80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin ablacim .. tsk ben kendi adima iyiyim siz nasilsinz.
Diyetle araniz nasil :) Sizde galiba benim gibi bu hafta ciddi anlamda kilo vermek istiyosunz .. basaririz ins.

Flatliners iyi tatiller canim sana

evet canım bildiniz bende bu hafta verecegim bu gün pirinc lapası diyeti yapıyorum inşallah başarırım:lepi::lepi::lepi:

herkese slm ! ben birşey sorrmak istiyorum bu hafta zorunluluklar yüzünden ayda bir bile yemediğim şeyleri fazlasıyla yedim geçen cumartesi hamburgr kola patates yedim pazar pizza yedim salı gene hamburgr kola patates ama salıdan itibaren 6 litre su içtim ve 4 gün birer saat yürüdüm ve aylardır veremediğim kiloyu verdim m geçen cumartesi 85,9000ken bugün 83.900 üm ve şoktayım kesin alırım diyodum bu acaba suyun mu etkisi yürüyüşün mü bi akıl verin bende ona gör ehareket edeyim günde 6 litre su çok mu acaba suçluluk duygusundan içtimde içtim

çokbilmiş canım 6 litre su çok herşeyin kararı böbreklerimize aşırı yük bindirmiş oluruz yediklerine dikkat ettinse ve sporla yapınca vermişsindir zaten haftada birkez öglen vücudumuzu diyet modundan kurtarmak için hiç yemediğimiz şeyleri yemeliyiz

birde akşam ögünleri gercektren önemli ben 2 yıl önce tatilde hersey yedim ama saat 17 den sonra bişey yemedim hem kendimi de hiç sıkmadan bir haftada 3 kg vermiştim

selam kızlar geldi yaz ayları gevşedi herkes kimseler yok

kilo vermeler nasıl gidiyor
flekscim rakibem nasılsın gram gram gidiyorsun canım yoksa kaçırıyormusun yediklerini çünkü mayıs sonu gibi ikimizde aynı kiloda başlamıştık canım

selam kızlar dün evde yoktum yediklerimi yazmaadım ama kaçamak yok
bugünde dışardaydık aklım burdaydı dün yürüyüş yapamadım ama bugün sabah kalkarkalkmaz yürüyüşümü yaptım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Final Sinavlarim ve mezuniyet hazirLikLarim sebebiyle 1 aya yakın ßelki daha da qeckin süredir Foruma qiremedimm Bu Sorumsuzluqum icin özür dilerim. umarim herkes iyi ve zayiflar haldedir.. Herkese Kolay qelsin

sanırım haklısın en iyisi o kadar su içmemek çok saol :)
çok bilmiş malatyalımısın sen bu arada bence çok bilmiş değilsin yoksa okadar çok su içilirmi yazık değilmi böbreklerine 3lt den sonrası alınan su senin için değerli değil hatta zararlı be canım

bugün yediklerim sabah
közlenmişpatlıcan kırmızı biber salatası 2 zeytin k.k kadar peynir çay
öglen dışardaydık kır pidesi ayran
akşam:2 kepçe tarhana çorbası ekmek yemedim 5-6 dilim kavun
haftasonunu sevmiyorum neden böyle oluyo hiçde anlamıyorum
yeni bi hafta başlıyor hadi kızlar bi garet verelim kiloları

bencede 2.5-3 litrenin üstü vücuda zararlı böbrekleri çok yorar
dengesi bozulur vücudun sakın kilo almıyorum diye kızartma hamburgere devam etme
hiç kimse hamurger kızartma yiyerek zayıflayamaz bi haftada belli olmaz bi bakmışsın 2 kilo artıdasın bende daha düzenli beslen yerimseniben

slmmmm kızlllaaarrrr delikafadulden ben geldiimmm...

eve girdiğim gibi bilg.açtım valla...daha çantalar yerleşicek.. duş alıcam fln.. bi sürü iş var.. ama ben ilk size koştum alkisalkisalkis

şu an eşim bana şaşkın ve inanamaz gibi bibakışla bakmakta.. eve girdiği gibi bilg. açtı diye...

neyse canlarım.. ben bi köy modundan çıkıp normal şeklime bürüneyim -tatlicadiarzu- hemen gelicem... çokkkk özledim sizi.. yemek az yedim(kaçamak yok) ama ara öğünlerde sadece kiraz ve erik yiyebildim .. ağaçtan mideye kaydirigubbakcemile3 neyse ben gidip duş fln...... sonra burdayım.. 12 sayfa geçmişi de gelince okucam... byyy

jasmin85 ;

kesinlikle delilik o kadar şeyi aynı hafta yemek ama kuzenler yeğenlerle dışarda bulunşnca böle oluyor ama bi daha asla lmaz:

evra_su ;
nıck düşünürken bilip öğrenmeye girdim ya bu siteye hiçbişi bilmediğimden çokbilmiş e karar verdim dalgasına .ve malatyalıyım

nasıl içtim 6 litreyi bilmiyorum çook da sıcaktı yürüyünce terle attım sanki zorlanmadım ama böle diyince korktum böbreklerimden sanırım içmiycem daha ama 4 litre içiyorum genelde o damı çok şüpeye düştüm :uhm: şimdi iyice araştırmam lazım bunu herhese teşekr edyrm

selam bebegcim nasılsın

hemşehrim bundan sonra çok su içme malatya suyu gerçi kaynak suyu içtikçe içilir ama sen abartma yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…