80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım yapıp özel mesaj olarka gönderiyorum nereye kopyalayacagını biliyomusun yenisin sanırım

cANİKOM BEN YAPIŞTIRDIM DA DEDİĞİN YERE GARİP GARİP ŞEYLER ÇIKTI :d

mesajlar karıştı diger arkadaşa yazmıştım onu gunaycım neden öle oldu acaba
ben sana linkin tamamını vereyim başında ve sonunda silinecek yerler var sen silip kopyalarsın o zaman olurmu http ile başlayacak png ile bitecek basından ve sonunda bu yere kadar olan yeri sileceksin

Abnahme-Ticker.de - Gewichts-Ticker Abnahmne-Ticker Diät-Ticker - Motivation für Ihre Abnahmne
bu siteye giriyoruz hier können diye başlayan kırmızı yazıya tıklıyoruz
cıkan sayfada format 1 yazan yeri tıklıyoruz
ordan istedigimiz tickeri seçip hintergrund tıklıyoruz
burdanda istediginiz bi objeyi seçip anzeigeri tıklıyoruz orda cıkan ilk kutucuga
ilk kilo altındakine şimdiki kilo
onun altındakinede hedefi yazıyoruz
rahmen um ticker yazan yere tıklayıp ticker generiereni tıklayoruz
cıkan ilk linki kopyalıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
rakibem öncelikle tebrik ederim 2 kilo gitmiş ama yakalayacagım seni kaydirigubbakcemile3

Tsk ederim canm .. regl donemin oldugu halde sende vermisin bende seni tebrik ediyorum canim.. hadi beni yakalasana nanana delikafadulden
insallah yetisirsin ,rakibim olsanda senin kendim icin diledigimin aynisini sanada diliyorum :1hug:

Ben tartim sadece kilolari gosteriyor. gramlar yok :) yani ondan da cok gibi oldu galiba :)

Jasmincim çok tesekkur ederim canım sana da akşam akşam zahmet verdim.Kendiim yaptım.Ama neden ilk kilom 90 yani çıkmıyo ya ?

bekle sen bekle nananan yapacam sana lülülülülülü
kiraz sapı kürünün çok faydası oldu sanırım veren arkadaşa teşekkürler
ne agrım oldu ne bişey şişkinlik felan kalmadı
haftaya tutmayın ulleennn beniii hahahaha

az önce bende arkadaşınkini yaparken cıkmadı hedefini 65 degilde 75 yapıpda bi dene bak görecen o zaman 90 nı

süper olcak tabi.. bütün gün krakerle duruyon :roflol: şaka tabi.. kutlarım cnm...

:

tsk ederim .. haklisin ama kraker ile yasiyorum :) tkrr ekmek yemeye baslayinca insallah hizla kilo almaya baslamam. Birden yemem zaten azar azar yemeye .. baslarim.
Ama o gunlere daha coookk var :)

Son düzenleme:
o linkde http yazan yere kadar olan yeri silceksin başdan
sondanda png yazan yere kadar olan yeri silceksin öle kopyalayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…