80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

85 kiloydum şimdi 83 kiloyum 82 doğumluyum boyum 1.63 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim kaydirigubbakcemile5

günaydin herkese
lavita pazara kadar vaktin var cnm, ölcersin, zaten her hafta ölcmedigimiz icin SIKMIYORUM kimseyi, zaten anneme ölctürcem ben kendimi yine, yanlis yaptim kesin :))

bebeg ablaa, menüme laf ettin ama tartildim az önce ac karni, 83,4 gösterdi naberrr hehehe nasil oldu bilmiyorumm, uyuyamadim gece, hararet basmisti, karnim gurulduyo zatennn........
handerya ablam ellerine saglikk

ben sporaa byy

-özledim;murat boz-
ben özledim galiba seni,
bu yüzden bu kadar sitemlerim.
sen üzülme, acidan bu sözlerim
karsimda görsem, dolar gözlerim

selam kızlar
handeryacım ellerine saglık çok ugraşmışsın gecenin bi vakti
huzeyfe hoşgeldin bi kaç sayfa arkada bende anlatmıştım tickerin yapılışını bi bak yapamazsan yardımcı olurum canım
kahvaltı yaptım evi toparladım cigara molası verdim şimdi
yürüyüş yapacagım kaydirigubbakcemile2

Slmmm kızlar ,bişeycik değil biraz uykusuzum bugün ama iyiyim..zaten 400gr daha vermişim dünden beri çok sevindim sabah sabah ..dün akşam yemek yemedim meyveyle geçiştirdim sanırım ondan,dün bacağım ağrıya ağrıya yürüyüşümü yaptım ama bugünden korkuyorum piknik,mangal,sucuk ekmek planlıyorlar napcam ben yaaaaa...

Başkanlığım da hayırlı olsun dimi:)) başkanlık biraz hikaye daha çok motive olmak için öyle yazdım,daha çok topiğe gireyim,motive edici bilgiler bulup size sunuyum diye....(kimse yanlış anlamasın yani.. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…