tşk ederim baharcım ne olsun çalışıyorum işte bir yandanda buraya bakmaya çalışıyorum sen nasılsın yorgunluk dışında :)
günaydın kızlar handerya ellerine sağlık canım
sonuyokevet canım çok ağır veriyorum olsun ben bunada şükrediyorum gramda versem bunada razıyım canım
evrasu3 gündür bende tuğba özayla fitnııs yapıyorum evde spor yapmaktan sıkılanlar için iyi birşey ben kendibildiğim hareketlerle 15 dk yapıyordum şimdi 50 dk yapıyorum çok zevkli oluyor ve 3 günde inceldiğimi farkediyorum tavsiye edrim kızlar
günaydın arkadaşlar ben bu gün cok güzel başladım haftaya inşallahda böyle gider hepimiz bu hafta veririz kg
iyiyim canm sen nasılsın? çoook yorgunum...2 gündür kiraz topluyoduk eşimin köyünde.. çook zevkli,seviyorum amaayaklarım ağrıyo :1shok: yatmak dinlenmek istiyorum hemenn.. bi de bugün kiraz behçesindeyken yağmura yakalandık.. baktık dinicek gibi değil.. eve çıktık yemek yedik ve geri geldik ama köy tepede :)) acayip bayır yollar.. öldüümm.. kafamçokkarıştı
sevdemer çok geçmiş olsun canım ya bende iksirden yapmıştım 15 gün içtim ama ishal falan yapmamıştı bağırsaklarımı çalıştırıyordu ama normal çıkıyordum canım belki bünyeye göre değişir sen emziriyormuydn canım bende oğlumu emzirirken lahana çorbası yapmıştım oğlum ishal olunca bırakmıştım canım
hayırlı olsun işin aylincim bu sevinçle fazla yemezsin inş bu hafta 82 görücem seni bende 82 olmak için uğraşıyorum hadi bakalım sen mi ben mi 82 olucaz iddiaya varmısın ?
aslında benim rakibem fleks onunlada rakibim fakat bu hafta seni motive etmek için böyle bişi yapmak istedim kabul edersen tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?