merhaba herkese.. aranıza yeni katıldım.ben de 84.5 kiloyla başladım bugün diyetimin 4.günü 83.2 yi gördüm bugün.
bugün yediklerim sabah 2 tane haşlanmış patates . akşam 1 kase patates saalatası(az yağlı ve az tuzlu)
Kızlar ya bana yardım edermisiniz cizelgemi deyişmeye.İlk kilom 90.Bu hafta 88.5 im Son kilomun 65 olmasını istiyorumm..
teşekkür ederim bebegciğim moralimi bozan kilolu demeleri degil doğru söze ne denir sadece biraz üzüldüm sözler ifadeler hoş degildi kendimi çok beceriksiz kötü dipte hissediyorum adet öncesiyim onunda etkisi var herhalde gerginim sagol canımm hersey için
neyse kızlarr ben accık sitede geziniyim... sonra da yatıcammm.. çoook yorgunum.. halıların yarısını bugün yarısını yarın yıkayalım diye çıkardık terasa.. sağolsun eltimle kaynım yardım atti.. eşimle bende varız.. 4 kişi bi giriştik.. bitti hepsi ama bende bittim.. kollarım ağrıyo..yazamıyorum resmen.. iyi geceler herkese...
bi de ben daha yeniyim,çizelge nasıl oluşturuluyorrr( bana yardımcı olabilcek biri varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?