80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam, kusura bakmayın çok yoğunum giremiyorum eskisi gibi, hemen kilo bildirimi yapayım.
geçen hafta: 67
bu hafta: 67
giden: 0
napalım bu hafta böyle oldu, geçmişi okuyamadım, önemli bişey kaçırmadım inşallah.
öpüyorum.

Selam kizlar bu haftaki kilo yaziyorum
Gecen hafta :78.600
bu hafta :78.600
giden :0
hic kilo veremedim valla.

bugün yediklerim

sabah: -
öglen: 1 kagse cornflakes, 2 kasar, 2 kk peynir, 2 zeytin, yarim dilim ekmek
aksam: 2 köfte, 1 ufak parca patates kizartma

1 litre su malesef

1 saat spor

bak işte ben az önce ne dedim neslihana handerya başkan diye hımm sınavında başarılar mesajları geçiliyor hani bana hani bana :umursamaz: kıskandım valla :çok üzgünüm:

oyy oyy kiyamam .. kisanirmis
Sende sinava gireceksin galiba kusura bakma gozumden kacmis ozaman.
Sanada bol bol basarilar .. hayirli sonuclarini bekliyoruz ins. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende bugun yediklerimi paylasiyim
Bugun tekrar rayina giriyo galiba .. sukur

Sabah : 2 kraker , peynir
ara : sut
Oglen: 2 kraker , peynir
ara : bir kupa cay
Aksam : 1 kraker, kayisi , iki catal kek.

günaydın kızlar..daha önce söylemiştim kardeşimin nişanı var..pazar günü..3 gündür çarşıya çıkmaktan mahvolduk..çok şükür herşey çok güzel olucak inş...gelip kilomu da yazamadım dün..
geçen haftaki--70,3
bu hafta--69,5
giden--800 gr
şimdi de hedefimi 65 yapıcam..bugün yine giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum......

günaydin herkese
sayfalar dolmamis bile.....
baktim da..... herkes artida, handerya ablam sinir küpü olmasa bari kaydirigubbakcemile3

brose cnm sen ne yapiosun :1shok: dogru duruz yemek bile yemiyorsun, o nebicim kahvalti, kraker peynir, öglende öyle. böyle yaparsan yemeye basladiginda kilo veremezsin

hayirli ugurlu olsun mutluluklar kaerdesine
ve iyi eylenceler zemuszemus
kib by

slm kızlarr
dün gece yazamadım kılolarımı ya net yoktu listeyi yenilediniz sanırım nese zaten önemli de değil bu hafta hiç kıloo vermedim çünkü :gitme::sinifsinif:

Elaycımmmm sevgili rakibemmmm ben unutmadım aramızdaki mücadeleyi ama sen unutmuşsun sanırım baksana yerinde sayıyorsun :roflol:
ben sana haftaya sorcam kızımmm sen rahat ol şimdi kaplumbağa tavşan hikayesini biliyon demi hihoyyythihoyyyt

elay ve lavita düğünde şıkıdık ohh ohh yağlar erisin diye göbek atıyorsunuz dimi kızlar sositosositosositososito

valla baharnaz cım akşam ayaklarım patlayana kadar oynadım 1 hafta sonra yine var bu defa 2 gece böyle giderse ericem gitcem zemuszemus..baksana handerya dalga geçiyo artık erime zamanı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kizlar cok agrim varrr, yumurta patladi sabah.... cok fena....

herkse günaydın ..canlarım resim ekliyim mi size ama düğünden yok eve gelince var .düğündekileri sonra eklerim hadee şekerler bakın bakalımm...geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…