kızlarr artık kimse beni görmüyor heralde dünden beri yazdım kimse cevap yazmamış anlşılan beni unuttunuzz:umursamaz:mafoldumben ama imkanım olsa zaten girerdim biliyorsunuzz aşk olsunn küstümm bennn:1no2:
Serracım iyi yolculuklar canım güle güle git,kendine dikkat et oralarda ne mutlu sana..
Kızlar bebegten de ses çıkmayınca ben kendi başkanlığımı ilan ediyorum başka aday varsa buyursun ben zaten listeyi hazırlarken tüm giren-çıkan-kilo veren vermeyen ,kural oluşturan veya yoksayan olduğum için (hani listeden çıkarmaya kıyamıyoruz ya kimseyi.. :) vee en eskiniz olduğum için böyle düşündüm varsa itirazı olan yazsın,saygı duyarım.. (başkanlıkta ne oluyorsa ha ha :) )
neyse ben listeye başlıyorum umarım herkes yazmıştır (rüzgarım yazmamış gerçi gözüme takılmadı...)
bu gece herşey beni çıldırtmak için önümde sanki gözlerim kapanıyor listeyi zor yaptım umarım bi hata yapmamışımdır..
şimdide imageshackden resm yükleyemiyorum hata veriyor,burdan ekliycem sonra düzeltirim artık,yorumlarımı da yarın yazarım...
Tebrikler brose..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?