80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmmm kıslarrrr...
haftasonu evde değildim piknikler ,bruchlar falannn (ucuz atlattım)...giremedim nete neyse ben bi geçmiş yapıyım önce...

Evet lavita hakli ... guzel hava galiba herkezi gevsetti.
Kizlar yaz doneminde de cok dikkat edelim .. bende iki hafta sonra izine gidiyorum.. ozamanda devam edip kilo vermeyi dusunuyorum.. insallah hersey umdugum gibi olur
Burada bulamadiklarimi orada (turkiyede) bulup yersem .. vayy halime fisfisfis

Yaaa kızlar benim bacak halaaaa ağrıyor geçmedi ve ben doktora gitmedim aferin dimi bana... ağrıdığı için yürüyüşe de çıkamıyorum...

handerya geçmiş olsun dr a git tatilden önce ihmal etme
birde inşallah şu iki kiloyuda verirsin

jasmin daha önce soğan kürü yapmıştım kış aylarıydı şimdide incir kürü yapıyorum 15 gün oldu bakalım 21 günde 7 gün ara ama önemli olan benim 10 kilo bile olsa verebilmem

birçok arkadaş gibi bende 3 hafta sonra tatile gidiyorum bir haftalığına

eflatuncum benim boyda 164 demekki ben kilomu gerçekten göstermiyorum doğru demişler :) ama ne fayda tartı o biçim gösteriyor

jasmin cim canım benim ben yapamadım ya kola takibi olan yerde http diye birşey yazmıyor kopyalıyorum olmuyor senin özelden attığınıda denedim kendim de buldum olmuyor :çok üzgünüm:
canım sen yanlış anlamışsın profilde kilo çizgesinin kopyalanacagı yer var benim gönderdigim linki dedigim şekilde oraya kopyalayacaktın neyse uygun bi zamanda bi daha denerizyerimseniben

brose emin ol izne gittiğin yerde kilo verirsin ablam ve yiğenim izne geldiklerinde kilo veriyor halbukide memleket yemeklerini özlemiş oluyor ve yiyorlarda ama galiba hava değişimi

ahh canım ya çok iyisin ya yazın bol bol oturduğum yerden terlemeyi değilde spor yaparak terlemeyi düşünüyorum bakalım nolcak imkanlar ne kadar olursa

brose emin ol izne gittiğin yerde kilo verirsin ablam ve yiğenim izne geldiklerinde kilo veriyor halbukide memleket yemeklerini özlemiş oluyor ve yiyorlarda ama galiba hava değişimi

benim gittigim yere göre degişiyor kayınvalideme gidersem şişip geliyorum anneme gittigimde süzülüp geliyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer yok öyle gittigimde asla bozmayacagım diyetimi lmaz:

ahh canım ya çok iyisin ya yazın bol bol oturduğum yerden terlemeyi değilde spor yaparak terlemeyi düşünüyorum bakalım nolcak imkanlar ne kadar olursa

şimdi yapmıyormusun spor kaydirigubbakcemile2
spor olmadan çok zor verilir kilo ben şahsen öyleyim
diyet sadece yeterli olmuyor bana :sinifsinif:

benim gittigim yere göre degişiyor kayınvalideme gidersem şişip geliyorum anneme gittigimde süzülüp geliyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer yok öyle gittigimde asla bozmayacagım diyetimi lmaz:

ben her iki yerde de kilo alıyorum dersem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kayınvalidemlerde daha çok ama

bende bu kez her yerde dikkat edicem abartmıycam :umursamaz: yemeklere böyle davrancam ne komik olur ya sofradaki yemeklere böyle bakmak

bugün yediklerimi yazayım
sabah :1 bardak çay yarım dilim ekmek
salatalık k.k kadar peynir 2 zeytin
ara: 1 bardak süt 2 tane yuaflı bisküvi
öglen:mücver
ara: 1 şeftai 1 füncan süt
akşam: ızgara tavuk, salata
45+35 dk yürüyüş
artık sabahları dışarda yürüyorum
gelincede evde yürüyüşüme devam ediyorum

bende bu kez her yerde dikkat edicem abartmıycam :umursamaz: yemeklere böyle davrancam ne komik olur ya sofradaki yemeklere böyle bakmak

hahaha ben:umursamaz: böyle yapsam kayınvalide çatlar galiba
zaten beni kilo vermiş olarak görünce ısrarla diyetimi bozdurmaya çaışacaktır kaydirigubbakcemile3

bu gün cok kötüyüm kızlar diyete bir türlü konsantre olamıyorum habire yedimklava:klava:klava: neden acaba bu gün cok canım sıkıldı evde hep yattım o yüzden galiba :mymeka::mymeka::mymeka:

iyi akşamlar kızlar bende sabah kahvaltımı klasik yaptım öğlen karpuz peynir yedim ara bir bardak süt akşamda bamya yemeği yarım tabak cacık şimdi şekersiz çay içiyorum sonra meyva yiyeceğim yemekten sonra callenetics egzersiz programını yaptım akşam üstüde 30 dk yürüyüş

lavita baharnaz jasmin teşekkür ederim.bugun yediklerim sabah klasik kahvaltı öglen ayran ve bezelye yemeği ara bir avuç kabak çekirdegi akşam 3 kaşık lıgt yogurt bulgur 3 köfte 2 litre su

Insallah oyle olur. Onceden bende veriyordum son iki senedir pek vermiyorum ama okadar yedigim halde almamistimda .. buda iyi bisey herhalde :uhm:
Insallah bu sene inise gecerim izinde sole 6-7 kilo hedefliyorum .. bakalim neolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…