80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrrrr...
gördünüz dimi rezil listemizi.. kapkaraları biraz utandırcaktım ama sonra alınganlıklar olur falan diye vazgeçtim ama önümüzdeki hafta da böyle olacaksa haftaya liste falan hazırlamıyorum ben...övünülecek bişey sunmadıktan sonra ne önemi var listenin,kilo veremedikten sonra ne işimiz var bu topikte dimi..

Bu arada ban başarılar dileyen herkese çok tsk ederim ancak görebildim dediğim gibi umarım sallamalarım tutar ve bebegciğimin de dediği gibi hayırlısı ise olur..

şu iştah açılması olayı bende de var aylincim tam tatile gidicem iyice gaza gelip kendimi tutmam gerekirken canım puding vs.. istiyor yaaa..ama yemiycem o mayolu halimi gözümün önüne getirip yememeliyim..
bu arada kızlar şu mayokinim vardı ya dün denedim aynaya yansıyan görüntüyü sevmedim,kilolar gitmeyince yağlar fırladı sağdan soldan,kısaca bana yakışmadı,bir anneye yakışmadı! bende gittim normal annevari bir mayo aldım sade bişey sağımı solumu kapatıp,yağları fırlatmayan..(bu sene böyle artık,seneye istediğimi giyeceğim..)

bu arada bacağım düzeldi (hemi de doktora gitmeden :smiley-cool: ) ama iki diz kapağımdada bi ağırılık bi sızı var sanki yürürken,acaba hamladım ondanmı ki bi kaç gün yürümeyince sizde de oluyor mu?

şu muhteşem liste bu hafta sürekli gözönünde olsun kızlar,bunu sizden de rica ediyorum herkes bebeğin dediği gibi sürekli baksın yüzyüze gelsin listeyle ve kendiyle..

slmm kızlarrr

ınanın okadar utanıyorum kı 1 kaÇ gÜndÜr farkında ısenız buraya gıremedımmmm...kapkara olmak Çok kÖtÜ bıŞı....

Lısteyı pc me kaydettımmm ara ara bakım de yemım dıyeee...

Bu arada ınŞ. Sınavlarınızdan ıı dereceler alırsınızzz baharnazcımm ve handeryacıĞımm

merhaba kizlarr

Herkezde bi tatil heyacani .. bende de oyle, bu yogun bi hazirlik temposu icinde ins. kilolarda gider. Bu hafta sonu gidiyorum.. istedigim goruntuyu bende yakalayamadim ama bu burada son haftam iddaliyim :) Turkiyedeki ailem umarim sen kilo almisin diye canimi skmazlar

Handeryacim : Listemizi hazirlamisin , evet cok ic acici degil ama yinede emegine saglik
ayrica bacaginin iylesmesinede sevindim, insallah birdaha tekrarlamaz

Son düzenleme:
bu nasıl bir kilo bildirimi be cerencim baktım kaldım resmen hani kilonu bilmesem yazacaktım kuzu kuzu..çok mu dalgınsın be canım benim 10 kilo bu borumu?
handerya canım liste için ellerine sağlık gerçekten biraz azarlanmaya ihtiyacım var ne oluyor bana bilmiyprum gerçekten çok üzgünüm

selam kızlar birazdan çarşıya cıkcam cıkmadan bi bakıyım dedim bi yandanda çorba içiyorum:))
yürüyüşümüde yaptım şimdi tempolu tempolu bide çarşıdaki işimi hallederim :))
bu hafta herkesden ümitliyim ben.
rakibem demek haftaya türkiyedesin ne güzel bu hafta inşallah biraz daha verirsin

Bel Kalça Oranı – WHR

Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.83

Armut Vücud : Vücud Yağlarının genelde karınkalça ve baldır bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.84 ve altı değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi armut-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmektedir.

handerya canım liste için ellerine sağlık gerçekten biraz azarlanmaya ihtiyacım var ne oluyor bana bilmiyprum gerçekten çok üzgünüm

yok cerencim azarlamak için yazmadım kilonu yanlış yazmışsın ama öyle bi iki kilo değil 10 kilo kadar ona şaşırdım 89 kilo falan görünce..

Jasmin yazınca sana çok özeniyorum yaa bende istiyorum koşu bandı bu sıcakta dışarı çıkılmıyor hele bebekle asla çıkmam ama oğluş şuan uyuyor ve evde olsa ne güzel yürürdüm ,alıcam bende yaaa ama yer ve ses sorunu nolcek bilmem..

Son düzenleme:
iksirin içeriğini söyleye bilirmisinn

metabolizmayı çalıştıran iksir
2 elma
1 limon 1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşğı karanfil
3 lt su
limon ve elmayı dörde bölüp diğer malzelerle beraber elma ve limon yumuşayıncaya kadar kaynat sonra süzüp günde en az iki en çok dört bardak içiyorsun ben iç fincan içiyordum ve karabiber ve karanfili 1 tatlı kaşığından az atıyordum yapmanı tavsiye ederim canım ayrıca topiğimizinde iksiri oluyor yapmıyan kalmamıştı yanlış hatırlamıyorsam

evet canim baklim insallah veririm:) nasilsin caniminici?? nasil gidiyor pek karsilasmioruz:)

hepimize MASALLAH,devam böyle aferin bize kizlar...lmaz::kedi:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

lavita ee bu hafta ii bir sonuç görürüz belki senden attığın göbeciklerin bir faydası olmuştur

handerya diz ağrının geçmesine sevindim bendede yürüymeyip daha sonra yürüynce diz kapaklarımda tutulma gibi birşey olur canım ayrıcada mayokinini giyemeyeceğine üzülme canım seneye daha fazla giden kiloyla daha iyisini giyersin yerimseniben

aylin işin hayırlı olsun güzelim e peki sözleşme imzaladın sen bu yıl tatil yapmıycakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…