80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gercektende doğru söylemişsin ne oldu bana bilmiyorum güzel kilolarım gidiyordu bu ara cok iştahım acık verdiğim kiloları geri allacam dikorkuyorumklava:klava:

ben şimdi bir liste bulacagım kendime diyet listesi bu hafta haftanın bembeyazı olacagım dermişim cok zoruma gitti kapkara olmak kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

hadi kızlar,pes etmek yok...80 li kilolarda olmak 50 li kiloları asla görememek anlamına gelmiyor inanın bana.....
tecrübe konuşuyor:))))))))))
asla pes etmeyin...zafer sizin olacak...

aylincim yüzün çok incelmiş canım tabi vücudunda ayrıca çok güzelsin toprağım benim aynı memleketliymişiz o bakımdan söyledim

aylincim yüzün çok incelmiş canım tabi vücudunda ayrıca çok güzelsin toprağım benim aynı memleketliymişiz o bakımdan söyledim

tsk ederim ablacimm, evt dogru, sende merve20 de sinoplu, annemde sinoplu yerimseniben

dün ben chips yedimm 2 avuc kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:
oof offf istahim cok acikkkk
kriz gecirdim dün resmen

birazdan spora gidecem yine, hergün gitmeye calisicam, ama 2 kg vermek istiodum bu hafta :sinifsinif:

günaydın kızlar, nihayet bugün tatile çıkıyoruz, 7 temmuzda dönmüş olacağım Allah nasip ederse, Bodrumdayken kilo bildirimi yapamam beni mazur görün, döner dönmez yapıcam. hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın, iy zayıflayın ben gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…