80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim gittigim yere göre degişiyor kayınvalideme gidersem şişip geliyorum anneme gittigimde süzülüp geliyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer yok öyle gittigimde asla bozmayacagım diyetimi lmaz:

Evet bozma canim. Herseyede hazirlikli ol :) gittin yerde kesin aman ne diyeti , evinde yap diyetini fln derler aman sakin onlara kulak asiyim deme .. yanarsin :jeyyar:
Daha dogrusu YANARIZ .. benim icinde ayni sey gecerli tabi:1hug:

Kizlar bugun basima cok guzel bisey geldi, sizinle paylasiyim

Bayanlar manti yapiyorlardi dernek gibi biyerde ... bende okul cikisi ugradim yardim icin. Sonra biraz yaptik bitirdik.. yapanlar icin birazini pisirip yenecekti (bende mantiyi cok asiri severim). Annemde ordaydi onun icin cikip gelemedim de .. tam herkez oturdu ben gel gitler yasiyorum :) yesemmi yemesemi tam cok az yeyim bari diye karar verdim elimi kepceye uzattim ..telefonum caldi arkadas sagolsun 30dk oyaladi .. dondugumde sofra toplanmisti zemuszemus yirttim yani :)
Cok sevindim yaa , yoksa ben biliyorum kendimi ben oyle kucukle azla kanmazdim :kedi:

bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmm98 kiloyummmmmmmmmm nasıl verecem bu kilolarııııııııııı allahımmmmmmmmm bana yardımmmmmmm etttttttttttttttttttttttttttlmaz:
mafoldumben

bu gün cok kötüyüm kızlar diyete bir türlü konsantre olamıyorum habire yedimklava:klava:klava: neden acaba bu gün cok canım sıkıldı evde hep yattım o yüzden galiba :mymeka::mymeka::mymeka:

sabah çocukları görünce dayanamadın sende uyudun demek hı
bir de üstüne yemişsin canım olmadı bu işte lmaz::mymeka::mymeka:

Bugunun menusu

sabah : 2 kraker , peynirli
Ara : Elma
Oglen: krem peynir, iki kraker , iceberg
aksam: 2 izgara kofte, kucuk bi parca tavuk ,kozlenmis biber, salata

Aksam biraz kacti yine -tatlicadiarzu-

brose seni arayana teşekkür et seni bir tabak mantıdan kurtarmış bak yoksa 1 saat spor yapmak zorunda kalırdın

superben hoşgeldin canım kafanda bitirmişsen olayı verirsin canım

superben hedef kilonu belirle hatta kilo çizelgeni oluştur motive ediyor insanı
sık sık az az ye bol bol su iç yürümeye çalış gün içinde araya buraya takıl imkanın varsa
birde cuma sabahları çıplak ayak aç karnına tartıl buraya yaz canım hafta sonu handerya liste hazırlıyor listeye girersin

burda motivasyonla kilo veren arkadaşlar var

imkanın olursa daha önceden geçmişi okumaya çalış fikir edinirsin canım

bebeqcim nerelerdesin

aylinde yok sınavlar nasıl geçti acaba sevdemerinde vardı

benimde bu hafta sonu 2 gün sınavım var

baharnaz ve benözlem ve diğer arkadaşlardan soran herkese teşekkür ediyorum,sınavı kaybettim. Dün gece 2 ye kadar çalıştım 110 un altına düşmedi kelime sayısı ama sınavda bi kaç kelimeyle kaybettim.
şimdi klavyeye dokunurken bile utanıyorum ya kendimden.Hep heyecandan kaybettim hayatımdaki bir çok sınavı

sevdemer üzülme canım hayırlısı
inşallah sonraki sınava yada başka alanlardaki sınava hazırlanırsın canım

bakalım eylülde tekrar varmış ama ben kendimi biliyorum evde 200 de yazsam sınavda yazamam.Yada belki böyle düşündüğüm için kaybediyorum sanırım kendime güvenim yok bu tür durumlarda.Teşekkür ederim canım

evet canım bugünlerde pek sayfalar dolmuyor
sanırım okul kapandı herkes tatil hazırlığı telaşında bazılarının misafirleri geliyor yada gidiyoruz biryerlere birde bahar temizliği, düğün çok şey etken yani . bu yüzden yoğunluk yok sanırım bu eylüle kadar böyle gider gibi
arkadaşların yazdığı kadarıyla 2 hafta sonra tatile çıkacak olan çok arkadaş var
aman kimse diyetinden fazla ödün vermesinde
çünkü ben bir ara kopmuştum o yüzden kilo veremedim kaçamak çok oldu şimdide yerimde sayıyorum
ama bu hafta ümitliyim
sirkeli su içiyorum :)) yürüyüşte yapıyorum

canım benim üzülemene gerek yok nasipte yoksa zaten olmuyor inş başka bir şekilde daha güzel birşeyi kazanırsın

baharnaz hadi bakalım ümitlerini koru ve bu hafta istediğin gibi kilo ver
şu sirkeli sudan hep bahsediliyor ama bi ben kalmadım galiba içmeyen marketlerde satılan elma sirkesi dimi canım nasıl içiliyor herhalde şişeyi dikmiyoruz dimi :)

canım benim üzülemene gerek yok nasipte yoksa zaten olmuyor inş başka bir şekilde daha güzel birşeyi kazanırsın

teşekkür ediyorum canım,aslında kazandım bi kurumu ama bi pürüzden dolayı almadılar dava açtık sürüyor bakalım davamız avukat bu tür davaları bu güne kadar hiç kaybetmemiş umarım benimkinide kaybetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…