ben 23 martta ufak bir ameliyat geçirecem sana 1,5 hafta mühlet ben şimdilik diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum. ameliyattan sonra kork benden kötükedihüsosu an 90,2 deyim ben hedefim haftaya 1.5 kilo vermek
tamam bana uyar :))Şeniz
ben 23 martta ufak bir ameliyat geçirecem sana 1,5 hafta mühlet ben şimdilik diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum. ameliyattan sonra kork benden kötükedihüso
jeeeehu :)) anlasdik :)
bide bisi sorcam canlarim ya, titreme var ya vücüda bantlar bagliolar onu yapanniz varmi...
ben bir ara yaptim 15 gün kadar daha sonra biraktim tekrar baslasammi gercekten bi faydasi var mi acaba??
ben biraz wii oynayim aksam görmüsmek üzere güzel ve zayifladikca daha da güzellesen olan kizlar:)
zeynepcim yaaa aldın başını gidiyosun dur bekle beni :) çok sevindim inşallah bu hızla devam edersin..kaydirigubbakcemile2
zeynep kıskandı vallahi darısı bize şaka tabiki
tebrik ederim zeynepçim valla süper gidiyo diyetin,bende bu hafta 1.3gr vermişim böyle her hafta 1 kilo gitse ne iyi olur vallakaydirigubbakcemile2
kızlar sizler nasılsınız benim hafta sonu yoğun geçti pek takılamadım o yüzden cumartesi diyeti biraz kaçırdım ama cezasını ödedim resmen mideme oturdu yediklerim:roflol:yahu artık fazla gelmeye başladı 2 kaşık pilav yedim geberdim midemden,ama dün ve bugün iyigidiyo
sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta,2 kşık lor,3 yeşil zeytin,tere şekersiz çay.
öğlen kızımı okula bırakınc 1 saat yürüyüş yapıcam gelince biraz pilates sonra yeşil çay öğleden sonra 1 yeşil elma akşm henüz karar vermedimkaydirigubbakcemile3 hadi şimdillik öptüm sizleri hoşçkalın:teytey:
yumukum yaa çok saol canımcım evet diyet süper gidiyor valla epey alıştım artık beslenme düzenim bu olcak,vallaa kalorili olan herşeyden kaçıyorum,bugün mesela veliler pasta börek yapmışlardı,tek bir lokma almadım sadece yogurtlu makarna salatası vardı onunda makarnasını yiyemedim bile caktırmadan tabagımı başka yere götürdüm:)))sakladım dolabımaa:))veliler kırılmasın gücenmesin diyee yemeyince cünkü bizi begenmiyorlarmı falan diye düşünüyorlar canımcımm,bende kimseyi kırmak istemiyorum,diyetimde diyemiyorum cünkü anlamazlar,başka anlamlar cıkarırlar:))diyetimi işte böle zor şartlar altında herşeye ragmen sürdürüyorum,ölmek var dönmek yok,yaza bomba gibi gircemm,zayıflayacagım inşalahhhihoyyyt
ben 2 yıl kadar bi medikal firmasında yönetici asistanlığı yaptım. otitreme cihazlarınında türkiye distribütörüydü bende kullandım ama dahada kilo aldım :d onlar işe yaramıyor ama masajla rahatlatıyor. ama inanki kiloya etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?