80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HANDERYA cerenin kg bildirimini yapayım canım onun net bozuk o yüzdem giremiyor

78600 olmuş gecen haftaki kg bilmiyorum

flatliners.. cnm nasıl bi diyet ki o? denemek lazım.. aslında bvenim de acilen böyle bi diyete ihtiyacım var.. düğüne 3 hafta kaldı.. elbise giymek istiyorum yaa...

ayrıca flatliners cnmm.. gözümden kaçmış.. şimdi gördüm.. ölçülerin süper.. az kalmış 90-60-90 olmana... darısı başımıza... tek derdin popondaki selülit olsun be güzelim.. kilolar gitmiş ohh.. mis gibi:)))

evet kızlar aslında şöyle güzel bir diyet listesi bulsakta bir hafta yapsak süper olur bende sıkmak istiyorum flatliners bakalım o diyet listesine nasıl olacak diye

Diyete başladıgım ölcülerim bakalım ne kadar fark olmuş yazıyorum

ilk ölcülerim
bel 88

bacak 71

şimdiki ölcülerimi yazayım

bel 83 5 cm vermişim
bacak 67 4 cm gitmiş aslında cokta gitmemiş

simdilik böyle liste
sayfa 1105

handery aablam umarim sevinmisindir, sana tamamladim listeyi simdilik bukadar

güncel
sayfa 1108

Canım benim saol umarım önemli bişey değildir bu ağrıya rağman dün 15-20dak yürüdüm baktım ağrının şiddeti arttı bıraktım yürüyüşü,bakalım umarım doktorluk olmam yaaa...
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara da tsk ederimm,öpüyorum hepiniziiii..

handerya
aynı sorun bende de dun gece oldu canım bısıklete bınerken.sanki dizimdeki lifler koptu..inşallah ıkımızınde kotu bısey degıldır..:Saruboceq:
Umarım canım hafif bir incinmedir ikimizin ki de lansolin di sanırım bi merhem vardı varsa ondan sür (bizde de yok,bana önerdiler de )
:) spor aleti varya tv gösteriyolar mekik çekmek için olanlardan işte o kullanan varsa işe yarıyor ise alıcam bende
Canım ,benim bi tanıdığım almış acayip övüyordu daha iki gün önce çok rahat yapılıyormuş,yormuyormuş tabi söyleyenin karnı da dümdüzdü incecik bir hatun...
Canım hep dualarım sizin için de valla hep aklımdasınız inşallah o günleri de buradan göreceğiz kopmazsak..
handery aablam umarim sevinmisindir, sana tamamladim listeyi simdilik bukadar
Aylincim çok saol hayatım ,uğraşmışsın o kadar ama yorma kendini canım ben zaten cuma sabahtan başlayıp not ala ala okuyorum tekrar onları listeleyeceğim diye uğraşma sen fıstığım sen diğer listeye hakim ol yeter,öpüyorum seni kocaman,ellerine sağlık..

malesef 200gr gitmis tek
oofffffffff
gecen h. 83,2
simdi 83
daha iki gün önce 82,7 iydiii yaaaaaa

Ben bugün kilo verememe rağmen çok sevindirik oldum çünkü d.gününden kalma 1 kilom gitmiş sanırım regl oldum onun da şişliği vardı..yani kısacası bugün artıda olmayı beklerken 100gr vermişim.. 77,5 oldum..

ölçülerime gelince sabah anneme ölçtürdüm (ben yanlış ölçmüşüm dün )
göğüs 104
bel 86
kalça 107

ben temzlikle uğraşırken kimseler kalmamış...

listemi de yazayım bende kapatıyorum... akşam girebilirsem girerim yine.. hıı lavitam uğramadı bugün...neden acaba?

bugünkü listem...
sabah---------- 2 kurabiye, 1 bardak meyve suyu
ara-------------- -
öğlen---------- 1 dilim ekmek, 1 tabak sebze kavurma(1 kaşık yağda,1patates,1patlıcan,1domates le yapılmış:)
ara------------- 3-4 çatal karpuz
akşam------- 1 kepçe tavuk çorbası(akşam yapmamıştım,kocm geç gelcek diye:) ,1 tane biber dolma,salata
ara------------ şekersiz çay

3 litreyi de geçen su tüketimim var :)) sabahtan beri de 1 saat oturmamışımdır toplamda.. spor yok şimdilik ama bool hareker var... :)))
herkese iyi günler...

bende 88 idim 15 günde 3 kilo verdim rejim yapmadım ama ara cenazemiz vardı kaynatam öldü çok gezinmiştim ondan şuan 85 şi

Ben bu hafta 79 olmusum super yaa..
Gerci gecen hafta tam regl olmadan tartilmistim .. ozaman galiba siskinlik vardi.

gecen hafta 81
bu hafta 79 :)

ben hemen tickerimi degistireym

merhaba kızlar ben geçen hafta 81 bu hafta 82 yim 1 kg almışım moralim çok bozukk zaten iradesizlerin bu takımda yeri yoktu beni takımdan çıkartmak isterseniz anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…