80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada ÖlÇÜ verecektımm unuttumm aslında bırde hıÇ aklıma gelmedı ÖlÇmekkk bu aralare yoĞun ev ....annemler bendee evlerınde tamırat olduĞu ıÇın bende kalıyorlarr normalde karŞı bınadsa oturuyortlar...ondan ev yoĞun yanııı....

Yarın sabah ÖlÇerımm yazarımm olur mu? Bır tarıh varmı vermek ıÇınn...

merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelen herkese hoş geldiniz diyorum başarılarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

HANDERYA eline saglık canım bizim icin yoruluyorsun uykusuz kalıyorsun başkanlıgın hayırlı olsun:1hug::1hug::1hug:

BAHARNAZ nasılsın nasıl gidiyor diyet opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu gün cok kacırdım arkadaş kahvaltı hazırlamıştı şu anda cok rahatsız oldum pimanım:çok üzgünüm:

selam kızlar benimde badanam bitti bugünde temizlikle uğraşıyorum sayfalar birikmeden okuyum dedim
nagihan hoşgeldin canım başın sağolsun bu arada

merhabalarrrrrrrrrrrrr
:)))

ölcüleriii bekliyorummm

evett yeni gelenleride ekleyebilirimmm, ölcülerinizi yazarsaniz sevinirim

selmacım teşekkür ederim canım saol iyiyim misafirlerimi yolcu ettim eve geldim geçmişi okuyordum

serracım yolun açık olsun bizim (benim) içinde dualarını bekliyoruz canım Allah kabul etsin

kilomda bir değişiklik yok

handeryacım başkanlığın hayırlı olsun canım liste için eline sağlık ben sarıdayım ama haftaya rekor planlıyorum

bebeqcim seni tebrik ederim rakibem :)

aylincim canım seninde eline sağlık listeler için ölçüğlerimi ölçer ölçmez vericem

sevdemer geçmiş olsun canım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinz

evi toparlıycam gelicem

ben simdi manikür yapiyorum tirnaklarima :))) birazdan grs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…