80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnazcım.. tamam canmm...özelden yazarsın...

kızlarr ben şimdi çıkıyorum.. herkese iyi akşamlar ve iyi geceler...

sabah arkadaşa gidicem.. cumartesigünü ayağından ameliyat olmuştu.. normalde annesi bakıyo ama yarın kadının işi varmışş... öğleden sonragelicekmş.. o zamana kadar ben ilgilenicem..1 ay ayağınıa basmaması gerekiyo.. neyse işte orda olucağım için ancak öğleden sonra fln girebilicemm... haber vermek istedim...

öptüm hepinizi... muucckkkss

selma canım hadi bakalım hayırlısı cumaya kardeş takımın listesinde gözüm ....:lepi:

aeben.. teşekkürler.. sana da cnımm
canım sanabir not bıraktım linkinde okur ve degerlendirirsen seviniriz ...opuyorumnanaktan,

pardon canım okudum hay allah keşke sorun olmasaydı .... saglık olsun ama bekleriz takımda olmasanda sohbete gelebilirsin . bak ben şu an listede degilim ama banim takımım ..

Son düzenleme:
selam kızlar 1-2 gündür nete giremiyorum ama aklım burda
kaçamak yok spora devam rakibem beni sormuşsun canım saol ben iyiyim sen nasılsın
hazırlıklar başlamıştır haftaya burdasın sanırım

tsk canim bende iyiyim cok sukur
Evet aynen tahmin ettigin gibi .. hazirliklar basladi ve haftaya orada olacagim ins.
Super gidiyosun yaa valla imreniyorm sana
Benim kacamaklarim oluyo malesef mafoldumben ama beni yakalamaman icin elimden geleni yapicam :jeyyar:

Kızlar herkes nerdeeeeeee?
valla hepimize bişeyler oldu kesin güneş falan mı çarptı acep?
ama böyle motivasyon nerde görülmüş! bu arada bebegcim tam anlamadım ama transfer teklifleri mi var ne?

günaydın kızlarrr...

handeryacım...songünlerde gelen giden pek yok gördüğün gibi... :))))) canmm evet 6.takımdan transfer teklifi aldım :))makul bi fiyat sundular dermişim :)) hahaha.... ama burdayım canm..sorun yok.. ilk göz ağrım burası... gerçi takıma geçsemde buraya gelirdim yine de ama burdayım yani.. öptüm cnım..

kızlarr bildiğiniz gibi arkadaşımın yanında olucam... öğleden sonra onu emanet edebileceğim birisi geldiğinde eve gelirim... ancak o zaman girebilirim.. beni mazurgörün nolur.. kaçamaksız bir gün diliyorum herkese...

gelmiş ve gelecek olan arkadaşlara günaydın
bebeqcim gelip açılışı yapıp gitmişsin canım arkadaşına allah acil şifalar versin

kim transfer ediyoruş seni hııı lmaz::jeyyar:kötükedihüso kimse götüremez seni opuyorumnanaktan

selmacım mesajı aldım çok teşekkür ederim.

günaydın arkadaşlar

BAHARNAZ benim ikinci günüm bu gün ve dün güzel gecmişti umarım u günüde güzel geciririm bakalım gercekten verecekmiyim ben iki kg olsa razıyım vermeye cuma günü belli olur ne verip ne vermedigim bakacagız

günaydın kızlar iki gündür giremedim gelen giden oldu o yüzden
diyette iyi gidiyor şimdi ftnıss yapıcam görüşürüz

eğer verirsen bende başlıycam yerimseniben baktım sadece 3 öğün galiba hani sık yemeye alıştık ya dayanmak zor olsa gerek gibi geldi bana heleki benim gibi açlığa dayanamayan birine bakalım görelim canım

selam kızlar selmacım ben cıkmıştım görmedim yazdıgını kusura bakma kızlar tayin işimiz var 1 ay sonra taşıncaz koşuşturmaca başlıyor sık giremesemde ara ara gelip bakmaya çalışcam haftalık kilo bildirimimi yaparım yediklerimide yazmaya çalışırım beni mazur görün oldumu dün geceden beri bi mide agrısı geçmedi gitti şerbet içtim süt içtim tarçınlı bal yedim
geçsin diye şekeri yükledik bakalım bu koşuşturmacada kilo versem bari

BAHARNAZ acıkmıyorsun canım ben hiç dayanamıyordum aclıga ama kendine o günlerde oyalanacak birşeyler bulursun vakit gecsin diye

Slmm kızlarr...

GeÇen haftakı artıdan sonra kendıme ceza verdım ve bugÜn ıtıbarı ıle Şu gÜnlÜk meyva suyu dıyetını yapıyorum... En azından +800 den kurtulmam lazım....

kızlar ben sizin yaptığınız diyetleri gördükçe şaşıyorum arabayı düşünün benzini olmayınca ne olur yolda kalır şok diyetler tek tip yemek ve içecekle yaptığınız diyetler canınıza zarar sağlık gittimi gelmiyor ben herşeyimi yiyorum ama sık sık yiyorum suyumu tüketiyorum tuba özayla spor yapıyorum yemek kaçırdımmı 15 dk spor cezası veriyorum geçen hafta 1500 g verdim zorlamayın kendiniziiii

kızlar ben biliyosunuz bu haftasonu uzun bi tatile çıkıyorum ve sanırım son listeyi de yapıp giderim ama 3 hafta antalyadayım yazlıkta bilg. yok internet cafelerde de photoshop falan kurulumudur bilmiorum ama 3 hafta listeyi hazırlayamayabilirim hbriniz olsun aylincim,lavitacım veya bu görevi 3 haftalık üstlenecek biri aranıyorrr?

ya ben varya çok kötü oldum kabardım kabardım ve bu sabah yeterrrrrr tatlı istiyorummmm diyerek taştım kremşanti ve büsküviyi karıştırıp kendime tatlı yaptım..şimdi pişmanım ve cezalıyım malesefff (ama midem ve gözüm tatlıya doydu uzun bi süre ilişmem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…