80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi gecelera.s.

kızlar inanılmaz mutluyum.dün alışveriş yapmaya gittim eşimle.veee 40 bedene girdimdelikafadulden ama ben daha rahat olan 42 beden aldım pantolonları.çünkü bel bölgesinde olduğu için kilolar 40 bedende oturunca rahat edemem dedim. amaaaa içine girdim ve kapandı alsam olurdu yani o kadar mutlu oldumki anlatamam:teytey: şundan 3 ay önce 46 beden almıştım:1shok:

tam gaz devam diyete. bundan sonra 70 olduğumda yeni birşeyler alıcam.kendime ödül sınırı koydum.şimdi onun için uğraşıcam.sonra 62 olunca alıcam.daha altına düşemem gibi geliyor ama. bakıcaz artık

cnm senin adına çok sevindim.boyun kaç 78 kilo ile 40 bedene girdiğine göre uzun olmalısın..

canım senin adına çok ama çok sevindim sakın verdim diye kendini bırakma devam edicez hep birlikte bu kilolardn kurtulucaz inş:lepi::teytey:

boyum 1.72 canım.ama kemiklerim iri azıcık:lepi: 60 kilo olduğumda çooook zayıf duruyorum.hatta kilo almamı söyleyen çok oluyor.o açıdan avantajlıyım.birde basen ve bacaklarımda fazlalık yok.daha çok üst beden ve bel çevresi kalın diyebilirim.o yüzden pantolonlar 40 beden olmaya başladı.ama üstlerde 40 bedene giremedim.kaydirigubbakcemile3 oda olacak inşallah aslında amacım 40 bedene rahatça girebilmek 38de gözüm yok yanikaydirigubbakcemile2

güzel resim canım cok güzel ya darısı bizlere valla bende şuan 46beden giyiyorum 40bedenleri görebilecekmiyimm inşalahh yaa ne güzel varyaa bende hayal ediyorumda o günleririi maşalahh maşalahhhh:)))

canım senin adına çok ama çok sevindim sakın verdim diye kendini bırakma devam edicez hep birlikte bu kilolardn kurtulucaz inş:lepi::teytey:

Allah korusun bırakırmıyım amacıma ulaşmaya başladım.Allah sağlık verdiği sürece devam

hepinize iyi geceler.. ders çalışayım biraz...

güzel resim canım cok güzel ya darısı bizlere valla bende şuan 46beden giyiyorum 40bedenleri görebilecekmiyimm inşalahh yaa ne güzel varyaa bende hayal ediyorumda o günleririi maşalahh maşalahhhh:)))

inşallah canım azmin elinden ne kurtulmuşki kilolar kurtulsun.inanki benim içinde hayaldi.mayısta doğum yaptım ve 91 kilo olarak epeyce gezdim.oğlum 6 ay boyunca sadece emdi.ona haksızlık etmek istemedim az yiyerek. ek gıdalara geçince ufak ufak başladım diyete.şimdi zaten çok az emiyor.11.aydayız.bu aralar işi sıkı tutuyorum 78i görmek o günlerde hayaldi.o yüzden çok mutluyum.bana moral oldu yazdıklarınızda.hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.a.s. zaten buraya kayıt olduktan sonra daha bi sorumluluk hissiyle diyetimi ve yürüyüşümü yapıyorum.kaydirigubbakcemile5

inşallaaah en kısa zamanda sağlıklla inceliriz..:lepi:

kilo verenlere cok sevınıyorum inşallah bende vermısımdır..evımdeki tartıyı annemlere gonderdım.sırf sureklı tartınıp moralım bozulmasın dıye..haftada bır kere gıdıyorum annemlere bır tek ozamanlar tartılcam..ay ınsallah verıyorumdur..ama kızlar dun gece kendımle cok savas vverdım..pohca yapmıstım esıme sabahları yesın dıye..okadar yoneldım yemeye ama yemedım..ıcımdekı seytan bır tane ye bısey olmaz dedı..ama yemedım..ama yeseydım kendımı affetmezdım..ohh sukur ıradelı olmaya basladım..

