canım ya tamamen yanlış anlamışım canım ama olsun selma söyledi kilomu yanlış yazmışım e seksenlere okakadar alışmışımki yetmişler tohaf geliyor ama inşallah 60 larıda görürüz bitanem bu arada dizinin iyleştiğinede sevindim ama sen yinede dikkat etyok cerencim azarlamak için yazmadım kilonu yanlış yazmışsın ama öyle bi iki kilo değil 10 kilo kadar ona şaşırdım 89 kilo falan görünce..
lavitam nerdesin neden karşılaşamıyoruz seni göremeyince üzülüyorum bitanem benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canim baklim insallah veririm:) nasilsin caniminici?? nasil gidiyor pek karsilasmioruz:)
günaydın kızlar,umarım diyet iyi gidiyordur.
geçmişi okuyamayacağım,önemli bir şey kaçırdımmı.Çok hastayım iki gündür.Bebişim ve ben hem kusuyoruz hemde ishaliz.
Bebiş bu sabah artık iyi,ama ben hala çok kötüyüm.
Giremezsem iyileşene kadar kusura bakmayın.
günaydın kızlar 2 gün önce 83 kiloydum şimdi tartıldım 82.8 çıktı neyse bunada şükürzemuszemus
bu arada bacağım düzeldi (hemi de doktora gitmeden :smiley-cool: ) ama iki diz kapağımdada bi ağırılık bi sızı var sanki yürürken,acaba hamladım ondanmı ki bi kaç gün yürümeyince sizde de oluyor mu?
evet canim baklim insallah veririm:) nasilsin caniminici?? nasil gidiyor pek karsilasmioruz:)
bebek ordamısın nerdesin sen seni pek göremiyorum
lavita ee bu hafta ii bir sonuç görürüz belki senden attığın göbeciklerin bir faydası olmuştur
handerya diz ağrının geçmesine sevindim bendede yürüymeyip daha sonra yürüynce diz kapaklarımda tutulma gibi birşey olur canım ayrıcada mayokinini giyemeyeceğine üzülme canım seneye daha fazla giden kiloyla daha iyisini giyersin yerimseniben
aylin işin hayırlı olsun güzelim e peki sözleşme imzaladın sen bu yıl tatil yapmıycakmısın?
halaa kimseler yokk...
artık kimse pek liste de yazmıyo gördüğüm kadarıyla... ama ben yazayım bari... :)))
sabah---------------- 1 dilim ekmek,1 bardak süt
ara-------------------- - (vaktim yoktu)
öğlen---------------- yarım tabak tavuklu pilav,1bardak ayran,2 küçücük şekerpare(çeyiz ikramı:))
ara-------------------- 1 erik,1 kiraz
akşam--------------- 3 kaşık fırında sebze,1dilim ekmek
ara--------------------şekersiz çay
ayrıca 2 litre kadar su, spor malesef yine yok ama tüm gün ayakta ev içi gezinme... :)) mutfak tezgahına 10-15 kez inip-çıkma :))
selam kızlar birazdan çarşıya cıkcam cıkmadan bi bakıyım dedim bi yandanda çorba içiyorum:))
yürüyüşümüde yaptım şimdi tempolu tempolu bide çarşıdaki işimi hallederim :))
bu hafta herkesden ümitliyim ben.
rakibem demek haftaya türkiyedesin ne güzel bu hafta inşallah biraz daha verirsin
kimse yok kızlar bir türlü karşılaşamıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?