günaydın herkese nasılsınız kızlar
gunaydin ablacim .. tsk ben kendi adima iyiyim siz nasilsinz.
Diyetle araniz nasil :) Sizde galiba benim gibi bu hafta ciddi anlamda kilo vermek istiyosunz .. basaririz ins.
Flatliners iyi tatiller canim sana
evet canım bildiniz bende bu hafta verecegim bu gün pirinc lapası diyeti yapıyorum inşallah başarırım:lepi::lepi::lepi:
birde akşam ögünleri gercektren önemli ben 2 yıl önce tatilde hersey yedim ama saat 17 den sonra bişey yemedim hem kendimi de hiç sıkmadan bir haftada 3 kg vermiştim
çok bilmiş malatyalımısın sen bu arada bence çok bilmiş değilsin yoksa okadar çok su içilirmi yazık değilmi böbreklerine 3lt den sonrası alınan su senin için değerli değil hatta zararlı be canımsanırım haklısın en iyisi o kadar su içmemek çok saol :)
çok bilmiş malatyalımısın sen bu arada bence çok bilmiş değilsin yoksa okadar çok su içilirmi yazık değilmi böbreklerine 3lt den sonrası alınan su senin için değerli değil hatta zararlı be canım
slmmmm kızlllaaarrrr delikafadulden ben geldiimmm...
eve girdiğim gibi bilg.açtım valla...daha çantalar yerleşicek.. duş alıcam fln.. bi sürü iş var.. ama ben ilk size koştum alkisalkisalkis
şu an eşim bana şaşkın ve inanamaz gibi bibakışla bakmakta.. eve girdiği gibi bilg. açtı diye...
neyse canlarım.. ben bi köy modundan çıkıp normal şeklime bürüneyim -tatlicadiarzu- hemen gelicem... çokkkk özledim sizi.. yemek az yedim(kaçamak yok) ama ara öğünlerde sadece kiraz ve erik yiyebildim .. ağaçtan mideye kaydirigubbakcemile3 neyse ben gidip duş fln...... sonra burdayım.. 12 sayfa geçmişi de gelince okucam... byyy
jasmin85 ;
kesinlikle delilik o kadar şeyi aynı hafta yemek ama kuzenler yeğenlerle dışarda bulunşnca böle oluyor ama bi daha aslalmaz:
evra_su ;
nıck düşünürken bilip öğrenmeye girdim ya bu siteye hiçbişi bilmediğimden çokbilmiş e karar verdim dalgasına .ve malatyalıyım
nasıl içtim 6 litreyi bilmiyorum çook da sıcaktı yürüyünce terle attım sanki zorlanmadım ama böle diyince korktum böbreklerimden sanırım içmiycem daha ama 4 litre içiyorum genelde o damı çok şüpeye düştüm :uhm: şimdi iyice araştırmam lazım bunu herhese teşekr edyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?