80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebegcim bozma moralini miniğin annesinin idealine ulaşmadan gelmek istemiyor belliki..sen ve diğer bebek isteyen tüm arkadaşlar için de durum bu bence siz hedefe ulaşın bebecikler gelecek bi an önce..Allahım herşeyin zamanında ve hayırlısını versin inşallah..:Saruboceq:

Lavitam nişan ağustosta yani hayırlı olsun şimdiden canım Allah tamamına erdirsin ama çok az zaman kalmış bence tak motoru nişan resim ve görüntülerinde kilolu gözükmek hoşuna gitmiyecektir ileride emin ol! (ileride ideal kilona ulaştığını varsayarak yazıyorum :)

Ayyy çok tatsızlaştı bu topik yaaa..niye kimse yok,niye bütün gün çok az kişi girmiş? hani canlandırma yarışmaları yapacaktık yemek ,,giyim falan..

yaaa bu arada kol ölçümü yaparken nerden ölçtünüz kızlar? hani şu baybay yaparken sallanan yerden dimi koltuk altının biraz altı,baktım hepinizin ölçüsü az geldi benimmi kolum kalın dedim ama vucuduma göre normal peki neye 34 cm çıktı? gerçi o listede yalan oldu sanırım ne aylin var ortada ne de listeye iştirak eden sevgili arkadaşlarımız..

günaydın kızlarr

handeryacım.. sağol iyi dileklerin için canımm... sabah sabah iyimoral oldu valla.. daha da bi asılıcam idealime ulaşmak için :)) topiğin sessizliği konusundaki düşüncelerine ve sitemlerine aynenn katılıyorum...

neyse.. bakalım .. ben kışın yine toparlanır millet diyorum ama.. yaz geçince kışı.... neyyssee kaydirigubbakcemile3

kızlarr daha herkes uyuyo sanırım... ben ev işlerimi bi toparlayıp arkadaşın yanına gidicem.. yine öğleden sonra annesi geldiğinde eve gelirim sanrım...

ama bişey sorcam.. aramızda kullananlar vardı diye hatırlıyorum... diyet çin değil... bu tarif... bal+çörekotu+tarçın karışımı yapan vardı aramızda.. buna adetin 1. günü başlanıyo 14 gün yapılıyodu demi? ve bu karışımın olduğu kavanozu buzdolabında mı yoksa dışarda mutfak dolabında mı saklıcam... burda takıldım... bilen varsa yazabilirse sevinirim...

günaydın kızlar
sanırım herkes topiğin sakinleştiğinden şikayetçi,zanlılardan biride benim ama hastalık peşimizi bırakmadı.
Geçmiş olsun dilekleri için çook teşekkür ediyorum.
8-10 güne kadar memlekete gidebiliriz düğün var ve ben istediğim kiloya inemedim
oğluşumun doğum gününde de 11 temmuzda 60 kilo olmayı hedefliyordum ooooo 60 nere 76 nere
bıraktım sanmayın giremesemde diyete devam ediyorum
dedim ya hastalık falan filan derken sporda yalan oldu valla
bi de dün regl başladı bu sabah tartıya çıktım anam o da ne dedim ama regl bitince gidiyor dimi o fazladan gördüğüm kilolar
kızlar çıkıyorum kahvaltı yapcam sonrada yatcam,olmadı şimdi demeyin sabahın bi körü oğluş uyandı.şimdi kendisi uyudu ben kaldım ama acıktım midem gurk gurk ediyor
öptüm kendinize iyi bakın kaçamaksız bir gün diliyorum by

bebeqcim okul kayıt işine çok sevindim canım eda için hayırlısı Allah kalbine göre verdi şimdi de şu hapları kullan bakıyım seni hapçı senii opuyorumnanaktan inşallah bunun sonunda da hayırlı haberler alırız
şu karışıma gelince ben şu an incir kürü uyguladığım için bu karışımı uygulayamıyorum ahh şu yiyecekleri nerde saklıycamızı bir bile bilsek işler kolaylaşıcak :)

yalnız dün takıldığım topicte çörek otuyla kilo verenler olduğu yazıyordu :uhm:

handeryacım haklısın gelipte saatlerce yalnız kalabiliyorsun bizim topicte kendi kendine.
sanırım yaz ve tatil kilo vermek için es geçilip kışa herkes aynı kilosuyla kaldığı yerden devam etmez inşallah :))

neslihancım gördüm seni hiç kapı komşuna(buraya) uğramadan, yan binaya(öteki topiğe) gitmişsin

eflatuncum sende yazmadan çıkarsan eğer klava: gelen arkadaşlar girip gidiyor kimse yazmıyor ya güceniyorum valla

bugün acayip yaramaz hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3:lepi:Şenizlülülülülülülaelaelaelaelaesositosositohihoyyytşakkıdısırnaşık şeyşutarafagitti-tatlicadiarzu-alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…