80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben görüyorum farklı bi şeki var ben sana özel den tickerin linki gönderdim gördünmü nerelerini silceginide söyledim

kızlar bişey sorcm ek olarak tok tutucu bi ürün yaada çay falan içiyor musunuz?
aaa oldu tickerin güle güle kullan
ben elma sirkesi su karışımıiçiyorum bi kaç arkadaşım daha içiyo
tok tutucu ne var şimdi bilmiyorum ama mutlaka arkadaşlardan öneriler olur canım
şimdi ben cıkıyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere

arkadaşlar bu arada ben yapamıyorum malum yoğunluktan başkanlığııı dileyen varsa yapsın canlarımm pazartesii bana yol göründü çok heyecanlıyımm anlatamam

kızlarr artık kimse beni görmüyor heralde dünden beri yazdım kimse cevap yazmamış anlşılan beni unuttunuzz:umursamaz:mafoldumben ama imkanım olsa zaten girerdim biliyorsunuzz aşk olsunn küstümm bennn:1no2:

serram bitanem, cok merak ettim,cok özledim seni ya... cocuklarin nasil oldu bitanem?
pazartesi gidioyrmusun, allah yolunu acik etsin, allah kabul etsin canim, bizler icinde dua et.
güle güle git güle güle geeel... yolun acik olsun bitaneeem...

Serracım iyi yolculuklar canım güle güle git,kendine dikkat et oralarda ne mutlu sana..

Kızlar bebegten de ses çıkmayınca ben kendi başkanlığımı ilan ediyorum başka aday varsa buyursun ben zaten listeyi hazırlarken tüm giren-çıkan-kilo veren vermeyen ,kural oluşturan veya yoksayan olduğum için (hani listeden çıkarmaya kıyamıyoruz ya kimseyi.. :) vee en eskiniz olduğum için böyle düşündüm varsa itirazı olan yazsın,saygı duyarım.. (başkanlıkta ne oluyorsa ha ha :) )
neyse ben listeye başlıyorum umarım herkes yazmıştır (rüzgarım yazmamış gerçi gözüme takılmadı...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…