80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar,pes etmek yok...80 li kilolarda olmak 50 li kiloları asla görememek anlamına gelmiyor inanın bana.....
tecrübe konuşuyor:))))))))))
asla pes etmeyin...zafer sizin olacak...

canmm.. maşallah sana.. o kiloları nasıl verdin kız.. :))) darısı bizim başımıza inş.. ama ben 70 e bi düşsem yeticek.. gerçi 65 de iyi olur ya yerimseniben ..70 bi görsem gerisini sonra düşünücem.. ama sırrını bize dever.. yada bana :))) özelden yaz.. kaydirigubbakcemile3 ne kadar zamanda verdin ne yedin fln...

selam bebegcim nasılsın

iyiyim canm sen nasılsın? çoook yorgunum...2 gündür kiraz topluyoduk eşimin köyünde.. çook zevkli,seviyorum amaayaklarım ağrıyo :1shok: yatmak dinlenmek istiyorum hemenn.. bi de bugün kiraz behçesindeyken yağmura yakalandık.. baktık dinicek gibi değil.. eve çıktık yemek yedik ve geri geldik ama köy tepede :)) acayip bayır yollar.. öldüümm.. kafamçokkarıştı

hıı bu arada.. geçmişi okudum :))

flatliners tatile gitmiş..bol bol gezip eğlenir ve dinlenir umarım...

baharnaz ve handeryanın sınavları bitmiştir.. inş. ikisinin de iyi geçmiştir... bu arada listeyi merak ediyorum ..500 gr. da olsa verdim ya :kedi:

yeni gelen arkadaşlar var... hoşgeldiniz... umarım kalıcı olursunuz ve bizi bırakıp bi cee deyip kaçmazsınız... ve kilolarınızı kısa sürede verirsiniz... :))

hııı bi de elaycım çokk şiker olmuşsun maşallah kuzum. şık görünüyosun :)) dğılmamışın kızz iyisin işte :))

aylin.. sen de debayaca farkediyor kilo verdiğin.. devam durmak yok... ok?

şimdilik bana bayyyy... ölmeden yatıyım.. sabah girerim.. inş. listede hazır olur.. iiyyiii geceler herkese..

geçmişte unuttuğum birileri yada bişeyler kldıysa lütfen kusuruma bakmasın.. hatırlayabildiklerimi yazdım... alıntı yapmak bile aklıma gelmemişti :))) affedin beni nolur.. kaldıysa cevap yazmam gereken atladıklarım...
ayy bide şimdi eltim seslendi :)) alt katta olunca seslenmek yeterli oluyo :))) yarın kızının çeyiz sermesi varmış.. ayy bu yorgunluğun üstüne hiç gitmez ya neyse.. ayy ama ne düşüncesizlik.. insan akıl eder yani yorgun olcağımızı... salı bari olsaydı.. tabi kendileri dün gelldiler ya dinlenmişlerdir...kaydirigubbakcemile3 ayy bideben merak ediyorum tartılcam.. ama umarım bu 2 günde kaynanamın yemeklerinden almamışımdır..opuyorumnanaktan

neyse gene gidemedim.kaydirigubbakcemile3. ama şimdi kesin gidiyom.. iyi uykular herkese... öpüldünüz.. opuyorumnanaktan

sana çook kolay gelsin handeryacım... sınavın umarım iyi geçmiştir..neyse cevabını ve listeyi yarın sabah görürüm artık... kolay gelsin.. iyi geceler...

Saol canım sınavın nasıl geçtiğini bilmiyorum çünkü çok salladım yıllar geçti ne biliyorsam unutmuşum ee tabi birde çalışmayınca...tutarsa çok güzel olacak :roflol:

merba anca gire bildim
geçen haftakikilom 88-600
bu haftakikilom 89-400
malesef ne oluyor bana bilmiyorum çok yemek yiyi yorum üzgünüm

bu nasıl bir kilo bildirimi be cerencim baktım kaldım resmen hani kilonu bilmesem yazacaktım kuzu kuzu..çok mu dalgınsın be canım benim 10 kilo bu borumu?

