tamam canım yapıp özel mesaj olarka gönderiyorum nereye kopyalayacagını biliyomusun yenisin sanırım
cANİKOM BEN YAPIŞTIRDIM DA DEDİĞİN YERE GARİP GARİP ŞEYLER ÇIKTI :d
ama 84.5la başladım.
rakibem öncelikle tebrik ederim 2 kilo gitmiş ama yakalayacagım seni kaydirigubbakcemile3
Tsk ederim canm .. regl donemin oldugu halde sende vermisin bende seni tebrik ediyorum canim.. hadi beni yakalasana nanana delikafadulden
insallah yetisirsin ,rakibim olsanda senin kendim icin diledigimin aynisini sanada diliyorum :1hug:
Ben tartim sadece kilolari gosteriyor. gramlar yok :) yani ondan da cok gibi oldu galiba :)
Tsk ederim canm .. regl donemin oldugu halde sende vermisin bende seni tebrik ediyorum canim.. hadi beni yakalasana nanana delikafadulden
insallah yetisirsin ,rakibim olsanda senin kendim icin diledigimin aynisini sanada diliyorum :1hug:
Ben tartim sadece kilolari gosteriyor. gramlar yok :) yani ondan da cok gibi oldu galiba :)
süper olcak tabi.. bütün gün krakerle duruyon :roflol: şaka tabi.. kutlarım cnm...
:
bekle sen bekle nananan yapacam sana lülülülülülü
kiraz sapı kürünün çok faydası oldu sanırım veren arkadaşa teşekkürler
ne agrım oldu ne bişey şişkinlik felan kalmadı
haftaya tutmayın ulleennn beniii hahahaha
jasmin85 saol cnm inş olmuştur. bu bir deneme olsn :)
kaydirigubbakcemile3 hadi gorelim bakalim :)
az önce bende arkadaşınkini yaparken cıkmadı hedefini 65 degilde 75 yapıpda bi dene bak görecen o zaman 90 nı
büyük konuştum dimi kem küm ımmm :))) yani hiç yokdan 500 gr veririm herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?