80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım kafayı bulursun :))))

tabiki değilde bir bardak ılık suya sabah aç karnına ve yatmadan önce bir tatlı kaşığı elma sirkesini ilave ediyorsun içemezsen bir çay kaşığı bal ekleyebilirsin ben eklemeden içiyorum bir kaçgündür içiyorum
akşamları pek yatarken içemiyorum olmuyor :))

inş canım sen inanıyosan olur diye düşünüyorum opuyorumnanaktan

slmm kıslarrr...nasılsınızz...

ben 2 gündür girmiyorumm ne yediğimide bilerek yazmadım...ben bu arlar kendimi yemeye vrdimm bile bile yiyorummm artıya geçmezsem iidir...kaydirigubbakcemile:mymeka:klava:klava: hakim olamıyorum kendimee birde halen adet olmadımm deliricm....

inanmak ne kelime hemde nasıl istiyorum inşallah olur
ee diyet ne alemde

süper gidiyor çünkü diyet yapmıyorum:)) cuma günü tartıldım 86 küsürdüm bugün tartıldım 85 olmuşum demekki doğru yolldayım su içmeye devam bitki çayınada devam 10 kilo versem yeter

iyi akşamlar BAHARNAZ EVRASU SEVDEMER NASILSINIZ ARKADAŞLAR

iyi geceler canım iyi giidyorsanırım demin tuba özayın videosuyla 20 dk spor yaptım 40 mekik çektim 30 sağ ve sol olmak üzere bacak açma kalkdırma vs yaptım 1.5 litreden fazla su içtim ve yemek yedim yemeğimi söylemiyeyim

benim boyum kilomu göstermiyorda şu göbek beni deli ediyor ondan kurtulsam kilo çok önemlide değil

Günaydın kızlar.Her kese hayırlı sabahlar.
Yoğurdumu yedim ve işe gidiyorum.Bir uğrayayım dedim.
Görüşürüzzzzzzzz...

arkadişler günaydın ben cumadan beri giremedim ama çok doluydum evde değildim...

ölçü işi olmadı galiba aylincim listeyi göremedim...zaten kimsede girmiyo sanırım

yoksa bu saatlerde birileri olurdu..bende diğer topiclere bakıyım bari ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…