80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EVEET ÖLCÜLERINI VERMEYENLERE DUYURULUUUR, LÜTFEN EN KISA ZAMANDAA ÖLCÜP BANA pm ATIN VEYA BURAYA YAZIN

BASKA YENI GELENLER VARSA YAZSINLARR EKLIYIM

Son düzenleme:
OOOOOO elay ablam nerdesin sen yaaaa
hic göremiyorum seni nasilsinnn

AY ablam sorma valla nasıl bir yoğunluk var bi oraya bi buraya ..sanki çok iş yapıyomuşum gibi dolanıyom ortalıkta..birazda psikolojim bozuldu son zamanlarda benim elaycık hiç durmuyo azı dişleri çıkıyo ve çok huysuz moraller çok bozuk ama dün akşam çok güzel bir geceydi biraz iyiyim canım şimdi sen nasılsın bebeğim nasıl gidiyo

ayy ablama kiyamam beeenn..... :teselli:
düzelir insallah
ben iyiyim ablam bee, mutluyum, meslegim bitti, elime aldim sükürler olsunnn. sali günü diplomayi aliyoruuz :gitme: ayy duygulandim kaydirigubbakcemile3
bu hafta rejim bi kacti bi kacti hic sormayasin :kedi:
dünden halen siskinlik var, bidee REGL haftasii, tam siskinlik hic sormaa.....
cumaya kadar aclik grevine girdim kaydirigubbakcemile3
sende nasil gidiyor

günaydınnn nasılsınız arkadaşlar AYLıN 90 tbrkler canım okul bitmiş hayırlı uğurlu olsun

günaydınnn nasılsınız arkadaşlar AYLİN 90 tbrkler canım okul bitmiş hayırlı uğurlu olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tsk ederim sositososito

nasilsinn

ben cok iyiyim havada süper sicak 2 gün ama sadece pööff kafamçokkarıştı bunada sükür

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tsk ederim sositososito

nasilsinn

ben cok iyiyim havada süper sicak 2 gün ama sadece pööff kafamçokkarıştı bunada sükür

tşk ederim bende iyi sayılırım aslında iyiyimmm çünkü tarıldım bugün belki cumaya kadar listenin en iyisi olurumm durmak yok yola devam yani ama aradaşişlikler oluyo onuda nasıl halledicem bilmiyorum

tşk ederim bende iyi sayılırım aslında iyiyimmm çünkü tarıldım bugün belki cumaya kadar listenin en iyisi olurumm durmak yok yola devam yani ama aradaşişlikler oluyo onuda nasıl halledicem bilmiyorum

ben kilo almadiysam göbek aticam birak vermeyiii de almiyim :)
bu hafta yediklerime göre abooo
ama dün ziyafet cektim kutladik birazcik napiyim
iskenderciye gidersen öle olur

kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..belimizi ölçerken tam olarak nerden ölçmemiz gerekiyor..
mesela elaycım bel ayrı göbek deliği ayrı yazmış..

günaydın kızlar..belimizi ölçerken tam olarak nerden ölçmemiz gerekiyor..
mesela elaycım bel ayrı göbek deliği ayrı yazmış..

günaydin ablammm
tam gögüs altindann

göbek istemedim ben ölcmene gerek yok

aylincim ben yemeği kısmıyorum çünkü kısarak verirsem o geriş geliyor ben yiyorum ama her yemekten sonra 15 dk hareket yapıyorum su içiyorum bitki çayı içiyorum birde akşamları elimden geldiğince en az 30 dk spor yapıyorum vermeyede başladım ben şunu öğrendim çok çiğne az ye birde sık ye:))

bende yiyorum ablammm
10 haftada 10 kilo gitti, bence süper.
bende haftada 4 kere spora gidiyorum

ya noluyor yaa hergün burasi dolardii millet nerde

selam kızlar kaç gündür temizlikle uğraşıyordum bitti allaha şükür
aylincim tebrikler ederim canım senide mesleğini eline almışsın[

günaydın herkese
AYLıN tebrikler canım meslegini eline aldın

bu arada bende göbek deliginden ölçmüştüm yanlışmı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…