80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cerencim azarlamak için yazmadım kilonu yanlış yazmışsın ama öyle bi iki kilo değil 10 kilo kadar ona şaşırdım 89 kilo falan görünce..
canım ya tamamen yanlış anlamışım canım ama olsun selma söyledi kilomu yanlış yazmışım e seksenlere okakadar alışmışımki yetmişler tohaf geliyor ama inşallah 60 larıda görürüz bitanem bu arada dizinin iyleştiğinede sevindim ama sen yinede dikkat et

çook geçmiş olsun canımm... iksiri bende bi süre kullandım ama şu an kullanmıyorum.. kullandığım sürede de ishal v.s yapmadı ama bilemicem...

günaydın kızlar 2 gün önce 83 kiloydum şimdi tartıldım 82.8 çıktı neyse bunada şükürzemuszemus

olsun cnm. böyle böyle gidicek kilolar...2 günde 200 gr. iyiişte.. ben 7 günde 500 gr. veriyorum bu aralar.. bazen de 300 gr.. şükret hline ama bırakma sakın :)

geçmiş olsun.. kızzz doktora gitmden geçirdin ayağını :)) umarım bi daha tekrarlamaz.. ama az bi ağrı hissetsendegit bak bu kez dr.. ihmal etmekuzum.. ama inş. bidahasorun çıkarmaz sana..

evet canim baklim insallah veririm:) nasilsin caniminici?? nasil gidiyor pek karsilasmioruz:)

ayyy kuzum iyiyim cnımyaa.. acayip yoğun ve yorgunum bu aralar.. haftasonu köye gittik. eşimin köyünde kiraz toplama zamanı.. öldüm yorgunluktan.. özledim valla hee.. bi türlü denk gelemiyoruz.. msn dede rastlamıyorum bu aralar sana.. öptüm cnım.. mujuukkk opuyorumnanaktan

bebek ordamısın nerdesin sen seni pek göremiyorum

cerencim.. iyiyim cnm.. geçmişi okuyodum.. çeyiz sermedeydik.. geldim yemek hazırlayıp ancak girebildim. cnm. haftasonu da yoktum.. özledim burayı valla.. seninle yine bayadır karşılaşmöıyoruz.. girmiyosun eskisi gibi..

kızlar ben geldim diye mi kimseler yok.. niçın kimseler yok niçın niçın? :umursamaz:

bi kerecikte ben güncelliyeyim dedim... handeryamın yazısını da özellikle silmedim !!!!

halaa kimseler yokk...

artık kimse pek liste de yazmıyo gördüğüm kadarıyla... ama ben yazayım bari... :)))

sabah---------------- 1 dilim ekmek,1 bardak süt
ara-------------------- - (vaktim yoktu)
öğlen---------------- yarım tabak tavuklu pilav,1bardak ayran,2 küçücük şekerpare(çeyiz ikramı:))
ara-------------------- 1 erik,1 kiraz
akşam--------------- 3 kaşık fırında sebze,1dilim ekmek
ara--------------------şekersiz çay

ayrıca 2 litre kadar su, spor malesef yine yok ama tüm gün ayakta ev içi gezinme... :)) mutfak tezgahına 10-15 kez inip-çıkma :))

42 gün iznim var seneye hazirana kadar
ama bu sene TR ye gelmyioruz malesef
bu hafta izinliyim ama evdeyim :sinifsinif:

böyle bir liste uygulamayali 1 haftayi gecmistir bende :lepi:kafamçokkarıştı
offff

bugün yediklerim:

sabah: 1 cornflaskes
öglen: 1 tas hazir corba (kalorini cok az)
ara: 2 diät börtliyenli yogurt, 150gr (2 saat arayla)
aksam: 1 kagse yogurtlu ispanak
ara: 1 cikolatali crossant kücük birsey
bi kac seker
ooof listeye bak nebicimm
yine dünden iyi kaydirigubbakcemileklava:

bugun yediklerim sabah meyve salatası ve 2 dilim lıgt ekmek öğlen:tavuk salata çorba ve muz ara:2 salatalık 2 dilim kavun akşam:közlenmiş kırmızı biber 4 adet ,1dilim lıgt ekmek limonlu maden suyu 1.5 lt su

Insallah canim yaa ..
Bende cok umitliydim ama bugun ekmek sayisini biraz kacirinca .. morelim bozuldu
insallah guzel kilo verirsin .. azimlisin ..iyi vereceginden eminim

benim bugunki listem

sabah :2 kraker, peynir , salatalik
ara : seftali
oglen : 1 kepce tavukcorbasi, 1 kepce haslanmis sebze, kraker
ara: 2 kayisi
Aksam: 2 dilim ekmek arasi salam
ara: kek ( parcada vardi baya

Bugun istahimin massallahi vardi .. kosusturmacada daha ii kilo veririm diyodum ama aksine istahim acildi sanki

Yarin daha guzel bir liste ile gorusmek uzere

Slm arkadaŞlar.. Baya zamandır fırsat bulup gıremedım nasılsınız nasıl gıdıyor ??

Ben yÜrÜyÜŞe bı 10 gÜn ara vermek zorunda kaldım yarın tekrar baŞlayacam nasıpse...

günaydınnn açılışı bugün ben yapıyorum vayy be bunu görcektik yani

sabahçı kızlar nerdesiniz ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…