80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:uhm: diyet yapmadan pek kilo verilmez gibi canım ya o kadar çok metobalizma hızlandıran şey varki anlayamıyorum hangisini tüketcemi :uhm:
ben ipin ucunu kaçırıp herşeyden azda olsa yiyim dediğim zaman mutlaka kilo olarak bana geri dönüyor yani kilo vermek için dikkat ve dü<zen çok önemli gibi

baharnaz mutfaktaydım canım sen yoktun bende mutfaga gittim aslında ben iki sayfa acıyorum biri burası birde kk başka yerlerindeyim ondan beni orada görmüşsündür

bilgen birçok arkadaşımız bebiş için uğraşıyor buna bende dahilim canım allah hepimizin yardımcısı olsun önce şu kilolarımı vermem gerekiyor benim (dr da öyle dedi )

Ya ayrıca dÜnden perİ kasıĞımda bİr aĞrı belİme bacaĞıma vuruyoo anlamadım nİye....delİ olcam....sızlıyooo...

canım ya ben de geçen hafta aynı şikayetlerle gittim hastaneye.. Kasığımda bir ağrı bacağıma ve böbreğime vuruyor sanki.. idrar, kan, ultrason ne varsa yapıldı hepsi temiz çıktı. En son bel fıtıgı olabilir dedi dr ve tomografı çekildim ama fiziğe göster sonucunu dedi.. Ona gidemedim.. daha ama hiç sanmıyorum. Yumurtalık gibi geliyor.. Sana da bu arada geçmiş olsun canım.. Dayanılmaz bir sancı yapıyor..

selam kızlar yürüyüşümü yaptım geldim oh yorulmuşum
hoşgeldin bilgen

baharnaz çok faydalı bilgiler paylaşmışsın canım
kürle ilgili sormuşsun ama 3 kürü aynı anda uygulamanın bi sakıncası olurmu bilemem
incir kürüyle sogan suyu kürünü aynı zamanda yapılmamasını duymuştum ama
bi iice araştır bakalım

jasmin cim canım benim ben yapamadım ya kola takibi olan yerde http diye birşey yazmıyor kopyalıyorum olmuyor senin özelden attığınıda denedim kendim de buldum olmuyor :çok üzgünüm:

bugün sabah 7 de eşimle yaptım kahvaltımı az kırem peynir 2dilim ekmek salatalık kalk tığımda sıcak su sirkeli öğlen bir kase çorba az makarna karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…