süper gidiyor zeynepcim aynı hızla devam bu hafta yürüyüşede başladım eve gelince birazda pilates yapıyorum bu hafta bakalım ne kadar kilo vericezkaydirigubbakcemile2
plates çok eglenceli olmalı canım top üstünde yuvarlanmakk tam bana göre aslında bendemi alsam:))ama nasıl yapılır plates bilmiyorum:))buhafta benim kiloda ümidim yok regliyimyaa inşalah önümüzdeki hafta verririm canımcım inşalah sen cok kilocuklar verirsin mucukkkkkkaydirigubbakcemile2
arkadaşım ne demek 1 kilo eksik 1 kilo fazla hepimiz aynıyız işte kilo aldım falan diye pes etme sakın diyetini bozma ,ben de çok yavaş veriyorum ama yılmak yok nasıl bir diyet uyguluyorsun anlatsana fikir olsun bizlerede:teytey:
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.beni alırsanız aranıza sevinirim..ben suanda 89 kiloyum.boyum165 yani fiziki bir rezalet içerisindeyim.dün tartıldım.ibre 89 gosterınce cıldırdım..2 gundur sıkı bır rejıme gırdım..eve bisiklet aldım..ama sizde bana destek verırsenız daha ıyı olur dıye dusnuyorum.
canimcim:) gecmemeye calisirim ama bu kilolar durmuo bende gidio yaaa:)
bende hic sevmemistim onlari zaten:)
ben isterimkızlar şu ebru şallı dvd den bende indirdim link var isteyen olursa özelden atarım
selmacım zaten tatlı isteğimizi meyveyle gidermemiz gerekiyo tamam canım nasıl gidiyo bu aradateşekkür ederim serracım birde şunu diycem ben kaysı ve incir yiyom tatlı sayılırmıa.s.a.s.a.s.
merhaba bayanlarr..hepinize güzel bi gün diliyorum..sandaloz sakızını ben toz olarak içiyorum.çiğnemeye kalktım ama beceremedim :) 1 çay kaşığı sandaloz sakızı tozu 1 bardak elma sirkeli su ile birlikte.perşembe günü diyete başlamıştım.çok merak ediyorum ne oldu diye ..verdim gibi geliyo ama psikolojik de olabilir.cuma gelsin tartılalımmm..bu arada zeynepcim senin tablo çok güzel ben kendime seni örenek aldım.ne kadar zamanda verdin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?