80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya mesajda hata yaptım ordaki sırnaşık aralıklı olduğu için heralde ondan yazı olarak çıktı kimse yanlış anlamasınnn öptüm herkesi

günaydın kızlar dün hiç giremedim malum boya badana başladı bugün düzene girdi sayılır Alnagme dediğin gibi inş. zayıflarım ben de, ama akşam 8' e kadar hiç oturmadım yediklerimede dikkat ediyorum umarım cumaya güzel bir haber veririm
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek light krem peynir 4 yeşil zeytin yedim.
sizler ne yediniz içtiniz yazın kızlar öptüm hepinizi

eylülce canım kolay gelsin, çabucak biter inşallah. ben bu sabah kepek etmeğe diet kaşarlı tost yedim. bir de ayran içtim. evde edemedim kahvaltımı, mecbur okulda bunu bulabildim. ara öğünde bir avuç leblebi yiycem, öğlen bir kase menemen+susuz cacık, akşam da 4 köfte ve bol salata.
bu arada 78'e inmişim, sandalozun etkisi herhalde.
öpüyorum kızlar.

slm millet nerelerdesiniz herkes uyuyomu yoksa flatliners senin adına çok sevindim sen benim kilo eşim ol bende akşam tartıldım79 çıkmıştım bilmiyorum belki şimdide gitmiştir yürüyüşten yeni geldim ara öğün olarak bir elma yiyicem flatliners hadi bakalım canım kim daha çok verecek ama eminim ikimizde başarıcaz haftayı 77 kapatırız inşş ay çok mutlu oldum yılmak yok tamam

yaaa canlarıım benim gibi dombiliyide aranıza alıın yahuuu..huuu huu bende diyetteyim ama neden yavaş kilo veriyorum anlamadım..aslında 89 kilodayken burada yazmıştım sonra bi baktım 90 olmuşum..canım sıkıldı yazmadım..şimdi diyetisyenden aldım diyeitmi uyguluyorum..88 kiloyum inşlallah hedefim 75 hayırlısı bakalım..öptüm canlarıımm..

serra canım bu sandoloz sakızı tokluk hissi veriyormu merak ettima.s.a.s.

arkadaşım ne demek 1 kilo eksik 1 kilo fazla hepimiz aynıyız işte kilo aldım falan diye pes etme sakın diyetini bozma ,ben de çok yavaş veriyorum ama yılmak yok nasıl bir diyet uyguluyorsun anlatsana fikir olsun bizlerede:teytey:

yanlış anlamadım ben serracımm:))valla ben cok sırnaşıgımdırr:)))cumaya kadar 1kiloda gider hiç merak etme send üzenli uygula diyetini falan hiç merak etme.

günaydınn canım incecik arkadaşlarımmmkaydirigubbakcemile2 kızlar dün akşam tesadüfen yeni bir spor salonu buldum yoga plates ve step üçünü bir arada veriyormuş..aranızda plates ve yoga yapan arkadaşlar varmı :) varsa faydaları nasıl.:) azıcık bilgi verebilirlermi? ..çok tereddütteyim fıtness var onamı gitsem yeni bulduğum salonamı yardımcı olun canlarım :)

ha aksam da yani saat 8 de
yarim tabak ispanak yemegi yedim üstünede sarimsakli yogurt
ama regl oldum bugün ve midem bulanior ve birsey kabul etmior : ) cok iyi böle devam etsin
bekarken bende hiçbirşey yiyemezdim regl günlerimde 3 günde 3 kilo verdiğimi bilirim. bizim yqarışımız haftaya salı başlasın lavita haftaya kadar beni çok geçme tamam mı?

kızlar merhaba, dünden beri feciyim. Kendime gelemedim. Bugün doktora gittim ilaç aldım. Diyete ara verdim. Ama yine de kaçırmıyorum. herkese selamlar

benimde canım acyip çikolata istiyor kızlar. Bende eylülce gibi oğlumun nutellasını az kaşılmadım zamanında. Şimdi gözümün önünde duruyor ama teğet geçiyorum yanından.. Ah ah umarım şeytana uymam..

canım fitnes acayip ter attırıyor bende 6 ay kadar gittim step aerobik ve pilates yaptım ama en çok pilates hoşuma gitti çünkü pilates kilo verdirmenin dışında vücudu daraltıyor ve sıkılaştırıyor diyet yapmadığım için hiç kilo vermmeiştim hatta kilo bile aldım ama sürekli sen çok zayıflamışsın gibi sözler duyardım hocam bile geldiğinden beri baya inceldin derdi ter atmak için fitnes iyi ama pilatesi öneririm ben stepte varsa süper olur ikisi birlikte

tama canım öyle devam edelim çok iyi olur bugün arkadaşıma gittim azıcıkmakarna salatası ve bir tanae kurabiye yedim tuzlu ama yani akşamada dengeliycem inş verriz canım zeynepçim yanlış anlamadığına sevindim hadi bakalım kim en çok kilo verecek

ha bu arada eylülce ve alnağme o kadarcık kaçamak tan bişey olmaz alnağmecim sanada çok geçmiş olsun neyin var canımm

kızlar ben de okulda bir arkadaşın doğumgünüymüş, bir dilim pastanın 1/4ünü, iki kaşık patates salatası ve bir tuzlu kurabiye yedim bu yüzden öğle yemeği yemedim. akşam yemeğinde de 5 tane ufak köfte ve bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. kaçırdım mı acaba?

bekarken bende hiçbirşey yiyemezdim regl günlerimde 3 günde 3 kilo verdiğimi bilirim. bizim yqarışımız haftaya salı başlasın lavita haftaya kadar beni çok geçme tamam mı?

canimcim:) gecmemeye calisirim ama bu kilolar durmuo bende gidio yaaa:)
bende hic sevmemistim onlari zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…