Aylardır yaptığım listeler içinde gelmiş geçmiş en kötü listeeeeee...buyrun kendiniz bakın!
ben hiç yorum yapmıyorum arkadaşlar liste kilo verenlerden çok veremeyenlerle dolu resmen hadi ama bi silkelenin lütfen...
neyse çok yorum yapmıyorum çok uykum geldi ve yorgunum yarın görüşürüz..

evetiyi geceler kapkaralarla dolu bir lisete baş rollerde ben:kedi::kedi:
HAnderya ELLERİNE SAGLIK CANIM LİSTE GÜZEL AMA BİZ KÖTÜ:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlarr... tabloyu gördüm.. gökkuşağı gibi resmen... kırmızılar,yeşiller,karalar,kapkaralar

şaşırtıcı ve üzücü yani..kızlarr cidden silkelenin... hani yaz gelene kadar kilolar gidicek ,fıstık gibi hatunlar olucaz sözleri.. nerde kaldılar onlar... lütfen kızlarr.. hadi şimdi ben düşündümde herkes şu listeyi monitörde önüne açıp baksın ve şöylebi 5 dk. düşünsün... bi karar versein devam edicekmi..yoksa vazgeçip bu kiloda mutlu mu.. aramızda kimsenin vazgeçiceğini.. yada vazgeçmek istediğini sanmıyorum... hadi kızlarr toparlanıp tekrar asılalım bu kilo verme olayına ...

handeryacım
.. liste görmek istediğimiz gibi olmasa da eline sağlıkcnım.. sınavın umarım çookiyi sonuçlanır... hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun inş...

kızlarr cidden kimse lütfen alınmasın... bizim birlik beraberliğimizle bu tabloyu artılardan kurtarıp bol eksilere dönüştürmemiz çok zor değil... biz böyle bir takım değiliz...

bende iyiyim saol... insan kilo verdikçe mutlu oluyo tabi.. hevesi ve motivasyonu artıyo..

bende iyiyim saol... insan kilo verdikçe mutlu oluyo tabi.. hevesi ve motivasyonu artıyo..

evet öyle aslıda burdakiler kadar dikkat etmiyorum yediklerime ben günde 2 lt su içiyorum yemek yerken çok çiğnemeye çalışıyorum içimden 23 kadar sayarak çiğniyorum geç yemek yemiyorum birde bir çayım var onu içiyorum ardından tuba özayın videosuyla 20 dk spor yapıyorum

çook iyi yapıyosun cnım.. sporsuz gitmiyo bu kilolar malesef... tam gaz devam cnım..

hanarnaz ım gelmiş.. nasılsın rakibem.. cnım...

çook iyi yapıyosun cnım.. sporsuz gitmiyo bu kilolar malesef... tam gaz devam cnım..

hanarnaz ım gelmiş.. nasılsın rakibem.. cnım...

günaydın bebeqcim teşekkür ederim iyiyim ama yorgunum sende yorgunsundur yinede gözümüzü açıp kahvaltı bile yapmadan buraya oturuyoruz

evrasu sen nasılsın canım

geçmişi okuyarak geldim canım kirazları lüplettin dimi :))

handerya inşallah atmasyonlar tıutar sınavda ama bence bayağı ağırdı canım

çokbilmiş ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

cehennem bir ara gelmişti şimdi tekrar aramızda inaşllah çabuk bırakmaz bakalım

bebeqcim bugünde eltinle işleriniz var galiba canım sendeki ne enerji böyle evin günlük işinin yapcam ufak tefek işler var üşeniyorum canım ya

handerya liste için eline sağlık umarım biz kara ve kapkara halkalar olarak selmanın dediği gibi bembeyaz olalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…