80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sabahlarıda iç çok faydası var yürüyüşe sipora giderken normal su götür dolaptan götürme belki biliyorsundurda

bence sabahlarıda iç çok faydası var yürüyüşe sipora giderken normal su götür dolaptan götürme belki biliyorsundurda
ya sorma ilk spora başladıgımda normal oda sıcaklıgında su içiyordum sonra soguk su içmeye başladım wc cıkamaz oldum düşünüyorum neden diye sanıırm soguk içmemdenmiş şimdi ılık su içiyorum herşey normale döndü :lepi:

eşim alacaktıda sinirimi bozuyor diye almadım alırım heralde ya

evde olunca uykudan kakınca yemek yeyince wc den önce wc den sonra tartının üstündeyim aslında morali bozuluyo gerçektende insanın ama şimdi o kadar sık tartılmıyorum günde 1 edüşürdüm kızlar duymasın kaydirigubbakcemile3

o nedemek birtürlü anlamadım

kaç kilo verdigimiz gösteren çizelge bak benim var kaç kiloyla başlayım kaç kilo verdigimi
gösteriyo biz yapıyoruz verdikce güncelliyoruz motive olursun canım gördükce yapalım sanda kaç kiloyla başlagını şimdiki kilonu bide hedef kilonu yazarsan yaparız
yerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.abnahme-ticker.de/

bu siteye giriyoruz hier können diye başlayan kırmızı yazıya tıklıyoruz
cıkan sayfada format 1 yazan yeri tıklıyoruz
ordan istedigimiz tickeri seçip hintergrund tıklıyoruz
burdanda istediginiz bi objeyi seçip anzeigeri tıklıyoruz orda cıkan ilk kutucuga
ilk kilo altındakine şimdiki kilo
onun altındakinede hedefi yazıyoruz
rahmen um ticker yazan yere tıklayıp ticker generiereni tıklayoruz
cıkan ilk linki kopyalıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…