80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemer ne bu yoğunluğun canım gelip hopidik gidiyorsun fena kilo vermemişsin hani birde yani
dimi ya çok haklısın.Aslında hep aklımdasınız ama müsait olamadım bi türlü,özlemiyor değilim sizi.Kilo vereceğimi biliyordum hayatım çünkü pek bi şey yiyemedim sıcakta,kaçamak yaptım tatlı falan ama demekki telafi etmişim farkında olmadan.Bak bak bi de günah çıkarıyorum sanki dimi.Bi de bu mucize iksirimiz var ya gerçekten mucize galiba ya..
handeryacım ne sınavına giriyorsun detaylı bakamadım,başarılar diliyorum.Bi de şu listeyi öne alıp durmayın yaf insanın yerin dibine giresi geliyor.
Bi aralar benim bi rakibem vardı Gulom hatırlıyormusunuz kızlar nereye kaçtı aceba.
kızlar çıkıyorum kendinize iyi bakın kaçamaksız bir gün diliyorum öptüm by!

günlerce elbise aradım taradım sonra bu oldu işte kızlar ..bakmayın burda saat gecenin 2 si dağılmış durumdayım ama çok güzeldim :kedi:kaydirigubbakcemile3

birinci resimde cidden dağılmış görünüyorsun ama ikincide toparlanmışsın elaycım güzel olmuşsun elbisende güzelmiş.kıçını kaşı kız:)

cok güzel ebisen ablammm, cok güzel olmussunnn....

kızlar dün kilomu bildirmek için giremedim evde yoktum bugünde tam çıkıyorum ama hemen yazayım
başlangıç 88
geçen hafta 84
bu hafta 83

geçmişi akşama okurum artık çizelgemide akşama değiştiririm çok acelem var kızlar öpüyorum hepiniizi

evet size simdi ESKI halimi ve simdiki halimi koyucam resimmm
eski halimi buldumm okulda cekilmistim ozamanlar ETEK giyordum hepp sismanim diye

bu resim subat ortasi cekildi, yani 90 civariydim

simdiki foto ise 83 kiloyken

yorumlarinizi bekliyorum

yüzümden cok fark etmis öyle degilmi?

LÜTFEN GÜNCELLEMEYIN SILICEM YINE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…