80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeqcim bir taraftanda iş yapıyosun galiba kuzum :) yerimseniben en iyisi bende öyle yapayım pc açık arada okur ve yazarım

tşk ederim baharcım ne olsun çalışıyorum işte bir yandanda buraya bakmaya çalışıyorum sen nasılsın yorgunluk dışında :)

baharnaz cım.. cnmm. ay sorma ölü gibiyim inan.. o kadar yorgunum ki anlatamam... bol bol kirazyedim valla..sonra da suu..kesin kilo gelmiştir dedim ama allahtan yok bişey.. ama gitmemişte

evet bir yandan da sabah işlerimi bitirmeye çalışıyorum.. bugün de eltimin kızının çeyiz sermesi var.. şimdi sordum 11:30 da minibüs gelicekmiş.. o yüzden şimdiçıkmamlazım.. daha ne giysem acabalarla uğraşıyorum... öteyandan da eda yı çoook özledim valla.. bugünü de atlatayım da yazlığa kaçıcam diyorum amanasip..yarın dadr.işim var sabahtan.. ne zaman dinlenicem ben yaa... offf... kollarım ağrıyo artık ağaca uzanmaktan :))) insan o an anlamıyo yorgunluğunuda evde dinlenince belli oluyo.. sabah heryerim acayip ağrıyodu kalkamadım yataktan... neyse şimdilik herkese iyi günler... hazırlanıcam daha... akşam giricem inş.. öptüm.. bye...

tşk ederim baharcım ne olsun çalışıyorum işte bir yandanda buraya bakmaya çalışıyorum sen nasılsın yorgunluk dışında :)

saol canım iyiyim tatil havasındayım şimdi kahvaltı yaptım 6 etiform bisküvi ve bir bardak çay içtim bu hafta kararlıyım bu kilom bu hafta ne yerinde durcak nede artı olcak :))

günaydın kızlar handerya ellerine sağlık canım
sonuyokevet canım çok ağır veriyorum olsun ben bunada şükrediyorum gramda versem bunada razıyım canım
evrasu3 gündür bende tuğba özayla fitnııs yapıyorum evde spor yapmaktan sıkılanlar için iyi birşey ben kendibildiğim hareketlerle 15 dk yapıyordum şimdi 50 dk yapıyorum çok zevkli oluyor ve 3 günde inceldiğimi farkediyorum tavsiye edrim kızlar

evet tuba özayla yapıca cidden sıkılmıyosun ayrııcadenedim 2 günde 1 cm inceldim baya iyi oldu birde kızlar yemeyerek kilo verilmez 6 bisküvi yerden bu hafta kilo verirsin 2. hafta verdiğinden fazla alırsın vucut senin şeklini değil ihtiyacını göz önüne alıyor

günaydın kızlar,umarım diyet iyi gidiyordur.
geçmişi okuyamayacağım,önemli bir şey kaçırdımmı.Çok hastayım iki gündür.Bebişim ve ben hem kusuyoruz hemde ishaliz.
Bebiş bu sabah artık iyi,ama ben hala çok kötüyüm.
Giremezsem iyileşene kadar kusura bakmayın.
Listeyi görebildim sadece iyi değil sanırım durumlar,kızlar noluyor.Yaz geldi aslında daha çok sıkmamız gerekmiyormu,bunu kendimede söylüyorum,çünkü geçen hafta en kötülerden biri de bendim.
Handeryacım eline sağlık liste için canım,eşimde girdi sınava,ama iyi geçmedi diyor,bakalım hayırlısı.
Çıkıyorum uyuyabilirsem biraz yatacağım çocuk uyanmadan.
Öptüm millet by!
(bu arada bi şey sorcam şu bizim iksirin ishal yapma gibi bir etkisi olabilirmi)

şu yaptığınız sporu merak ettim fleks bana özelden yazarmısın

iş yapıyorum diye 6 bisküvilik kahvaltı yaptım yoksa yerim yani :))

sevdemer çok geçmiş olsun

sevdemer bu iksiriben bıraktım canım 2 hafta oldu şimdi elmalı sirke içiyorum yani sürekli yapmadım o yüzden birşey diyemiycam canım

günaydın arkadaşlar ben bu gün cok güzel başladım haftaya inşallahda böyle gider hepimiz bu hafta veririz kg

bende iyiyim canım kiraz topladınız demek sana hareket olmuşdur baya
şimdi yürüyüşümü yapacagım bi bakıyım öyle kalkıyım dedim
listemiz yapılmış handeryacım ellerine saglık kızdırmışız biraz seni ama eminim bu hafta herkes ekside olcak kaydirigubbakcemile2

sevdemer geçmiş olsun canım kimseler yok bende gidip
yürüyüşümü yapayım sonra zorlanıyorum öptüm kızlar byeee

sevdemer çok geçmiş olsun canım ya bende iksirden yapmıştım 15 gün içtim ama ishal falan yapmamıştı bağırsaklarımı çalıştırıyordu ama normal çıkıyordum canım belki bünyeye göre değişir sen emziriyormuydn canım bende oğlumu emzirirken lahana çorbası yapmıştım oğlum ishal olunca bırakmıştım canım

iksirin içeriğini söyleye bilirmisinn

ben geldimmm
1 senelik sözlesmeyi imzalayip geldiim
artik isciyimmm :)))

kizlar rejim kötü gidiyo.....
ne oldu bilmiyorum nazar deydiii.....
bugünden itibaren toparlamaya calisiyorummm...
83 düsmem lazim tekrar, 5 günde nekadar basaririm bilmiyorum,......
saliverdim kendimi...... istahim cok acildi bildiginiz gibi degil.....
sirkeli suya baslicam bugün

aylin kendine gelllllll.....

handerya
ablam valla biliyorum utanc verici o listeyi hazirlamak, hele ben 1000gr artidayim ooofff
ellerine saglik yinede

hayırlı olsun işin aylincim bu sevinçle fazla yemezsin inş bu hafta 82 görücem seni bende 82 olmak için uğraşıyorum hadi bakalım sen mi ben mi 82 olucaz iddiaya varmısın ?
aslında benim rakibem fleks onunlada rakibim fakat bu hafta seni motive etmek için böyle bişi yapmak istedim kabul edersen tabiki

basarabilecegimi sanmiyorumki kaydirigubbakcemile3
basarmam icin, aksamlari hicbirsey yemeyip cumaya kadar spor yapmam lazim...
ve burasi 30 derece olucak, napicam bilmiyorumm.....

tmm söyle yapalim, 82 olsunda ne olursa olsun, 82,7 de kabul 82,9 da ok ? kaydirigubbakcemile3 ama su 2 yi göreyim ok mi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…