80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok: napmışsın öyle sadece tadına bakıcak az birşey yapsaydın :1no2: bence olmadı klava:klava: elindeki mayonun içinede giremeyeceksin yoksa

aylini sorarken rakibi merve geldi nerelerdesiniz bakıyım aylin huhu gece gündüz sporamı verdin kendini yoksa

merve nasılsın

Moralim çok bozuk şu araLar çünkü bi türlü kendimi dizginleyemiyorum yasakkelime habire yemek yiyorum.Lütfen bana yardım edin 82 kiLoyum çok moralim bozuk kendime snir oluyorum kendimden nefret ediyorum ne yapabilirim lütfen bana yardım edin!! mafoldumben :a015:

kızlaaarr...napıcamm yardım edin...eşimden 1 hafta evde oturma cezası aldım..geçen hafta çok gezdim nişandan dolayı..aslında haklı evi çok ihmal ettim...ben 1 hafta evde nasıl dayanıcam..her fırsatta kendimi buzdolabının önünde buluyorum..
evde oturma cezası derken sadece annemlere gitmem yasak...başka da gidecek dğoru düzgün yerim yok zaten...offf offffffff haftaya salıya kadar.....dayanıcaz artık..

ya kendini kasarsan kendinde nefret edersen daha çok yersin beynine güzel komutlar yollamayı denesen mesela baya incelmişim dahada inceliccem gibi bunlar inan işe yarıyor ok

canım afiyet olsun ne istersen ye ama sonradan 15 dk hareket yap rahmi koç türkiyenin en zenginleri arasındaydı ama en çok istediği şeyi yapamadı buna parasıda yetmedi isteği neydi biliyomusunuz simit yiyebilmek ama midesindeki sorun yedirmedi adamcağıza o nedennle şimdi yiyebildiğinizi yiyin ama sınırı koruyun ve spor yapınn

evet canım:) gönüllerimiz biiir :) seviyom seni

baharcım evet yanı aslında hayır yaza nişsan var yaza dedim yaz geldi işte augustosda falan:)

canım beniö bildim kadarıylada gölgede kurutulacak:)))

last but not least :)
canım eskişehirde olsam biliyorsun seve seve yaparım. ama bu sene bende cok yoğunum. hanği tarihler arasında nerde olcam ve i.net bulabılcemmı hiç belli degil. belli olan cuma 6 günlük tatıle cıkıoruz. arkadaslarla daha sonra aılemle nerde olcam belli degil. nısan da var ya hadı hayırlısı... :)

lavita nişanın varmış ne mutlu ne güzel birde ne kadar yoğunsun gerçekten sana da iyi tatiller :)
dedim ya (kendime diyorum yani) herkes tatil hazırlığında o yüzden pek gelen yok

evra-su ne güzel konuşmuşsun ağzına sağlık

bebeq canım galiba arkadaşının yanından gelemedin

aylin nerdesin fıstık

çok teşekkürler canımın içi... yokk kuzumm ben gitmem zatenn... ilkgöz ağrım bu topik ve sizlrsiniz... opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kızzz nasıl bi ceza o öyle.. koptum valla gülmekten... otur bakim evde hıı klava: kaydirigubbakcemile3 şaka şaka canmm.. olsun sende bol bol girersin buraya...

evet canım:) gönüllerimiz biiir :) seviyom seni

bende seni seviyorum canımcım... opuyorumnanaktan

bebeq canım galiba arkadaşının yanından gelemedin

geldim cnımm.. yemek bulaşık ancak girebildim..ayy bide bugün çok üzgündüm aslında.. kimseye haber vermeden(kocama bile) hast. gittim dün..kan testi yaptırdım.. bugün 2 buçukta aldım sonucu.. negatif tabii.. mafoldumben ama sonra ne oldu biliyomusun.. sevinçten ağladım :sinifsinif: eda nın okul kaydı belli olmuş.. bahsetmiştim daha önce sana.. bu yıl okul kayıtları meb tarafından netten yapılcakmış diye.. bzim anaokuluna gttiğimiz okula sokağımız tutmuyodu.. ama ben ağlarken ark. aradı . onların da tutmuyo sokağı o okula.. karşı komşuları bakmış.. o okula çıkmış çocuklarının kaydı.. ben bi yüzümü yıkayıp baktım. edanın tc kimlik nosunu girerek.. şaştım kaldım.. istediğimiz okula çıkmış kaydımız.. :)) :teytey: nasıl oldu anlamadım.. meb. biriyle görüşmüştüm ama onun sayesindemi oldu anlamasamda.. çook sevindikk... rabbim dedi ki bana üzülme bak herşey yoluna giriyo.. :lepi: rabbim herkesin gönlüne göre versin.. :Saruboceq: adet görmek için hapıma başlıcam .. sonra adet olunca dr. gidip yumrtlama sağlayıcı hapa başlıcaz.. inş. rabbim o konuda da yardımcı olucak inanıyorum :Saruboceq: inş. sanada en kısa zamanda canmm :ecrin_bebek: :Saruboceq: öptüm..

listemi de yazıpçıkıcam.. kocişim moral bulmak için gezmeye götürcek :))

sabah--------- klasik kahvaltı
ara------------- salatalık-domates
öğlen--------- 1 bardak ayran,3 çatal semiz otu yemği
ara------------ 1 bardak gazoz
akşam------- 4 çatalsemizotu yemeği,salata
ara------------ kiraz

3 lt. su, 1saat yürüyüş...

iyi geceler yediklerimi yazayım hemen
sabah 2 zeytin kibrik kutusu kadar peynir çay başka bişey yemedim midem agrıyordu
öglen 2 kaşık makarna
akşam mercimek çorbası salata
iştahım kapalı pek bişey yiyemiyorum
ama ögünlerimi atlamıyorum bu kadar düzene bile girmesi benim için çok güzel
şimdilik benden bu kadar yorgunum herkese iyi geceler diliyorum

:1shok: napmışsın öyle sadece tadına bakıcak az birşey yapsaydın :1no2: bence olmadı klava:klava: elindeki mayonun içinede giremeyeceksin yoksa
kız bana canım ya hakettim bugün zaten bu hafat kiloda oynama da yok bende üzerine gidiyorum sanki artı ve kapkara olmak istermişcesine zaten mayokini elimde patladı haklısın diğerinin içine bari gireyim..

ayy ne güzel sözler bunlar canım tüm pişmanlığımı silip süpürdü resmen..kendimi mutlu ettim bu sabah ve sanırım akşam üzeri yürüyüşü ile erimiştir..bu da off günü olsun napıyım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…