günlerce elbise aradım taradım sonra bu oldu işte kızlar ..bakmayın burda saat gecenin 2 si dağılmış durumdayım ama çok güzeldim :kedi:kaydirigubbakcemile3
brose cnm sen ne yapiosun :1shok: dogru duruz yemek bile yemiyorsun, o nebicim kahvalti, kraker peynir, öglende öyle. böyle yaparsan yemeye basladiginda kilo veremezsin
aylincim öncelikle giden 6-7 kilo çok fark etmiş sanki 10 kg dan fazla vermişsin ve şunu sölemeden geçemiycem çok güzel bir kızsın allah çirkin şansı versin kuzum opuyorumnanaktan
vesevgilimervealt diyet listesinin başında nasıl cetvel yapılır anlatıyo detaylı resimli ben ordan faydalandım.... bu arada herşey paylaşıyoruz burda sende takıl psikolojik zayıflatıcı etkisi var bu sitenin....hadi hayırlısı kuzummm
arkadaşlar yaptım çok mutluyum şimdi iş icraata geçti kiloları vermeyee
yaa biliyorum az oluyor, bu bi diyet .. yemeyede yavas yavas basliyacagim, onunda olculeri var. ama hergun boyle degilim yaa.. keske dayanabilsem .. iki gun dayansam ertesi gun daha fazla yiyorum
arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza 83 kiloyum 20 yaşındayım ideal kilomun 60 olması gerekiyor:kedi:
sizler baya yazışmışsınız 1000 sayfayı okumaya zamanım yok ne yazıkki:bbo:
burda neler konuşuluyor nelerde yardımlaşıyorsunuz? bana kısaca bahsederseniz çok sevinirim :)
cnm böyle rejim olmaz, anca önceki gün cokkk kacirdiysan böyle rejim olur, dengelemek icin ama böle devam edersen metapolizman durur.......
Merhaba canim hsg aramiza..
ayni benim gibiymisin :)
yas , baslaginc kilo ve hedef ayni insallah katilir ve guzel kilo verirsin .. Basarilar vereliniortak
yok canim yaa hergun boyle degil aksamlari normal yemegimi fln yiyorum.
Gecmisi oku benim gecen hafta neler yedigimi gorsen .. aklin hayalin durur :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?