80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya bana yardım edermisiniz cizelgemi deyişmeye.ılk kilom 90.Bu hafta 88.5 im Son kilomun 65 olmasını istiyorumm..

ya evet cnmm.. yazmışsın bişeyler ama anlamadım tam.. kim bozdu moralini.. kim kilolusun dedi fln? açarmısın biraz.. yardımcı olabileceğim yapabileceğim bişey varsa cnmm..

drgunay.. cnmm. kelin ilacı olsa misali.. benim çizelgem duruyo daha düzeltilecek.. ama sanırım tickerin altında yazan adresi google da aratıp açılan siteden değiştiriyoduk.. bideneistersen.. ben de bakiim kendiminkini yapiimm bari.. :)))

teşekkür ederim bebegciğim moralimi bozan kilolu demeleri degil doğru söze ne denir sadece biraz üzüldüm sözler ifadeler hoş degildi kendimi çok beceriksiz kötü dipte hissediyorum adet öncesiyim onunda etkisi var herhalde gerginim sagol canımm hersey için

ah canmm .. o adet öncesi depresyon olayı bende hep var :)) son adet 29 nisan.. gerisini sen düşün... takma bişeyi kafana sakın... salla gitsin.. ben öyleyapıyorum artık.. hayat üzülüp ağlamayla vakit geçirecek kadar uzun değil... ve hiç birşey senden önemli dğil.. bunu sakın unutma cnmm..

ayy benim ticker nasıl olmuş ama hahahaha :)))
aslında ben pek sevmedim ama 14. sayfaya gelince tek tek geri dönmek gerekiyo o sitede.. mecburenson sayfadan seçmek zorunda kaldım :)) neyse bi ara değiştiririm...

merhaba herkese.. aranıza yeni katıldım.ben de 84.5 kiloyla başladım bugün diyetimin 4.günü 83.2 yi gördüm bugün.
bugün yediklerim sabah 2 tane haşlanmış patates . akşam 1 kase patates saalatası(az yağlı ve az tuzlu)

neyse kızlarr ben accık sitede geziniyim... sonra da yatıcammm.. çoook yorgunum.. halıların yarısını bugün yarısını yarın yıkayalım diye çıkardık terasa.. sağolsun eltimle kaynım yardım atti.. eşimle bende varız.. 4 kişi bi giriştik.. bitti hepsi ama bende bittim.. kollarım ağrıyo..yazamıyorum resmen.. iyi geceler herkese...

bi de ben daha yeniyim,çizelge nasıl oluşturuluyorrr( bana yardımcı olabilcek biri varmı?

cnmm. hoşgeldin aramıza... ama patates diyetimi yapyosun anlamadım... ara öğünler ve öğlen bişey yememişsin.. kilo vercez derken sağlığımızdan olmayalımm... arkadaşların menülerinden örneklere bakabilirsin.. fikir olur bence.. kolay gelsin şimdiden...

diyet grupları bölümünün ana sayfasında var canım.. ordan bakabilrsin.. kilo ç.izelgesi nasıl oluşturuluyor diye bi topik var...

canım hiç üzme kendini adet önce bende çok stresliydi malesef oluyo olmasa ama
ıhlamur çayını tavisye ederim yerimseniben

uyyy gidiyomusun iyi geceler canım maşallah sen yaptıklarını anlatırken ben yoruluyorum ya ama sana süper spor olmuş yane:içelim:

bi de ben daha yeniyim,çizelge nasıl oluşturuluyorrr( bana yardımcı olabilcek biri varmı?

hoşgeldin inşallah güzel paylaşımlar olur
ben yardımcı olayım sana bana hedef kilonuda söylersen yapıp özel mesaj olarak gönderebilirim sonrada nasıl oldugunu anlatırım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…