80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elayyy ne haber nasılsın

günaydınnn açılışı bugün ben yapıyorum vayy be bunu görcektik yani

sabahçı kızlar nerdesiniz ? :))

ay canım iyiyim valla dün pazarın yorgunluğu vardı ..biliyosunuz cuma düğün vardı dinlenemedim pazarda deniz sefası yaptık yandım ıstakoz gibi oldum çok halsizdim bugün toparlandım .. bide kıza çiş öğretiyom oda beni çok yoruyogamyoncuiremsu

sizden naber ya sayfalar az az gidiyo eskiden okuyamazdım şimdi 5dk sürüyo gelen giden az herhalde :sinifsinif:

gnydn kızlarrr bu aralarr kendime çok kızdığım için yemek konusunda buraya pek giremedimmmm....

ama kendime geldimmm kapkara listeden sonraa....

baharnazcığımm bende yürüyüş bandı yok ki....yürüyorum ama normall oda günde iş çıkışı eve giderken falann toplam 1 saatt....şimdi kardeşimde geldi istanbula akşamları çıkıp yürüyeceğizz....

geçmişi okumadımmm inş. önemli birşey yoktur....

günaydın kızlarrr...açılışı baharnaz yapmış ama ondan sonra da pek gelen olmamış yani.. çok sessiz buralar son günlerde.. geçmiş fln biriken bişeyyok.. neyse ben buralardayım ama nette başka işlerim var azcık.. kredi kartlarıyla fln ilgili.. ama sayfam açık..

canim ya pek i.nete girmeiorum malum kaynanama hizmet ediyorum:) sabah dan aksama kadar :)))
daha sk girmeye caliscam ama bitanem, eskisi gibi msnimde 24 saat acik diil:))
ooh bol bol yesedin kirazciklardan:) mujuk bebisim benim

lavita.. cnmm.. olsun kuzum sık görüşemesekte gönüller bi olsun demi ama :)))

listeyi sık sık öne alıcam bende artık.. gözümüze gözümüze girsin de belki işe yarar... zaten bu hafta da böyle olursa handerya liste falan hazırlamıcam.. kızcağız artıları yapmaya uğraşiıyo saatlerce :)))

bol bol yedim kuzum kirazlardan valla :)) ağaçtan mideye hahaha :))))

kendine dikkat et iyi bak bebişim...

gunaydin herkeze

Evet dogru ya kimseciklerle karsilasmiyoruz.
Rakibem seninlede oyle .. nasilsin .. hersey yolundami ?

Ben guzel bir kahvaltidan sonra biraz ders yapicam sonrada spor.

Elaycim kizina ozel tuvallete alistirmana gerek yok, cocuklar zaten kendiliginden hissederlermis bi tuaflik oldugunu.( tabi bu asamada yardimci olursun) Ve bu tuafligi hissetmedikten once tuvalete goturdugun zaman onlar kendilerini cok garip hissederlemis, cok acik solemek gerekirse kendilerinden bir parcayi kaybediyormus/dusuruyo gibi hissediyolarmis, onun icinde tabi w.c gitmek istemiyorlar.
Tabiki sen bi annesin ve cocugunu cok dahi iyi bilir tanirsin, ben sadece nacizhane bu konuda ogrendiklerimi paylasmak istedim :kedi:

ayy yine kimsecikler yokk

lavitacım hizmet ediyormuşsun kayınvalideye yanlış okumadıysam nişanlıydın dimi et et canım ileride ne ekersen onu biçersin opuyorumnanaktan

elaycım ohh deniz ohh kızgın kumlardan serin sulara kendini bıraktın dimiiikaydirigubbakcemile3

rakibem bebeqcim kolay gelsin banka işleri çok zor canım ya sana özelden bir msj atmıştım çilek reçeli ile ilgili sen kiraz toplamaya gitmeden önce almadınmı acaba? cvp gelmedide

ooo selma gelmiş nasılsın canım bende tam çııkıyordum

neslihanla biraz saklambaç oynadık fena değildi zevkliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…