80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper gidiyor zeynepcim aynı hızla devam bu hafta yürüyüşede başladım eve gelince birazda pilates yapıyorum bu hafta bakalım ne kadar kilo vericezkaydirigubbakcemile2

plates çok eglenceli olmalı canım top üstünde yuvarlanmakk tam bana göre aslında bendemi alsam:))ama nasıl yapılır plates bilmiyorum:))buhafta benim kiloda ümidim yok regliyimyaa inşalah önümüzdeki hafta verririm canımcım inşalah sen cok kilocuklar verirsin mucukkkkkkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar bana sandaloz sakızı hakkında bilgi verebilirmisiniz.bitkisel deniyor ama yinede zararı var mıdır.hani kullanırken fıstık bitince top olmayalım.bedenimizde bir yan etkisi var mıdır acaba.

benim pilates topum yok cnm illa olmasıda gerekmiyor zaten topsuz bile yeterince zorluyo benikaydirigubbakcemile3inşallah veririz cnm şu kiloları sende dert etme haftaya fazla fazla giderkaydirigubbakcemile5

yumukum sağolasın sorma ızmir havası mı çarptı ne oldu anlamadım. Bu arada siz sabhaları neden tv8 de ebru şallı ile plates yapmıyorsunuz. Ben arada evde kaldığımda hiç kaçırmıyorum kızlar. Acayip hareketler. Evde ki hanımlar tavsiye ederim. Sabah 10.30 da başlıyor. Bende cd sini bulmaya çalışıyorum. Ee işte olunca kaçırıyorum çok zaman.. Az sonra lapa yiyeceğim kızlar. Ara öğünlerimi 11 de yedim. şimdilik hoşçakalın

merhaba bayanlarr..hepinize güzel bi gün diliyorum..sandaloz sakızını ben toz olarak içiyorum.çiğnemeye kalktım ama beceremedim :) 1 çay kaşığı sandaloz sakızı tozu 1 bardak elma sirkeli su ile birlikte.perşembe günü diyete başlamıştım.çok merak ediyorum ne oldu diye ..verdim gibi geliyo ama psikolojik de olabilir.cuma gelsin tartılalımmm..bu arada zeynepcim senin tablo çok güzel ben kendime seni örenek aldım.ne kadar zamanda verdin kiloları

canım benim çok saol..inşallah müsait bi zamanda yazarım diyet listemi..biraz önce yazmıştım ama yanlışlıkla sildim..bu arada evde hareket yapan var mı? kaç gibi yapıyorsunu?iki haftadır 1 kg verdim kızlar su içemiyorum ondan olur mu acaba..bide ekmeği tamamen kessem olur mu?öptüm canlarıım..:1hug:herkese kolay gelsin.

ben internetten buldum ama indirilemiyor hata veriyor. Sürekli problem kısacası. Ben orjinal cd sini buldum. 19.90 tl. En kısa zamanda gidip alacağımm.

hoşgeldin cnm aramıza..

kızlar şu ebru şallı dvd den bende indirdim link var isteyen olursa özelden atarım

slm kızlar ya sitede bir değişiklikmi oldu yoksa ben dün ayarlarımla oynadım onlamı alakalı bilmiyorum ama sayfa 1 sayfada yeni mesajlar görünüyo yani terse döndü mesela benim mesajım en sonda olması lazımdı şimdi en üstte tek bendemi öyle yoksa değişiklikmi var merak ettim bi bana cevap yazarsa sevinirim

canimcim:) gecmemeye calisirim ama bu kilolar durmuo bende gidio yaaa:)
bende hic sevmemistim onlari zaten:)

ohh ne güzel gitsinlerde birdaha gelmesinler. bende sevmiyorum onları inşallah benimkilerde seninkilerde gelemiyecekleri kadar uzaklara giderler

handeryacım bu hafta listeyi hazırlıycaksın demi canım ben çok sevinçliyim bakalım cumaya kadar kaç olurum haftanın birincisi kim olacak hadi hayırlısı ayyy iyiki varsınız yaa

serra canım cok iyi gidiyor inşallah burdaki arkadaşlar hep beraber başaracagız biz bu işi başaranlardan neyimiz eksik vazlamız bile var hepiniz cok güzel gidiyor ha gayret yaza az kaldı mazalara gidip eli boş dönmek yok artık bu yaz bizde kendimize güzel ciciler alacagız

canım 5aya yakı9n 15kilo verdim ama son aylarında savsakladım biraz ama sporu hiç bırakmadım,birtaneden bişey olmaz zihniyetiyle kaçamaklar yaptım,tabiki kilo vermede durmuştu,bende uzmandan yardım alayım dedim,hemen özel hastaneye koştum araştırdım tabi 1ay kadar iyi bir diyetisyen buldum,tahliller falan derken,sonuçlara göre diyet verdi verdi,8mart dünya kadınlar gününde başladım diyete kendime verdigim hediyeydi:))ozamandan buzamana kadarda 2kg verdim canım ama ben biraz katı yapıyorum canımcım diyetimden hiç dışarı cıkmıyorum.eksik yiyorumki fazlam yok.inşalahh yaza bomba gibi girecegim gec olsun temiz olsun:)))bu sene bu iş bitcek inşalahh birlikte kurtulacagız kilolardann dimi fıstıgım.hergün 1saat yürüyüş yapıyorum,şimdi yürüyüşe gidiyorum canımcımm.bakalım buhafta umudum yok kilo veremem heralde regli malum:))hayırlısı artıkk.:sm_cool:kaydirigubbakcemile5

akşam 10yemek kaşıgı karnıbahar yemegi,3dilim kepek ekmek,4yemek kaşıgı makarna yedim sarmısaklı yogurtlu yedim.1domates 1salatalık yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…