80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrinceren iyiyim canım sen nasılsıl.kızlar 17 temmuzda kardeşimin düğünü var ve ben ne giyecegimi bilmiyorum nasıl bişey giymeliyim sizce

arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza 83 kiloyum 20 yaşındayım ideal kilomun 60 olması gerekiyor:kedi:
sizler baya yazışmışsınız 1000 sayfayı okumaya zamanım yok ne yazıkki:bbo:
burda neler konuşuluyor nelerde yardımlaşıyorsunuz? bana kısaca bahsederseniz çok sevinirim :)

aylincim öncelikle giden 6-7 kilo çok fark etmiş sanki 10 kg dan fazla vermişsin ve şunu sölemeden geçemiycem çok güzel bir kızsın allah çirkin şansı versin kuzum opuyorumnanaktan

vesevgilimervealt diyet listesinin başında nasıl cetvel yapılır anlatıyo detaylı resimli ben ordan faydalandım.... bu arada herşey paylaşıyoruz burda sende takıl psikolojik zayıflatıcı etkisi var bu sitenin....hadi hayırlısı kuzummm

brose cnm sen ne yapiosun :1shok: dogru duruz yemek bile yemiyorsun, o nebicim kahvalti, kraker peynir, öglende öyle. böyle yaparsan yemeye basladiginda kilo veremezsin

yaa biliyorum az oluyor, bu bi diyet .. yemeyede yavas yavas basliyacagim, onunda olculeri var. ama hergun boyle degilim yaa.. keske dayanabilsem .. iki gun dayansam ertesi gun daha fazla yiyorum

:kedi::kedi: ayyyy utandirdin benui abla yaaa cok tsk ederimmm.... a.s.

yaa biliyorum az oluyor, bu bi diyet .. yemeyede yavas yavas basliyacagim, onunda olculeri var. ama hergun boyle degilim yaa.. keske dayanabilsem .. iki gun dayansam ertesi gun daha fazla yiyorum

cnm böyle rejim olmaz, anca önceki gün cokkk kacirdiysan böyle rejim olur, dengelemek icin ama böle devam edersen metapolizman durur.......

Merhaba canim hsg aramiza..

ayni benim gibiymisin :)
yas , baslaginc kilo ve hedef ayni insallah katilir ve guzel kilo verirsin .. Basarilar vereliniortak

bugün yediklerim

sabah: 1 cok pismis yumurta, 1 domates, 2 kasar peynir
öglen: 1 bucuk tabak bulgur pilavi, 1 domates
ara: 3 isirik kiymali tost
aksam: 1 muz
ara: kutlama oldugu icin kücük parca cilekli pasta (kalorisi cok az bir pasta merak etmeyin)

1 saat spor

cok su icemedim 1-1,5 litre sanirim

Merhaba canim hsg aramiza..

ayni benim gibiymisin :)
yas , baslaginc kilo ve hedef ayni insallah katilir ve guzel kilo verirsin .. Basarilar vereliniortak

aaa sen 20 yasindamisinn?????
ben abla diyip durdum hehe

yok canim yaa hergun boyle degil aksamlari normal yemegimi fln yiyorum.
Gecmisi oku benim gecen hafta neler yedigimi gorsen .. aklin hayalin durur :kedi:

ha ozaman iyi kaydirigubbakcemile2

ben 10 haftadir ilk kez 1000gr aldim
dün bugün ve yarin muhakkak spor olucak

82 ye düsmem lazim

ayyyyyy annee yaaaaaaaaa manti yapiyo simdiiiiiiiii
deli olucam
yemek yokkk lülülülülülü

arkadaşlar bende 88 kiloyken 2,5 ay da 75 kiloya indim 10 gündür tatildeydim diyeti falan bıraktığıım halde bugün gelir gelmez tartıldım şok oldum kilom aynı 75 hedefim 69 olmak boyum 1.70 iki çocuk annesiyim darısı sizin başınıza inşallah zayıflamaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…