80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canim.Cok guzel kararlisin .. izinden dondugumuzde tig gibi olacagiz hihoyyyt

istedikten sonra yuruyuse de bi care bulunur. bol bol carsi pazar gezmeyi dusunuyorum. zemuszemus

slm canim.Cok guzel kararlisin .. izinden dondugumuzde tig gibi olacagiz hihoyyyt

istedikten sonra yuruyuse de bi care bulunur. bol bol carsi pazar gezmeyi dusunuyorum. zemuszemus

selam canım eşim bile şaşırıyo bu karalılıgıma 10 güne yakın kalcaz gidersek hiç gönlüm olmadı düzenimin bozulacagı için ama kayınvalide oldugu için
yanlış anlaşılmasın diye gidecegiz mecbur ama gitmeden eşime koşul koyarım hergün yürüyecegim diye zemuszemus
bugünkü yediklerimide yazayımda
sabah:1 bardak çay 2 zeytin az peynir bi kaç kezde omletden aldım
ara:kiraz
öglen:komşum vardı kahvaltılık hazırladık zeytin peynir domates salatalık (ikimizde diyetteyizde )
akşam:şehriye çorbası salata

Son düzenleyen: Moderatör:
huzeyfe cumadan cumaya kilo bildiriyoruz sen cuma günü sabah tartılıp bildirirsin tickerini düzenleriz oldumu :içelim:

kızlar selam, yaz geldi işler azaldı derken tam aksi oldu, tatil için pasaport, otel, vize vs. derken giremedim epeydir. kusura bakmayın. hala 67kg'yim, geçen 2 günde kaçamaklarım oldu maalesef, buradan uzaklaşınca böyle oluyor işte. 29 haziran-7 temmuz arası eşimle tatile gidicez nasipse, o zaman giremiycem. ama söz bu günden itibaren her gün yine buradayım. bugün yediklerimi de yazayım:
sabah: 1/2 simit+2 kk peynir
ara: 5 kayısı
akşam: 1 kepekli kaşarlı tost+1 bardak ayran
3 lt. su+2 fincan yeşil çay
hepinizi öpüyorum...

ay nolmus buraya böle yaa, sayfalar duruyooo........ millet noluyoruzz.-.. yaz geldi herkes disarda sanirim
ben bu hafta öyle bi kacirdimki hic sormayin ((((
hele bugünn, halen sismek üzereyim,
cumaya kadar aclik grevine giriyorum kizlarr..... yoksa ARTI cikacam :S:S:S

baharnaz ablamm listeyi tamamlayamadim daha ekliyemedim, cok yogunum bu hafta,
yarin sabah isteyken yapmaya calisicam
sayfalari aramam lazim yine üff (
neyse ben kactim yinee
durgunlasti burasi (

baharnazim canim bende tam, diyecektim kimse listeyi öne almiyormu diye ellerine saglik canim nerdeyse 5-7 sayfa boyunca hic yok liste, handeryam ugrasiyor bizim icin...saol caniim...

nasilsin canimciiim

diyet gruplarının en azimli hanımları naberler iyi akşamlar
telkinler için çooook teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım

Anliyorum seni canim..cok fazla degilmis yine.. dikkat edersen sorun olmaz.

Benim bugun yediklerimi yazmak istemiyorum :kedi: cok felaketti yaa .. cikolata , pohaca, kurabiye ben yolu iyice sasirdim :S yarin okula (75 dk ) yuruyerek gidip gelsem.. ancak eritirim.Off yaa izinde geldi yandim ben.

Yokmu beni hizaya getirecek bi gonullu .. biri bisey yapsin/desin .. olmuyo bole

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…