veririz veririz biz :) 500 gr de verirz 1000de
Herkeze hayirli geceler ben kaciyorum kizlar.
aaa oldu tickerin güle güle kullankızlar bişey sorcm ek olarak tok tutucu bi ürün yaada çay falan içiyor musunuz?
selamm kızlarr ben geldimm maleseff modemimm bozuldu ondan giremedimmm ancak yapabildik neysee zaten umreye gitme vaktim geldi pazartesi gidiyoruz nasipse heralde fazla giremem gelen giden oluyor çünkü ancak umreden dönüşte devamm inşş benim kilo aynı kızlarr yarın yine bir tartılırım nedense saydım yerinde aslında birşey yemiyorum ama heralde metebolizma yavaşlıyo yemediğimi için iştahımm hiçç yokk eşim bizi yemeğe götürdü 1 tane lahmacun yedimm amaa midemm patladı resmenn yani anlıycanız hiç iştahım yokk zorr yemek yiyorum yinede veremedimm aman almayalımdaa ayy burası olmasaydı onuda veremezdimm heralde szin desteğinizz bu arada ben yokken neler olduu kızlarr baya birkmişş okumakk baya zamanımı alırr canlarımm vallahepinizi çokk özlemişimm akılım hep burdaydıı
Ayy baktımda lavİtanın buldugu eskİ lİsteye İcİnİzde en kıdemlİ benİm kızlar eskİlerden kİmse yok Şİmdİ ne kadar sadıgım demİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?