80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ben geçen hafta 81 bu hafta 82 yim 1 kg almışım moralim çok bozukk zaten iradesizlerin bu takımda yeri yoktu beni takımdan çıkartmak isterseniz anlarım

bence sacmlıyorsun bır hafta veremedın dıye ne bu telaş..ne kadar meraklısın kılo verememeye..ya bıraz sabırlı olun bende 3. ayda basladım..verdıgım kılo 6 kılo ama yılmıyorUM..yılmak yok yola devam..

Artık şişko olmak istemiyorum..

Merhaba kızlarrr.Nasılsınız bakayım?Eee tartınma günü bu gün ne kadar verdiniz bakayım?
BEn kilomu yazıyorum hanımlar 88.5 kilo
Yani bu hafta 1.5 kilo verdimm...
Ama daha çok olmasını bekliyordum acıkcası..

Ben bugun yediklerimin listesini yaziyorm

sabah : peynir , 2 kraker
ara: elma
Oglen : 2 kraker , peynir
ara : seftali
Aksam : Allah neverdiyse daha belli degil :)

Aksam dugune gidecem insallah yemek fln vermeye kalkmazlar :) ben en iyisi meyve ila dolduruyum karnimi .. yoksa dayanamaya bilirim Allah korusun :)

kızlar en sonunda 300 gram vermişim
geçen hafta :78.500
bu hafta :78200
hedef:65

kusura bakmayın gitmeliyim zaten 15 sayfa birikmiş yokken yarın hepsini okurum artık

Ben bu hafta 79 olmusum super yaa..
Gerci gecen hafta tam regl olmadan tartilmistim .. ozaman galiba siskinlik vardi.

gecen hafta 81
bu hafta 79 :)

ben hemen tickerimi degistireym
rakibem öncelikle tebrik ederim 2 kilo gitmiş ama yakalayacagım seni kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nagihan
ben yediklerimi yazayım
sabah:1 salatalık, k.k.peynir 3 zeytin 1 bardak,süt 1 dilim k.ekmegi
ara:1 şeftali
öglen 2 kaşık taze fasulye
ara.2 bardakçay 1 diyet cubuk kraker
akşam:2 kaşık pilav,fasulye,salata,1 dilim k. ekmegi
2 gündür fasulye yiyorum çok yapmışım kaydirigubbakcemile3
bugün kaçamak yok şükür
bekle beni rakibem geliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
aylincim bende yazmıştım canım ölçülerimi arada kaynadı sanırım
yazayım bi daha
gögüs 104
bel 95
kalça 110(kıyafetli ölçmüştüm şimdi kıyafetsiz ölçtüm fark etti düzelttim)
kol 33
kolu ölçmemiştim hemen ölçüp ekleyeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
.......................

Son düzenleme:

eveet benim ölcülerde yazildi
umarim dogru ölcmüsümdür
kollarimda kas olustu, sinir olucam, 34 :1shok:

kalca nasil ölcülüyoo? popo ile birlikte mi?????

bugün yediklerim

sabah:----
öglen: 1 bucuk kagse cornflakes
aksam: 1 tas yayla corbasi, 1 siyah ekmek, 3 kasik pilav, 3 kasik kusbasi et, 3 kasik türlü, 6 tane patates kizartma, 1 kücücük schnitzel tavuk, E YUH AYLIN

birazdan pasta yiceklerrr, dayanamiomm offfffff

aylin liste güzel olmuş ellerine saglık canım
akşam homini gırtlak yapmışsın kaydirigubbakcemile3
ne pastası yiyorlar ya

gel bekliyorum
ama ben okadar dikkat etmiyorum yeniyim ya yüklenmek istemiyorum kendime
evde bisiklet biniyorum mekik bende kalça var üst yok

bende 88 idim 15 günde 3 kilo verdim rejim yapmadım ama ara cenazemiz vardı kaynatam öldü çok gezinmiştim ondan şuan 85 şi

aramıza hoşgeldin cnmm. bu arada başın sağolsun..

Ben bu hafta 79 olmusum super yaa..
Gerci gecen hafta tam regl olmadan tartilmistim .. ozaman galiba siskinlik vardi.

gecen hafta 81
bu hafta 79 :)

ben hemen tickerimi degistireym

süper olcak tabi.. bütün gün krakerle duruyon :roflol: şaka tabi.. kutlarım cnm...

merhaba kızlar ben geçen hafta 81 bu hafta 82 yim 1 kg almışım moralim çok bozukk zaten iradesizlerin bu takımda yeri yoktu beni takımdan çıkartmak isterseniz anlarım

ne bu tavırlar kızz... bi hafta veremedin diye vazgeçmek varmı öyle... artıda da olabilrsin.. haftaya sıkar verirsin... hemen listeden çıkarın fln yok öyle.. ok..

kalca nasil ölcülüyoo? popo ile birlikte mi?????

yok aylin.. poponu çıkar üstünden öyle ölç.. tabi poponla birlikte ölçüceksin... resimlerinde pek belli etmiyosun kilonu ama ölçüler konuşuyo valla... benden farklı sadece belin ince :))

kusura bakma ama cidden yuh yani aylin... kız bu akşam yemeği ne öyle... :bbo: o öğünden 3 tane akşam yemeği çıkar valla... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…