ya ben varya çok kötü oldum kabardım kabardım ve bu sabah yeterrrrrr tatlı istiyorummmm diyerek taştım kremşanti ve büsküviyi karıştırıp kendime tatlı yaptım..şimdi pişmanım ve cezalıyım malesefff (ama midem ve gözüm tatlıya doydu uzun bi süre ilişmem )
Moralim çok bozuk şu araLar çünkü bi türlü kendimi dizginleyemiyorum yasakkelime habire yemek yiyorum.Lütfen bana yardım edin 82 kiLoyum çok moralim bozuk kendime snir oluyorum kendimden nefret ediyorum ne yapabilirim lütfen bana yardım edin!! mafoldumben :a015:
ya ben varya çok kötü oldum kabardım kabardım ve bu sabah yeterrrrrr tatlı istiyorummmm diyerek taştım kremşanti ve büsküviyi karıştırıp kendime tatlı yaptım..şimdi pişmanım ve cezalıyım malesefff (ama midem ve gözüm tatlıya doydu uzun bi süre ilişmem )
lavita.. cnmm.. olsun kuzum sık görüşemesekte gönüller bi olsun demi ama :)))
listeyi sık sık öne alıcam bende artık.. gözümüze gözümüze girsin de belki işe yarar... zaten bu hafta da böyle olursa handerya liste falan hazırlamıcam.. kızcağız artıları yapmaya uğraşiıyo saatlerce :)))
bol bol yedim kuzum kirazlardan valla :)) ağaçtan mideye hahaha :))))
kendine dikkat et iyi bak bebişim...
ayy yine kimsecikler yokk
lavitacım hizmet ediyormuşsun kayınvalideye yanlış okumadıysam nişanlıydın dimi et et canım ileride ne ekersen onu biçersin opuyorumnanaktan
elaycım ohh deniz ohh kızgın kumlardan serin sulara kendini bıraktın dimiiikaydirigubbakcemile3
rakibem bebeqcim kolay gelsin banka işleri çok zor canım ya sana özelden bir msj atmıştım çilek reçeli ile ilgili sen kiraz toplamaya gitmeden önce almadınmı acaba? cvp gelmedide
hıı bu arada kızlarr bişey sorcamm... bu kiraz sapları evde gölgede kurutulcaktı yanlış hatırlamıyosam.. yanlışsam bilen biri düzeltsin nolur... kiraz bolo olunca kışın hazır olsun diye saplarını kurutayım diyorum ama bilgisi olan biri cevabını şettiriversin bana bi zahmet.. öptüm kendisini... mujjkkk
kızlar ben biliyosunuz bu haftasonu uzun bi tatile çıkıyorum ve sanırım son listeyi de yapıp giderim ama 3 hafta antalyadayım yazlıkta bilg. yok internet cafelerde de photoshop falan kurulumudur bilmiorum ama 3 hafta listeyi hazırlayamayabilirim hbriniz olsun aylincim,lavitacım veya bu görevi 3 haftalık üstlenecek biri aranıyorrr?
gelmiş ve gelecek olan arkadaşlara günaydın
bebeqcim gelip açılışı yapıp gitmişsin canım arkadaşına allah acil şifalar versin
kim transfer ediyoruş seni hııılmaz::jeyyar:kötükedihüso kimse götüremez seni opuyorumnanaktan
kızlaaarr...napıcamm yardım edin...eşimden 1 hafta evde oturma cezası aldım..geçen hafta çok gezdim nişandan dolayı..aslında haklı evi çok ihmal ettim...ben 1 hafta evde nasıl dayanıcam..her fırsatta kendimi buzdolabının önünde buluyorum..
evde oturma cezası derken sadece annemlere gitmem yasak...başka da gidecek dğoru düzgün yerim yok zaten...offf offffffff haftaya salıya kadar.....dayanıcaz artık..
evet canım:) gönüllerimiz biiir :) seviyom seni
bebeq canım galiba arkadaşının yanından gelemedin
kız bana canım ya hakettim bugün zaten bu hafat kiloda oynama da yok bende üzerine gidiyorum sanki artı ve kapkara olmak istermişcesine zaten mayokini elimde patladı haklısın diğerinin içine bari gireyim..:1shok: napmışsın öyle sadece tadına bakıcak az birşey yapsaydın :1no2: bence olmadıklava: klava: elindeki mayonun içinede giremeyeceksin yoksa
canım afiyet olsun ne istersen ye ama sonradan 15 dk hareket yap rahmi koç türkiyenin en zenginleri arasındaydı ama en çok istediği şeyi yapamadı buna parasıda yetmedi isteği neydi biliyomusunuz simit yiyebilmek ama midesindeki sorun yedirmedi adamcağıza o nedennle şimdi yiyebildiğinizi yiyin ama sınırı koruyun ve spor yapınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?