Slmmm kıslarrrr...
haftasonu evde değildim piknikler ,bruchlar falannn (ucuz atlattım)...giremedim nete neyse ben bi geçmiş yapıyım önce...
sen 8 kılomu verdin arkadaşım vaybenasıl verdin
canım sen yanlış anlamışsın profilde kilo çizgesinin kopyalanacagı yer var benim gönderdigim linki dedigim şekilde oraya kopyalayacaktın neyse uygun bi zamanda bi daha denerizyerimsenibenjasmin cim canım benim ben yapamadım ya kola takibi olan yerde http diye birşey yazmıyor kopyalıyorum olmuyor senin özelden attığınıda denedim kendim de buldum olmuyor :çok üzgünüm:
Evet lavita hakli ... guzel hava galiba herkezi gevsetti.
Kizlar yaz doneminde de cok dikkat edelim .. bende iki hafta sonra izine gidiyorum.. ozamanda devam edip kilo vermeyi dusunuyorum.. insallah hersey umdugum gibi olur
Burada bulamadiklarimi orada (turkiyede) bulup yersem .. vayy halime fisfisfis
handerya geçmiş olsun dr a git tatilden önce ihmal etme
birde inşallah şu iki kiloyuda verirsin
jasmin daha önce soğan kürü yapmıştım kış aylarıydı şimdide incir kürü yapıyorum 15 gün oldu bakalım 21 günde 7 gün ara ama önemli olan benim 10 kilo bile olsa verebilmem
verirsin canım verenler nasıl veriyo uzun vadede saglıklı bişekilde verirsin
ayda 3 kilo versen rahatlıklar verirsin 3 ayda al sana 9-10 kilo :içelim:
brose emin ol izne gittiğin yerde kilo verirsin ablam ve yiğenim izne geldiklerinde kilo veriyor halbukide memleket yemeklerini özlemiş oluyor ve yiyorlarda ama galiba hava değişimi
ahh canım ya çok iyisin ya yazın bol bol oturduğum yerden terlemeyi değilde spor yaparak terlemeyi düşünüyorum bakalım nolcak imkanlar ne kadar olursa
benim gittigim yere göre degişiyor kayınvalideme gidersem şişip geliyorum anneme gittigimde süzülüp geliyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer yok öyle gittigimde asla bozmayacagım diyetimilmaz:
bende bu kez her yerde dikkat edicem abartmıycam :umursamaz: yemeklere böyle davrancam ne komik olur ya sofradaki yemeklere böyle bakmak
brose emin ol izne gittiğin yerde kilo verirsin ablam ve yiğenim izne geldiklerinde kilo veriyor halbukide memleket yemeklerini özlemiş oluyor ve yiyorlarda ama galiba hava değişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?