80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün yazacaktım unuttum gülçelik sen napıyon kuzum bi hafta giriyosun öbür hafta uğramıyosun arada girip kilonu söyleyip kaçıyosun listeye son kez soktum canım bi daha gidersen almıycaz hbrin olsun..

kızlar okumanızı tavsiye ederim yürüyüşle ilgili...ben yürüdükten sonra resmen popomda yağların hareket ettiğini hissediyorum pıtır oıtır atıyor sizde de oluyormu?

Canım ben aslında çok iyi bir örnek sayılmam yiyerek zayıflayanlardanım uzun vadede ama emin adımlarla.. :) 9 kilo verdim sabah aç karnına sirkeli,ballı,tarçınlı ılık su ,çiyorum ekmek çok tahıllı 1 dilim yemeye özen gösteriyorum,tatlıyı çok çok azalttım emzirdiğim için bi ara acayip tatlı manyağı olmuştum,ve en önemlisi günde 1 saat yürümeye çalışıyorum (ancak o zaman verebiliyorum )
şimdi çıkmam gerekiyor,daha sonra görüşürüzzzzz...

Canım ben aslında çok iyi bir örnek sayılmam yiyerek zayıflayanlardanım uzun vadede ama emin adımlarla.. :) 9 kilo verdim sabah aç karnına sirkeli,ballı,tarçınlı ılık su ,çiyorum ekmek çok tahıllı 1 dilim yemeye özen gösteriyorum,tatlıyı çok çok azalttım emzirdiğim için bi ara acayip tatlı manyağı olmuştum,ve en önemlisi günde 1 saat yürümeye çalışıyorum (ancak o zaman verebiliyorum )
şimdi çıkmam gerekiyor,daha sonra görüşürüzzzzz teşekkürler canım görüşürüz

SLM ARKADAŞLAR
handerya sirkeli suya bal neden konuyo yani bal kılo yapmazmı bende içiyorum ama bal koymuyorum koysammı acaba CADIARZU

selam kızlar yürüdüm geldim duşumu aldım kendimi bomba gibi hissediyorum
handeryacım bana diyetisyen söylemişti sadece yürüyüş yetmez yürüdükden sonra vücut ısınıyo
ondan yaptıgın hareketlerin yag yakmana faydası olur demişti ben evde 45 dk yürüyorum arkadsından hemen mekik çekiyorum kol bacak hareketlerim var onları yapıyorum mutlaka
nagihan hoşgeldin ben sirkeli suyu sadece gece içiyorum bazıları günde 3 kez yemeklerden önce yada sonra diyorlar acaba bi bardak bana azmı geliyo 3 kez olmasada sabah akşama cıkarıyım bari

ben yürüyüş yapamıyorum arkadaşım yok evde mekik çekiyorum bisiklete biniyorum parka gidiyordum sapık çıkmış orda gidemiyorum yanlız eşim tek göndermiyor

SLM KISLARRR.... turkbayragi

DÜN KARDEŞıMıN KEP TÖRENıNE GıTTıMM SABAHTAN YOLA ÇIKTIK GECE YARISI DÖNDÜK..VE YOLA ÇIKMADAN ÇOK KISA BıR ZMN. VAR DII ıLTER ARKADAŞIMA MESAJ ATABıLDıMMM BURAYA GıREMEDıMM...ONADA ÇOK KISA 82 YAZABıLMıŞıM....TEŞEKKÜRLER ıLTERCıĞıMM BıLDıRDıĞıN ıÇıN...Şeniz

NAGEHAN HOŞGELDıNN CANIM...

BROSE TEBRıK EDERıM CANIM...

HANDERYACIĞIMM 82,300 DÜM GEÇEN HAFTA ŞıMDı 82 YANıı 300 GR.. VERMıŞıMM alkisalkisalkis AMA LıSTEDE 200 GÖZÜKÜYOORR buyrunnnnnnnnn NEYSE 100 GR. 100 GR. DıME AMA...AMA LıSTEYı GÜNCELLEŞTıRMENE GEREK YOKK 100 GR. ıÇıN... :tomato: BU ARADA ELLERıNE SAĞLIKK ÜZÜLDÜM LıSTEYE BıRSÜRÜ ZAMAN HARCAMIŞSINN GıTMıŞŞ... GECENıN BıR YARISINDA TEKRAR YAPMIŞSINNN...opuyorumnanaktan BU ARADA HALEN ADET OLAMAMANIN CEREMESıNı ÇEKıYORUMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…