80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar kimse niye sık sık girmiyo biraz canlanın yavv ben buraya girmeyince yemek yerim diye korkuyorum daha doğrusu boş kaldığım zaman aklıma yemek geliyo bende direk buraya atlıyorum motive ediyo beni burası ve sizler ama bazen çok pasif burası yaaaaaaaaaaaaCADIARZU

tabi canım ne demek yemeklerden yarım saat önce fındık büyüklüğünde sandolozu çiğne yut ve bir bardak ılıkla sıcak arası bir suya bir yemek kaşığı elma sirkesi atıp iç bunu sabah ve akşam uyguluyorum sonra gün içindede beşi bir yerde içiyorum 4 bardak falan ama tatlı yasak kesinlikle etkisi kayboluyormuş zaten ben tatlı yemeyince veririm buna eminim ama sandoloz gerçekten ben tokluk hissi veriyo sanada kolay gelsin selmacım

kızlar merhaba, dünden beri feciyim. Kendime gelemedim. Bugün doktora gittim ilaç aldım. Diyete ara verdim. Ama yine de kaçırmıyorum. herkese selamlar
bende bugün sandaloz sakızına başladım inşallah bendede etkisini gösterir çok geçmiş olsun kendine iyi bak
hihoyyyt

serradeniz'cim, ceren'cim tesekkur ederim. Grip oldum ama pazar gunu başlangıcıydı ve o gun bende misafir vardı o yuzden çok dinlenemedim. Sanırım birde yorgunluk eklenince p.tesi-salı iptal oldum. Dün doktora gittim ilaç aldımda bugün biraz daha iyiyim şükür. Bende dun biraz yedim. Sandolozumu da içmedim. Gözüm hiçbirşey görmüyordu. Bugün sabah sirkemle beraber içtim. Sabah kahvaltısında oğlumla babamız tost hazırlamış bana küçük bir tost ekmeği ile kaşar 1 adet sosisli yapmışlar. Israrda edince yedim kızlar. öğlen ya lapaya başvurucam ya da salata tarzı yiyeceğim artık. Oğlum "anne bir küçükten birşey olmaz ki " diyince dayanamadım. "Yiyorum ama bir daha lütfen ısrar etmeyin ""dedim ama bakalım.. ceren'cim sende başlamışsın sandoloza hayırlısı olsun.. Hepimize yarayacak inşallah. Hani benim zayıflama eşim nerelerde Eylülce nerelerdesin? badanalara boğuldun kayboldun mu? hadi gel bak ben de bu hafta salladım azıcık biran once toplanmak lazım Cuma'ya 2 gün kaldı vermezsek kiloları moralım bozuluyor sonra benım.. Kızlar hepinizi öpüyorum. Buralardayım geleceğim gene
Şimdilik hoşçakalın.

teşekkür ederim serracım birde şunu diycem ben kaysı ve incir yiyom tatlı sayılırmıa.s.a.s.a.s.

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.beni alırsanız aranıza sevinirim..ben suanda 89 kiloyum.boyum165 yani fiziki bir rezalet içerisindeyim.dün tartıldım.ibre 89 gosterınce cıldırdım..2 gundur sıkı bır rejıme gırdım..eve bisiklet aldım..ama sizde bana destek verırsenız daha ıyı olur dıye dusnuyorum.

hoş geldin aramıza:teytey::teytey:

hosbulduk canım ınanıyorum ben zayıflıycam..inanmak basarmanın yarısıdır. hedefım 70 inşallah

merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

günaydın kızlar,ya ben şu sandaloz sakızını aldım ıyk iğrenç ya delikafaduldenzaten sirkeli suda içemiyorum midem rahatsız benim onu içince ölüyorum ağrıdan bende sabahları uyanınca ballı sıcak su içiyorum,kahvaltımı yaptım geldim,2 dilim kızarmış kepek ekmeği üstüne tuzsuz lor sürdüm ya süper oluyo 3 yeşil zeytin birde haşlanmış yumurta yedim bi tutam maydonoz şekersiz çay kahvaltı süperdi şu uykuya bi çözüm bulamadığım için 3 ana öğün yapamıyorum o yüzden aralarda ufak atıştırmalar yapıyorum,mesela dün 1 er saat arayla 1 fincan yeşil çay yarım avuç fındık 1 yeşil elma yedim hem tokluk hissi veriyor hemde sık ve az beslendiğim için kilo vermem kolaylaşıyor bugünde öyle yapıcam muhtemelen kahvaltı 11 de olunca başka şansım kalmıyo zatenkaydirigubbakcemile3

alnağmecim geçmiş olsun canım izmirin havası insanı hasta eder cnm sabah kalkıyosun heryer güneş çalışanlar oh bugün hava güze diyip ince giyiniyolar öğleden sonra hava buz hatta yağmur dikkatli ol cnm bu bahar havaları tam hastalık havası..

nidam034 aramıza hoşgeldin canım,burda sende motive olup verirsin inşallah kilolalarını kaydirigubbakcemile5

kızlar sabah uyandıgınızda bir bardak ılık sıcaga yakın su bır bardak soguk su için metobolızmayı hızlandırıyor.(ben oyle yapıyorum..)
akşamda yatmadan önce 1 çay kaşıgı kekik 1 çay kaşıgı limon bir fincan suyun içine eklıyorsunuz..agzını kapatıp 15 demleyin sonrada için,kekik toksınlerı vucuttan atıyor..cok faydalı

birde tok karnına kesinlikle spor yapmayın..dırek kas olur ve kılo vermenız cok zor olur..

inşallah sizede faydalı olur..ben bıldıgım dogruları sıızınle paylasagım..

nidam verdiğin bilgiler için saol cnm şu kekikle ilgili olan ilginçmiş kekiğide kekik suyunuda çok severim bazıları çok acı bulur ama bana çok hoş geliyo dengesismiyim neyim:roflol::roflol:denicem bende verdiğin tarifia.s.

hosbulduk canım
ben daha once 2 ayda 10 kılo vermıstım.ama spor salonuna gıdıyordum ozamanlar sporu bırakınca fazlasıyla gerı aldım.ılk defa 89 kıloya cıktım..

maşalahh 10kilooo verirsin gülüm 89nedirkii ben 100leri gördüm biraz sabır birqaz azim ve cesaret kararlılık bu iş tamam inşalahh yaza bomba gibi girecegizz ha gayrett:))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…