80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su an 90,2 deyim ben hedefim haftaya 1.5 kilo vermek
tamam bana uyar :))Şeniz
ben 23 martta ufak bir ameliyat geçirecem sana 1,5 hafta mühlet ben şimdilik diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum. ameliyattan sonra kork benden kötükedihüso

tamam lavita anlaştık o zaman bu ikimizinde işine gelecek gitsin 5'er kilolar gelsin ödüller:teytey:

jeeeehu :)) anlasdik :)

bide bisi sorcam canlarim ya, titreme var ya vücüda bantlar bagliolar onu yapanniz varmi...
ben bir ara yaptim 15 gün kadar daha sonra biraktim tekrar baslasammi gercekten bi faydasi var mi acaba??

ben biraz wii oynayim aksam görmüsmek üzere güzel ve zayifladikca daha da güzellesen olan kizlar:)

ben 2 yıl kadar bi medikal firmasında yönetici asistanlığı yaptım. otitreme cihazlarınında türkiye distribütörüydü bende kullandım ama dahada kilo aldım :d onlar işe yaramıyor ama masajla rahatlatıyor. ama inanki kiloya etkisi yok

kıslar hepinize çok tsk ederim şimdi biraz daha iyiyiz ama oğluş mızmız ve sümüklü:) listeyi ilk boş olduğumda güncellerim..
Zeynepcim valla helal sana o kadar pasta börek yap ,hiç dokunma zor iş buna irade derler başka bişey denmezzzz
Kızlar şu marankinin kozmik vücut temizliği var ya hiç uygulayanınız var mı,merak ettim hazır diyet olayları varken ve mevsim uygunken okudum herkes çok memnun kalmış..

slm kızlar benim diyet gayet güzel gidiyo ama tartıda pek bi fark yokk ne olcak bilmiyorum 80 takıldım kaldım yaaa üffmirmirmirmir:1no2:Çok üzgünüm çoook

merhaba kader arkadaşlarım.bende 15 gün önce başladım 85.3 ile ama bugün itibariyle 82.8 i gördüm darısı inş. 68'e

zeynepcim yaaa aldın başını gidiyosun dur bekle beni :) çok sevindim inşallah bu hızla devam edersin..kaydirigubbakcemile2

aman beni tutma canım:)))vereyim kilocuklarıı valla bu diyetisyende iş var aylardır kilo veremiyordum zayıflattı beni yaa:)),gercii mucize onda degil bende valla yemiyorum ,saglıklı besleniyorum,sebzeyle genellikle:))saat 4te 6domates,patlıcan salatası yedim sarmısaklı yogurtlu 4yemek kaşıgı akşamda 8tane biber tavada ,3dilim kepek ekmek 6tanede cilek yedim az yaglı yarım tabakta salata yedim,şimdide nescafemi içiyorum:))kaydirigubbakcemile3

zeynep kıskandı vallahi darısı bize şaka tabiki

vallahi en cok neyi kıskanıyordum varya şu haftada 1 yada 2kilo verenler vardıyaa,ben genelde hep ayda 1kilo verebildim ancak:)))sonunda bende başardım 2kg vermişim:))çok mutluyum darısı herkeseee ,şimdi regliyim belki buhafta veremem diyetisyenime gitcem buhaftasonu bakalım ne olcak sonuç,görev yaptıgım köyde velimin anneside benimle aynı diyetisyene gitcek:)))bugün ögrendim ama bozuntuya vermedim inşallahh benden bahsetmez doktor:))bahsetmez dimi kızlar,hastasının oturdugu köyü söyleyince benim görev yaptıgım yer diye inşalah benden bahsetmez doktorr:))karizmam cizilecek valla,hoca hanım bogazını tutamadıda nerelere geliyor bak bak hele bak köyde düşün artık dedikoduyu:)))bebegim yok diye olay olmuştu,köy yerinde heleki yaşın 30u gecmişse vay halinize valla kısır bile yaparlar sizi:)))şimdi birde diyetisyene gittigim duyulursa:))hoca acaba niye diyetisyene gidiyor kesin bebgi olmuyor bak ondan zayıflamak için gidiyorrr:)))kızlarrrrrrrr doktorların hipokrat yemini var dimi hast5larından bahsetmez dimiidelikafadulden

yumukum yaa çok saol canımcım evet diyet süper gidiyor valla epey alıştım artık beslenme düzenim bu olcak,vallaa kalorili olan herşeyden kaçıyorum,bugün mesela veliler pasta börek yapmışlardı,tek bir lokma almadım sadece yogurtlu makarna salatası vardı onunda makarnasını yiyemedim bile caktırmadan tabagımı başka yere götürdüm:)))sakladım dolabımaa:))veliler kırılmasın gücenmesin diyee yemeyince cünkü bizi begenmiyorlarmı falan diye düşünüyorlar canımcımm,bende kimseyi kırmak istemiyorum,diyetimde diyemiyorum cünkü anlamazlar,başka anlamlar cıkarırlar:))diyetimi işte böle zor şartlar altında herşeye ragmen sürdürüyorum,ölmek var dönmek yok,yaza bomba gibi gircemm,zayıflayacagım inşalahhhihoyyyt

inşallah canım sende benim gibi kararlısın umuyorum ki vereceksin zaten ilk kilona bakınnca azmin belli oluyonerdeyse 20 kilo vermişsin bi 20 daha neden olmasın,yaza inşallah istediğimiz kilolarda olacağızkaydirigubbakcemile5

boncuk oyunu canımcım gelsenle ben yarışalım kiololarımız cok yakın. gerci sen beni buhafta yenersin regliyim cünkü:))olsun yeterki kilo verelim dimi,ayın 22si sabahına kadar encok kilo veren kazanır:))kaybeden ceza olarak hergün 1hafta boyunca 30dk yürüyüş yapcak:))tamam mı canımcımm,ben eşime söyledim valla,eger kaybedersen valla denetliycem seni cezanı cekecen dedi:)) yoksa kader arkadaşlarına şikayet ederim seni dedi:))tamammı fıstıgım varmısın??

tamam cnm ya beli inceltio yaglari eritio falan dedi:) belki ben o yüzden kilo aldim yaÇok üzgünüm çoook

sana bi sevindirici bi haber veririm:) adet oldum oh bi hafta siskinlik olcak:)

ha aksam da yani saat 8 de
yarim tabak ispanak yemegi yedim üstünede sarimsakli yogurt
ama regl oldum bugün ve midem bulanior ve birsey kabul etmior : ) cok iyi böle devam etsin

herkeste regli olmuş buhaftaa:))kim birinci olcak accaba :)))regli olanlar arassında yarışma yapalım:))şaka şaka neyse 1saatlik yürüyşümü yaptım,yarım armut,1bardak sütümü içtim.

istersen ben seninde kilo eşin olabilirim serracım..buhafta kaç kilo verecegiz bakalım.birbirimize destek olarak ve tatlı rekabetle eminim çok çokk kilolar verecegizzz.

olur canım ben dayanamadım tartıldım benden şuana kadar 1 kilo gitmiş bakalım cumaya kadar 1 daha gidermi ayçok sevinçliyim 79 olmuşum ya aslında tartılmama lazım ama napim dayanamadımmm çok sevinçliyim zeynepçim sandolozun etkisi heraldekaydirigubbakcemile5

ha bu arada darısı seninde başına inşşallah zeynepçim delikafadulden sırnaşık şey ve bütün arkadaşlarımın hadi kızlar durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…