80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Offfff yaaa inanamıyorum şaka gibi...insanın aklına gelen başına geliyor gerçekten yaaa.. az önce listemiz tam bitmek üzereydi ki elektrikler gitti ve tüm uğraşım puhhhh! şimdi tekrar yapmaya çalışcam uykum çok geldi bitmezse yarına kalır artık not aldığım kağıdıda karalamıştım offffff ki ne offfff...

Handeryacim kusara bakma bugun spora erken gittik cocuklarida aldim esim henuz eve gelmemisti.
Erken gitmeye basladim cunku aksam 6 30 dan sonra inanilmaz kalabalik oluyor kresi.Cok da erken gidemiyorum hava cok sicak buranin yazi bitmez.cok mutluyum bayagi oley felan oldum ama bu hafta hep 600 kalori yaktim.askamlari cenim tuttum.zaten deisim farkediyordum belimde incelmis.ama gobegi ne oluck bilmem sarkti cunku ikizlerden sonra.

bu gece herşey beni çıldırtmak için önümde sanki gözlerim kapanıyor listeyi zor yaptım umarım bi hata yapmamışımdır..
şimdide imageshackden resm yükleyemiyorum hata veriyor,burdan ekliycem sonra düzeltirim artık,yorumlarımı da yarın yazarım...
Tebrikler brose..

kızlarr artık kimse beni görmüyor heralde dünden beri yazdım kimse cevap yazmamış anlşılan beni unuttunuzz:umursamaz:mafoldumben ama imkanım olsa zaten girerdim biliyorsunuzz aşk olsunn küstümm bennn:1no2:

canımmm... seni unutabilirmiyiz arkadaşım yaa... topiğin tadı yok sanki tatlım..hayırlısıyla gitgel umreye...aramıza gelirsin o zaman bol bol.. hayırlı yolculuklar canm arkadaşım.. allah kabul etsin.. dualarını ve dualarımızı ..

hahaha...handeryacım ses çıkmadı mıbenden kızz.. o kadar çok yazdım ki bu konuda görmedinsanırım... benim netimkimi zaman var bi bakıyorum pat diye günlerce yok.. o yüzden başkla biri yapsın başkanlığı demiştim..ama sen gayet uygunsun bence.. başkanlığın hayırlı olsun güzelim.. sopaları çıkarcnm sen en iyisi.bu grup saldıgibi.. bende dahil olmak üzere... ama unutma kuzum sendebaşkanlığa layık kilo verimi yapmalısın yerimseniben hayırlı olsun başkanım a.s.

ah canmm.. kıyamam.. bizim için sabahlara kadar uğraşıyosun..cnm bırakıp bugün yapsaydın keşke..uykusuz kalmışsın.. ellerine sağlık... rüzgarım yine yetişememiş sanaama olsun artık.. :)) saol emeğin için.. a.s. opuyorumnanaktan

ayy bu arada günaydın kızlarrrrr... uykucu topiğim benim.. :)))

saydım da listede 32 kişi olmuşuk..bi deherkes girip en azından kilo bildirimi yapsa varya süper olcak... hadi gün içinde girip yazanlar sayılı belli kişiler zaten de cumadan cumaya kilo bildirimini de yapmak zor mu geliyo anlamıyorum.. yada önemsemedikleri için unutuyolar mı buraya girmeyi.. neyse herkes kendinden sorumlu...

bu arada kahvaltımı yaptım.. çayımı içerken bi oturayım dedim... şimdi bulaşıklarımı yıkayım da sigaramı içerken geirim yine...dantel ütüsü vitrinlerbeni bekler... :)))

herkese gunaydin kizlar.. 3 gundur kuafor carsi is ve ev arasinda mekik dokuyoruz esimin kardesinin oglunun sunneti var yarin aksam.. cok berbat durumdayim.. Dun girip kilomu bile yazamadim. Ben ayniyim handeryacim 73.50.. Bu kadar kosusturmada 1 gr bile gitmemis.. Neyse.. Serracim canim allah hepimize gosterir insallah gule gule git gule gule gel canim.. Allah yolunu acik etsin.. Seni unutmak mumkun degil. Eskiler oklavalarini nasil unuturuz.. iki lafimizdan biri seni sormakti ama gormemissindir. kizlar opuyorum hepinizi yeniler varsa hosgelmisler diyorum ve kaciyorum cunku tavuklu pilav falan yapilacak yardima gidiyorum.. bugun mevlut yarin sunnet.. herkes kendine iyi davransin.. byyyyeeeee

günaydın kızlar okuduğum 20 sayfa gözlerimi şaşırttı ya ...aman aman ....neyse herşey yolunda gibi görünüyor
serram afiyetle git gel inşallah dualarını eksik etme allah içine sindirsin ...

aylin ben ölçülerimi vermiştim ama yine veriyim görmedin sen galiba dur bi ölçiyim
kız bebeg daha bitmedimi işler gel acık muhabbet edelim beee

alnagme günaydın canım nabersin

gunaydın kıslar
handerya[/COLOR] eline saglık canım liste super olmuş..hakkını helal et okadar ugrasıyorsun bızım ıcınopuyorumnanaktan
serradeniz canım senı unuturmuyuz tabıkıde unutmadık..çok sorduk ve merak ettık.demekkı yazılanları okumamıssın..gule gule gıt gel canım..

canmm. elaycım işler biter mi kızz.. bugün misafir odasını bitirmem lazım... şimdi dantelleri ütülücem.. sonra vitrinler silinip yerleştirilcek.. ama diyorum kikristalleri yıkasamda mı başlasam ütüye :)
iş çook yani.. sadece mutfak kalıyo ama..ben yarın mutfağı hallederken eşim de banyonun fayanslarınadolgu yapçak.. p.tesiye kadar bittiği ad yapçam işte.. kızmı çook özledim.. çarşamba sabahtan beri sadece sesini duyuyorum pazartesi gideyim yanına diyorum.. birkaçgün nete giremicem ama cumaya kadar gelirim..

sen neler yapıyosun cnm?

kızlarr ben ütüyü yarıladım.. daha kimseler gelip yazmamış yaa... uyuyomu herkes daha? huu huu..

günaydın kızlar serrarıcım güle güle git gel bizim için de dua et handeryacığımbaşkanlığın hayırlı olsaun bizim için o kadar uğraşıyorsun .bebeg kolay gelsin canım ben de şlimdi temizliğe başlayacagım bir çay içip kalkacagım

mrb kızlar a.s. benide aranıza alırmısınız diyetteyim diyetisyen eşliğinde tabi sağlıklı zayıflama için ilk kontrolümü oldum 15 günde 2 kilo verdim sizler nasılsınız bide benim kafam biraz kalındır şu çizelgeyi benim için yapabilirmisiniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…