80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemer üzülme canım hayırlısı olsun..bidahaki sınava güvenini toplayıp girersin artık canım..
bebeg nerdesiiiinnnnn......sensiz olmuyor kız buralar...
aylinin de sesi soluğu çıkmıyor...sınavı ne oldu acaba..

gunaydın kıslar sınır katsayım en ust seviyede suanda bu iş yeri beni erken yaşta çökerticek yogunluktan gıremedım kusuruma bakmayın..herkeze bol kılo vermeler..

slm kızlar
naberler ben bu hafta ipin ucunu çok sıkı tutucam hiç olmazsa 1 kilo daha gitsin yaaa
haziran sonuna kadar 80 olcam dedim ama olamıcam galiba olsun 82 de olur napalım

sonu yok canım olsun tek gitsinde bende 15 temmuza kadar 75 olmayı ümid ediyordum ama olmuycak durum onu gösteriyor olsun gramda gitse razıyım

canım ölçüyü verenler veriyor ama henüz eksik çok olduğu için liste hazırlanmadı
aylinde bu sıralar yoğun galiba
ayrıcada giren arkadaşlar var aşkolsun elay :umursamaz:laelaelaelaelae

selam kızlar nasılsınız acayip uykum var erken kalktım yürüyüşe gittim
şimdide evde yürümem lazım ama birinin beni dürtmesi lazım offf yazarken bile zorlanıyoru
azıcık uzanıyım öyle yürüyüm bari
sevgicim
herşeyin hayırlısı canım
üzme hiç kendini herşey diledigin gibi olur inşallah

Evet bozma canim. Herseyede hazirlikli ol :) gittin yerde kesin aman ne diyeti , evinde yap diyetini fln derler aman sakin onlara kulak asiyim deme .. yanarsin :jeyyar:
Daha dogrusu YANARIZ .. benim icinde ayni sey gecerli tabi:1hug:

selam rakibem bizim kayınvalide ye ye deyip durur bu kadarcıkdan bişey olmaz der
her zaman dayanamayıp yiyordum ama bu sefer kesin kararlıyım
yemem ama gidince yürüyüşümü nasıl yapacam bilmiyorum kesinlikle yürümem lazım
mafoldumben

Canlarımmm nasılsınız...

Kızlar sıze bıŞı dıyımm gıttıĞınız yere dıyette olduĞunuzu sÖylemeyınnn..ben sÖylemıyorumm az yıyorum dıyorum mıĞdem almıyor dıyorummm baskı yapmıyorlarr...ama dıyetteyım desemm yedırıcekler...benden sıze fıkırr....

evet canım haklısın..ben de öyle yapmayı düşünüyorum..1 haftaya kadar ben de kayınvaldemlere gidicem ve 1 aya yakın kalıcaz:bbo:
küçük kızıma yedirir gibi yapıp onunla oyalanıcam yemekte..az yediğimi farkettirmicem yani..gerçi verdiğim kilodan diyette olduğumu anlıycaklar ama...midem küçüldü yiyemiyorum rahatsız oluyorum falan derim artık...

MRB kızlar bugün tartıldım 82.3 doktora gittiğimde ayın 16.da 83.3 haftada tam 1 kilo vermişim çok şükür rabbime çok mutluyum çooooooooooooookkkkkkk tartım normal tartıydı eşim dijital adı şimdi onda daha iyi oda beni kıskandı başladı diyete canıma değsin ohhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kızlar benimde bebişim yok tedavilerdende şiştimde şiştim şubatta 2 düşüğümü yaptkdan sonra tedavime ara vermek zorunda kaldım şimdide kilolarımdan kurtulduktan sonra devam etmeyi düşünüyorum kısaca kilo vermek hikayem böyle

bide şeyi merak ediyorum tickerimdeki kilomu asıl değişicem verdim ya 1 kilo yardımcı olursanız sevinirim :kedi:

bebeqcim nerelerdesin

aylinde yok sınavlar nasıl geçti acaba sevdemerinde vardı

benimde bu hafta sonu 2 gün sınavım var

ah ablamm benimm birtek sen hatirliyon beni valla......
Şeniz
pek giremedim kusura bakmayin, gecmiside okuyamicam simdi.
2 gündür kacamaklar kirla gidiyor laelaelaelaelae
dün spora gittim sinav stresi atmaya

DÜNKÜ ve BUGÜNKÜ sinav SÜPER ÖTESI gecti :lepi::lepi:
cok mutluyum, 85% üzeri alacagim kesin :lepi: :dance::dance:
artik meslek sahibi bir genc kizim :sm_cool:
persembe 10 dk sözülü olucak, BITTI SÜKÜRLER OLSUN

canım aylin sınavlarının süper geçmesine sevindim şu sözlüyüde geçince ohh rahatsın hadi hayırlısı fazla kaçamak yapma

huzeyfe kilo vermene sevindim canım diyetisyen eşliğinde kilo veriyorsun galiba inşallah şu kiloları verir sağlıkjlıca bebişleri kucağımıza alırız

eflatuncum kilolar verdiğin ortada canım sana çok zayıflamışsın ye ye baskısı olur aman dikkat et ne hallerde kilo verdiğini unutma sakın UNUTMA!!

bebeqcimmmm nerelerdesinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…