devam:)) fast food konusunda da acaba ekmeğini çıkarıp sadece çini mi yesen bi süreliğine işe yarayabilir belkim:)
ewtt bende bildirim yapayım pek başarılı olamasamda bu 2 haftadır veremiyorum ama suçlu benim çok dikkat edemedim.
başlangıç:90
geçen hafta:85.6
bu sabah:85.3
spor +++
neyse artık şunu düşünmeye başladım kilo veremesemde spor yaptığım için daha sağlıklı biri olacam sporun tek etkisi kilo verdirmek değil ki diyimi ama metabolizma üzerine, şeker düzeninde, kalp damar üzerine bisürü güzel etkisi var yanii durmak yok spora dewamm:)))
selam kızalrr ben artık diyete girdim şükürrr...karbonhidrat diyetine...bu sabah erkn kalktım erkn dedm de 8.30
hemen sirkeli ballı suyumu yaptım
9 gbide 1 yumurta 1 küçk domates 4 zeytn yedim ve karışık çayımdan içtim (2 tatlı kaşığı yeeşil çay, 2 tutam biberiye ,2 tutam kiraz sapı ,1 tutam mısır püskülü,1 çay kaşığı kekik,5 top karabiber,1 tutam çucuk tarcın,1 tutam sinameki yaprağı) bunları demledim..günde 2 3 bardak içiyorum..1 bardak ondan içtim 500 ml su içtimm ayy devamı gelsin birazdan 1 bardak ayrn içm
ama sorun nasılımmm başım çatlıyo açlıktan ama ama söle bir şey vr dayanıcam 21 gn çok önmli sonrası geliyor...1 hafta alışm miğdem küçlcekk
bu arda karbonhidrtı en düşük hazır çorba neee
inşallah canım teşekkür ederim sende düşersin merak etme sadece sabırlı ve azimli ol yeter evet biz kendimiz düzenliyoruz her seferinde diyet gruplarının ana sayfasında kilo çizelgesini nasıl hazırlandığı anlatılıyor cnm takıldığın yer olursa sor söylerizay ben 74 olsam daha ne isterim ki..bu gün alışverişe gidicem bakalım yoğurt maydonoz fln alayım..sen de bu kadar vermişsin eminim daha da düşersin aferinnnn..,
kızlar bu arada kilo çizelgessini nasıl yapıyoruz??
bir de düştüğünüz kilolar nasıl güncelleniyor siz mi her seferinde yazıyorsunuz??biri bana da öğretsin lütfenn
merhabalar bende aranıza yeni katıldım şu anda 88 kiloyum amacım 24 kilo verip 64 kilo olmak boyum 166cm...
hadi bakalım hayırlısı herkese kolay gelin önerilere açığım....
kimleri görüyorummmmmm sonundaoldu gelmişşşşşşş
slm kızlar.. bugün cuma bildirim gün.. önceden iple çekerdim bugünü.. her cuma özenle giderdim o mübarek tartının başına:))) çok zevkliydi yaaa.. şimdi saldım ya hiç zevk falan kalmadı tartıda..
naber elmaşekerimmm??? buraya ilk geldiğimde senin çizelgeni görfdükçe azim geliyordu bana.. diyordum ki acaba ben de böyle 71 olacak mıyım?? idolümdün valla... güzeldi ya o zaman daaa:)) gene tilki misali takılıyorum kürkçü dükkanıma.. ben de azcık aldım kilo... ama ne varsa iniyor mideye:)) bugün acayip dikkatliyim ama akşama dikkatim uçar mı kaçar mı kalır mı bilmem:))
merhabalar bende aranıza yeni katıldım şu anda 88 kiloyum amacım 24 kilo verip 64 kilo olmak boyum 166cm...
artık sen benim idolümsünnnnn canım benim maşallahhhh hiç bir şey kalmamış allah devamını getirsin istediğin yere kadar inşallahhhhhhhhhhhhhh
saol tatlım.. zaten birbirimizden güç destek alarak yol kat ediyoruzz.. inşallah hep birlikte istediğimiz yere kadar getirir Rabbimm..
aminnn cnmmmmm bekle kız geliyorummmm kısa zamanda snaa doğru :)
koş derken gerçek anlamada mı :)))) mantıklı olur aslında koşarsam hedefe daha hızlı ilerlerim :)gel şekerim gel bekliyoprum seni.. hadi koş kız koş..:):)
mrb millet nasılsınız bakalım yeniden bir dönüş yaptık tekrar sizlerle beraberiz açıkcası utandım bira bugün kendimden benden sonra başlayanlr nerelere ulaşmış sonunda oldu masivam sonra başlamıştı benden ama oooooo bırakıp gittiler bizi neysem bizde inş 6 lı rakmları görürüz en kısa zamanda dyerek hepinizi bol bol öpüyorum bildirimimide yapacam brazdan ama kız durmuyo onu b susturayım gondan sonra görüşürüz bu arada şekerim seni görmek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?