80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiimmmm....ama kimsecikler yok..
söylemiştim pazar günü kardeşimin nişanı oldu..hiç gelemedim..çok özledim sizi...
hala yorgunluğum geçmedi..ev almış başını gitmiş..toparlamaya çalışıyorum..

selam kızlar 1-2 gündür nete giremiyorum ama aklım burda
kaçamak yok spora devam rakibem beni sormuşsun canım saol ben iyiyim sen nasılsın
hazırlıklar başlamıştır haftaya burdasın sanırım

handerya dışarıdaki kadar kolay olmuyo dışarda vakitin nasıl geçtigini anlamıyorsun ama imkan olmayınca evde yürümek iyi oluyo sesi o kadar fazla degil alt kata ses gitmez sanırım bizim alt kat boş gece olmadıgı sürece sorun olmaz katlandıgı içinde fazla yer kaplamıyor kışın sogukdan yürünmüyo yazında sıcaktan yürünmüyor dışarda

slm kızlarr.. noldu bu topiğe yaa.. bıraktığımdan beri 1sayfa ilerlemiş sadece... yaz rehaveti mi çöktü herkese? neysee...

baharnaz... cnm .. sen bişey sorarsında ben cevapsız bırakırmıyım şekerim yaa.. msj özel msj olarak gelmedi bana ama profilime ziyaretçi mesajı yazmışsın bende yanlış hatırlamıyosam oradan cvpladım.. benim profilimde görebilirsin sanırım.. ama istersen özelden de yazayım yine... dur bi bakim de özelden atayım ben sana yazdıklarımı... öptüm cnmcım...

hıı bu arada kızlarr bişey sorcamm... bu kiraz sapları evde gölgede kurutulcaktı yanlış hatırlamıyosam.. yanlışsam bilen biri düzeltsin nolur... kiraz bolo olunca kışın hazır olsun diye saplarını kurutayım diyorum ama bilgisi olan biri cevabını şettiriversin bana bi zahmet.. öptüm kendisini... mujjkkk

listemi de yazayım ben bari.. daha pazara gidicem... öğlen sıcakta gitmiyiim dedim.. gerçi eşim gelince gideriz oa taşıtırım demiştim :)) ama o da mesiye kalcakmış.. be pazara çıkıyım geliim girerim yine...

sabah-------------- 4 bisküvi,1bardak şekersiz çay
ara------------------ -
öğlen--------------- 1 simit,1 bardak ayran
ara------------------ kiraz (10 tane kadar)
akşam------------- 6 kaşık karışık ot yemeği :) ,yoğurt
ara------------------ şekersiz çay

3 litre su, 1 saat yürüyüş...

Bende bılmıyorum bebeg cıĞımm hatta kıraz saplarını topladımm ama bence gÜneŞte kurutuluyor dıye bılıyorumm...

evet bebegcim gölgede kurutulacak ben yaptım adetim boyunca içtim adete bi kaç gün önce başlansada oluyormuş ben şimdi yine kurutuyorum
çok faydasını gördüm adet oldummu olmadımmı anlamadım ne stres ne şişkinlik nede agrım oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu gün 3 günde 4 kg diyetine başladım bakalım nasıl olacak dayana bilecekmiyim şu ana kadar iyi gitti akşamda kendimi oyalıyacak birşeyler bulmam lagzım

jasmincim.. çok sağol cnm.. gölgede diye hatırlıyodum ama yanlış olmasın dedim.. :))

krazları yedikçe saplarını ayırıyorum :)))) ayy bana noluyo diyorum bazen duyduğum herşeyi dener oldum.. amahap ilaç nereye kadar yaa.. bide bende hap yutma sıkıntısı var.. 2 bardak suyla mercimk kadar hapı ancak yutabiliyorum :))) annem dar boğazlı der bana.. bende diyorum o dar boğazdan ben neler geçiriyom .. baksana kiloma... hahahah....hap geçmiyo ama mantılar.. börekler.. off off...

selmaa kız ne diyetiymiş bu? hadi bakalım hayırlısı olsun... akıllı seniii.. diyet perşembe bitiyo demii.. cumaya nolcak bakalım.. işe yararsa bende düğün öncesi şoklarım bi bakalım.. sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.. düğünekadar 75 olcam diyodum bide yaaa... haftayacuma kına varr.. geçmiş ola diyorum artık.. 1 haftada 5 kg. gitmiceğine göre.. neyse 4kilo verdiriyosa onu yaparım bende.. bana yazarsın özelden işe yararsa... öptüm cnımm..

BEBEG [ inşallah canım işe yarar işe yaramasına yararda ben uyabilirsem bence sende yap bende deneyelim ona göre bakarız şu ana kadar güzel kaldı iki gün kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet bildin cumaya haftanın kar beyazı benim/COLOR]:lepi::lepi::lepi:

bebegcim ya şu mesaj olayını çözcem az kaldı neslihanda da aynı şey oldu dur olayın mantığı anlayım sabahtan msj yazarım canımcım :))

selmaaaaa o diyeti banada yaz lütfennnn acill özelden

jasmin koşu bandı sendeymiş demekki yazınca anladım bende neslihanda
zannediyordum

jasmin günde ne kadar yürüyor ve ne kalori harcıyorsun canım ?

eflatun hayırlı olsun

bebeqcim kiraz saplarını bende yedikçe ayırdım ve gölgede mutfak dolabında kuruttum 3 günde kuruveriyor canım bende deniycem özelden sorduğun şeyede sabah cvp yazarım vaktim kısıtlı şimdi çıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…