80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim şimdi akşam yemeği yedim biraz kaçırdım mı nekaydirigubbakcemile3
ne zamandır yürüyüşlerimide aksattım yarından itibaren erken kalkıcam 7 gibi kahvaltımı edip yürüyüşüme çıkıcam 1 saat falan yürürüm buraya yazıyorum hepsini yarın yaptıklarımı kontrol amaçlı bakıcam hepinizi öptüm kızlar Şeniz

ev-ra su handerya benim gibi bugün ve yarın sınavlarda olcak canım ancak pazartesi yeni listeyle uğraşır sanıyorum

mervealt hoşgeldin çıtırlar çoğalıyor ( hı bu arada broseunda yaşı küçükmüş

flatliners canım üzülme birçok arkadaş bu hafta artıdayız fisfisfis tatil temposunda veririsin canım

benözlem başarılar için teşekkür ederim

ecrin sende kapkara olmuşsun bu ne böyle ( az artılara kara, çok artılara kapkara :))lmaz:

elay ve aylin süpersiniz ya çok şık olmuşsun elaycım ayrıca kollarında çok incelmiş biraz daha beli ortaya çıkaran elbise olsaydı daha çok yorum yapardım yerimseniben sen bu mekiklere devam et canım süper süper olacaksın bizde şu yetmişleri inşallah görürüz

aylin ne kadar incelmiş yüzün

brose senin adını krakerkız koycam ne çok kraker yiyorsun

ekmek yerine yiyorum. ekmekde olan vitaminleri iceriyor ayrica daha tok tutuyor ve daha az kalori iceriyor.

Koyabilirsinz sevdim ben bu ismi krakerkiz :) kraker gibi ince olman birini cagristiriyor kaydirigubbakcemile3

deyin deyin ban krakerkiz deyin:lepi:buyrunnnnnnnnn

kızlar topiği biraz inceledim bu 80-85 lerden 70 lere kadar inen arkadaşlar nasıl becerdiniz maşallah azcık banada söyliyin nedir bunun sırrıkaydirigubbakcemile3

Evet ama 21e az kaldi .. sen yine abla diyebilirsin.. bisey olmaz.. sonucta senden yasca buyugum ben .. abla dersen hic darilmam valla kaydirigubbakcemile3

yok yahu ben abla demem ozaman kaydirigubbakcemile3 ne varki surda aramizda hehe

baharnaz ablam evet herkes öyle diyor, yüzümden cok kilo attim, ve bel gögüs.
bacaklar önlerde biraz gitti ama kalca duruyo sanki.......... napcaz artik yemegin salcalisi kadinin kalcalisi kaydirigubbakcemile3
daha yemedim pastayi
3 kasik manti yedim valla
pastayi bi kac catal yicem parca almicam

kızlar topiği biraz inceledim bu 80-85 lerden 70 lere kadar inen arkadaşlar nasıl becerdiniz maşallah azcık banada söyliyin nedir bunun sırrıkaydirigubbakcemile3

merhaba canimmm
hosgeldin tekrar
kendini biraz tanitirmisinn

ben tanitiyim kisada
19 bucuk yasindayim
ocakta 20 olucam, almanyada dogma büyüme, zonguldakliyim/ve Sinop
meslegimi aldim elime daha 2 gün oluyor delikafaduldenalkisalkisalkis
mutluyum, 8-9 kilo verdim 24.04.2009 dan beri, haftada 4-5 gün spor yapmaya calisiyorum birer saat, az ve SIK yiyorum, herseyden yiyorum ama az. biz genciz metapolizmamiz iyi calismasi lazim, seninde°! ama sunu diyim sporsuz olmuyor cnm.

Valla canim bu konuda bana pek laf soylemek dusmez :) cok bi kilo vermis sayilmam..
tecrubelliler konussun :)

Ben kaciyorum .. size hos sohbetler

bende tanıtayım canım 19 yaşındayım ekimde 20 olucam bursalıyım polisliğe hazırlanıyorum sigara içiyordum bıraktım ama şöyle bişi derler ya sigarayı bırakınca kilo alınıyor kesinlikle hayır ben 2-3 kilo verdim bıraktıktan sonrahihoyyyt
kilo vermemin amacı biraz daha kendime güvenimi artırmak daha sağlıklı yaşamak bunlar mutluluğu beraberinde getiriyorsositososito
burayı sonradan gördüm çok güzel banada faydası dokunur diye düşündüm şimdi 83 kilodayım boyum 169 inş 60 kiloya inicem azimleyimopuyorumnanaktan
spor olarak sabahları kahvaltıdan sonra yürüyüş yapıyordum yürüyüşten sonra evde egzersizlerimi ama bu aralar gevşemiştim tekrar sizinle aynı tempoyu tutturucamŞeniz

MERVE hoş geldin aramıza inş istediğin kiloya gelirsin
AYLıN inan çok güzel incelmişsin çok şeker olmuşsun hiç 83 gibide durmuyosun

MERVE hoş geldin aramıza inş istediğin kiloya gelirsin
AYLİN inan çok güzel incelmişsin çok şeker olmuşsun hiç 83 gibide durmuyosun

ayy tsk ederim :kedi: sanirim cilekli pastra bogazimdan gecmicek hehe
2 catalcik alrim

bugün yediklerim sabah klasik kahvaltı ara 4 bisküvi öglen salata yogurt ara tarçınlı lıgt süt a kşam köfte salata ara 1 salatalık 3 kayısı 1.5 litre su 1saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…