olur canım ben dayanamadım tartıldım benden şuana kadar 1 kilo gitmiş bakalım cumaya kadar 1 daha gidermi ayçok sevinçliyim 79 olmuşum ya aslında tartılmama lazım ama napim dayanamadımmm çok sevinçliyim zeynepçim sandolozun etkisi heraldekaydirigubbakcemile5
yaaa canlarıım benim gibi dombiliyide aranıza alıın yahuuu..huuu huu bende diyetteyim ama neden yavaş kilo veriyorum anlamadım..aslında 89 kilodayken burada yazmıştım sonra bi baktım 90 olmuşum..canım sıkıldı yazmadım..şimdi diyetisyenden aldım diyeitmi uyguluyorum..88 kiloyum inşlallah hedefim 75 hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..
bekarken bende hiçbirşey yiyemezdim regl günlerimde 3 günde 3 kilo verdiğimi bilirim. bizim yqarışımız haftaya salı başlasın lavita haftaya kadar beni çok geçme tamam mı?ha aksam da yani saat 8 de
yarim tabak ispanak yemegi yedim üstünede sarimsakli yogurt
ama regl oldum bugün ve midem bulanior ve birsey kabul etmior : ) cok iyi böle devam etsin
günaydınn canım incecik arkadaşlarımmmkaydirigubbakcemile2 kızlar dün akşam tesadüfen yeni bir spor salonu buldum yoga plates ve step üçünü bir arada veriyormuş..aranızda plates ve yoga yapan arkadaşlar varmı :) varsa faydaları nasıl.:) azıcık bilgi verebilirlermi? ..çok tereddütteyim fıtness var onamı gitsem yeni bulduğum salonamı yardımcı olun canlarım :)
bekarken bende hiçbirşey yiyemezdim regl günlerimde 3 günde 3 kilo verdiğimi bilirim. bizim yqarışımız haftaya salı başlasın lavita haftaya kadar beni çok geçme tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?