günaydın kızlar, yeni gelen arkadaşım hoşgeldin.. Güzelresim'cim kocaman kucaklıyorum seni. Helal olsun sana zayıflayıp o alt bedenlere girmenin tadı ve zevkini çok bilirim. Ama ben maalesef sizleri tanımadığım için hepsini zamanla almıştım. Şimdi hep beraber verdiğimiz için sorun olmayacak. ınan kendim kadar sevindim.. Canım benim. Darısı diğer kızlarla benim başıma inşallah. Bu arada benim zayıflama eşim kayıp. Badanalara boğuldu arkadaşım. Eylülce nerelerdesin arkadaşım. Özletme kendini arada gel de gül cemalini görelim... Bu arada sabah 1.5 dilim çoh tahıllı peksimet, peynir, domates, salatalık, yumurtanın beyazı (3-4 çatal ucu ile), 1 y.zeytin yedim. Tabi once sandoloz sakızı,elma sirkesi ve yeşil çayımı içtim. Ardından 3 adet küçük k.kayısımı yedim. 11 gibi ara öğünümü yiyeceğim. Yine gelirim. Şimdilik hoşçakalın..

alnagmecim ben elma sirkesini içemiyorum ya çok midem bulanıyor, ama sadaloz sakızını sabah akşam yutuyorum. acaba elma sirkesi içmezsem işe yaramaz mı?
eylülce nasıl gidiyor boya-badana?
Ben bu sabah kepek ekmeğine yağsız tost yedim. ara öğünde bir ayran içicem, öğlen şehriye çorbası+1 dilim çok tahıllı ekmek, akşam üstü bir avuç leblebi, akşam da 3 tane yağsız kıymalı biber dolması+yoğurt yiycem.
Kızlar siz neler yiyorsunuz bugün?
Öptüm.

günaydın arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1.60 boyunda 83.5 kiloydum tabi sabah tartıldım 81.5 geldi inşallah hepimiz bir an önce inceck oluruz şuan 46 beden giyiyorum benim en iki büyük avantajım var eşimdede kilo sorunu olduğu için beraber yapıyoruz evde değişik başka yemek pişmiyor ve evde ekmek olmuyor tabi 2 gündür yeni başladık. diğer avantajım hamile kalamadığım için doktora gittim o bana adet düzenleyici ilaç verdi. Seni zayıflatır aynı zamanda dedi. Gerçekten faydası var çok açlık hissetmiyorum umarım yaza kadar bende 40 bedeni görürüm

arkadaşım ben sabah sadece meyveli süt içtim ve iki adet salatalık yedim. öğlen 1 kilo meyve yiyeceğim akşam yemeğinede haşlanmış bamya yoğurt yiyieceğiz eşimd benle diyet yaptığı için eve ekmek almıyoruz ekmek ve karbanhidrat hiç kullanmıycam bu diyette

günaydın kızlar brnde bu gün pirinc lapası yiycem malum yarın tartı günü ama ban bu gün regli olmuşum herhalde fazla cıkarım bakalım

flatliners'cim inan çok kesin bir bilgim yok ama yarar diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile bariz bir tokluk hissi veriyor sandoloz sakızı.. Ömrümüzün sonuna kadar sandoloz çiğneyip, elma sirkesi içmeyeceğimize göre kendi irademizle de başarırız birlikte olduktan sonra sen üzme canını. Elmalı ya da elmasız, sakızlı ya da sakızsız hep beraber hakkından geleceğiz onların. Başlamak bitirmenin yarısı demişler. Biz yarıladık bile az kaldı.. :dance:hihoyyyt

herkese günaydınnn yeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoş geldinizzzzzzz aramıza inş yaza hep beraber tığ gibi gireriz dönmek yok bu arada alnağmecim bencede öyle çok güzel motive oldum çünkü başalamak bir adımdır demi ama canımm bakalım haftanın birincisi kimmm hadi hepimize kolay gelsin

serradeniz merhaba canım inşallah incecik oluruz ben dış görüntümden hiç memnundeğilim hele yazın daha kötü oluyor haftanın birincisi ne zaman başlayığ açıklanıyor pazardan pazara falan mı

günaydın canım arkadaşlarım..kilolar cuma günleri açıklanıyordu sanırım.heycanlıyım benimde sizlerin arasında tam 1 haftam doldu.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.İnanılmaz iyi geldi bana sizlerle olmak hırs yaptım sizin çabalarınızı gördükçe hevesleniyorum.hepiniz incecik olun kızlar hepinizi tatile Alanyaya bekliyorum :)

serradeniz merhaba canım inşallah incecik oluruz ben dış görüntümden hiç memnundeğilim hele yazın daha kötü oluyor haftanın birincisi ne zaman başlayığ açıklanıyor pazardan pazara falan mı
canım cumada cumaya tartılıyoruz yarı açıklıycaz kiloları en çok kilo veren birinci seçiliyor az kalorili günler canımmşakkıdışakkıdı

kızlar size bir önerim daha var..kilolu bir fotonuzu gözünüzün en cok iliştiği bir yere koyun ve ona baktıkca ınanın hırslanacaksınız.insallah işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…