80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sınavında başarılar canım Şeniz

sagol ablam tsk ederim insallahhh

bugün yediklerim

sabah 11 : kagse cornflakes
öglen 15: 1 kücük kagse dünkü yemek, 1 kücük tas corba
Aksam 17: 1 tabak bulgur pilavi, marulla

1,5 litre su....

kizlar istahim cok acikkk, regl yaklasiyo ay sonunda. ooof bu hafta hic rejim olmadi sankii...... su sinavlar bi bitsinde... spora devam

Kizlar biri beni durdursun yaa bu ne
bugun dogum gunu mahf etti beni .. ya inanamiyorum kendime .. naptim ben.. biri bana kesinlikle bi ceza vermesi lazim .. herseye raziyim mafoldumben:sinifsinif:

Sabah : 2 kraker , yumurta , salatalik , domates.
Oglen( ztn aksam uzeri gittim) : 1 dlim yas pasta, bi parca su boregi, bi kucuk parcada browny

Gitti gitti .. diyet miyet gitti :S

aylinciğim sınavlarında başarılar.bugun kü yediklerim sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilkim çavdar ekmegi domate salatalkı öğlen nesfit ve süt ara salatalık akşam bulgurlu kabak yemegi salatalık 3 kaşık lığt yogurt maydonoz 1 saat yürüyüş

bende ne yediğimi yazayım sabak sıcak su sirkeli 1yumurta salatalık domatez öğlen gezdim yemedim akşam simit çay sıcaktı eşimle aldık evde çayla arasına kırem peynir salatalık heeeeeeeeakşam tekrar sıcak su sirkeli biraz fazlamı ne

iyi akşamlar kimse yokmu bend eyediklerimi yazayım kaçamaklarla dolu bi gündü
SABAH:1 bardak çay domates salatalık 2 zeytin az peynir
öglen misafirim vardı 2 köfte 2 kaşık pilav salatalık domates
ara:çayın yanında bi tuzlu bi tatlı kurabiye
akşam yemedim 8-10 kiraz süt
45 dk yürüyüş

rakibem ben verebilirmiyim sana ceza kaydirigubbakcemile3bu hafta kilo vermeme cezası(şaka şaka) sana yetişmem lazım zemuszemus

ii akşamlar benözlem yarın senin için çok önemli galiba bol şans

kızlar birşey sorcam aynı gün hem sirkeli ılık su hem tarçınlı metobalizma hızlandırıcı karışım (içen arkadaşlar vardı ) içilirmi birde incir kürüde dahil edilirmi?

fikri olan varsa yazarsa sevinirim

iyi akşamlar kızlar
yarın giriyorum sınava zabıt katipliğine
ama 3-4 gündür doğru dürüst pc başına oturduğum yok bebişin hastalığından çok mızmız iki san bırakmadı peşimi
pek ümidim yok sınavdan yani
kazanamam sanırım

olumlu dusun arkadasim. Bastan yenilgiyi kabul etme.
Hersey gonlunce olur insallah. Basarilar a.s.

günaydınn kimse yokmuu bugün rejime başladımm bakalım cuma günü kaç gr vermiş olucam :)

günaydıınn..dün ünv okuyan kardeşim geldi..annem neler hazırlamamıştı ki....valla kaçtı börek falan..
sabah--1d k ekmek,5 zeytin,1 t k reçel,1dilim kavun
ara--
öğle--1dilim börek,1dilim karpuz
ara--2-3 kestane şekeri:kedi:
akşam--1 köfte,1 közlenmiş patlıcan,1 dilim k ekmek
yaa ben iyice gevşedim..nolcak bu halim yaaaaa...hedefime yarım kg kalmışken almaktan korkmaya başladım..:sinifsinif:

bu arada ölçülerimi yazayım..az önce ölçtüm
bel---87
kalça---104
göğüs---100
inanamıyorum yaa..ölçülere bak..ben 90 60 90 olmak istemiyorum ama 95-70-100 olsam bana yeter walla..eşim zayıflıktan hiç hoşlanmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…