serra canım bu sandoloz sakızı tokluk hissi veriyormu merak ettima.s.a.s.
bende bugün sandaloz sakızına başladım inşallah bendede etkisini gösterir çok geçmiş olsun kendine iyi bakkızlar merhaba, dünden beri feciyim. Kendime gelemedim. Bugün doktora gittim ilaç aldım. Diyete ara verdim. Ama yine de kaçırmıyorum. herkese selamlar
tabi canım ne demek yemeklerden yarım saat önce fındık büyüklüğünde sandolozu çiğne yut ve bir bardak ılıkla sıcak arası bir suya bir yemek kaşığı elma sirkesi atıp iç bunu sabah ve akşam uyguluyorum sonra gün içindede beşi bir yerde içiyorum 4 bardak falan ama tatlı yasak kesinlikle etkisi kayboluyormuş zaten ben tatlı yemeyince veririm buna eminim ama sandoloz gerçekten ben tokluk hissi veriyo sanada kolay gelsin selmacım
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.beni alırsanız aranıza sevinirim..ben suanda 89 kiloyum.boyum165 yani fiziki bir rezalet içerisindeyim.dün tartıldım.ibre 89 gosterınce cıldırdım..2 gundur sıkı bır rejıme gırdım..eve bisiklet aldım..ama sizde bana destek verırsenız daha ıyı olur dıye dusnuyorum.
teşekkür ederim serracım birde şunu diycem ben kaysı ve incir yiyom tatlı sayılırmıa.s.a.s.a.s.
hoşgeldin nidamcımm nevar neyok durumlar nasıl?
yumukum alnagme merhaba canlarımm nasılsınız diyet nasıl gidyorr
kızlar sabah uyandıgınızda bir bardak ılık sıcaga yakın su bır bardak soguk su için metobolızmayı hızlandırıyor.(ben oyle yapıyorum..)
akşamda yatmadan önce 1 çay kaşıgı kekik 1 çay kaşıgı limon bir fincan suyun içine eklıyorsunuz..agzını kapatıp 15 demleyin sonrada için,kekik toksınlerı vucuttan atıyor..cok faydalı
birde tok karnına kesinlikle spor yapmayın..dırek kas olur ve kılo vermenız cok zor olur..
inşallah sizede faydalı olur..ben bıldıgım dogruları sıızınle paylasagım..
hosbulduk canım
ben daha once 2 ayda 10 kılo vermıstım.ama spor salonuna gıdıyordum ozamanlar sporu bırakınca fazlasıyla gerı aldım.ılk defa 89 kıloya cıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?