80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

böyle durumlarda canım hiç ev işi filanda yapmak istemiyor ( hamur işleri yapmak istiyor :))) böyle oturmuşum pcnin karşısına kızlardan biri gelsede beni hamur işleri yapmaktan alıkoysa :)) diyordum

uykum kaçtı
bugünde böyle olsun uyumayım bari
diyet nasıl gidiyor

düşe kalka gerçekten bazen yerlerde sürünüyor yürüyşüde bıraktım napcam bilmiyorum tatilleri yapalım sonra spora başlıycam araya tatiller girdiği için erteledim sanki diyette ertelendi gibi dikkat ediyorum, yerken yada yemek seçerken abartıdan uzak duruyorum ama giden yok gibi

oğluşumun doğum gününde neler yapabilirim onu araştırıyorum
ilk doğum günü olacak
ama kadere bak doğum günü olduğu gün halası evleniyor
memlekete gideceğiz sanırım
sanırım diyorum çünkü memleket çok uzak bu sıcakta oğluş dayanabilirmi hasta etmeyelim diyede konuştuk dün eşimle
yani belki gitmeyebiliriz en azından bebek ve ben
gitmeden öncemi yapayım gidersek gelincemi yapayım doğum gününü karar veremedim kızlar napayım ben

gidince ne kadar kalcağına bağlı herkes tatile gidiyor biliyorsun herkesin dönüceği günlere senin dönüşünde denk geliyorsa öyle yapabilirsin burda halasınada mutluluklar

ben diyorumki stres yapınca insan daha çok yiyor
biraz rahat davranmak gerek ama abartmadan yani hep aklımda diyerek

gidince ne kadar kalcağına bağlı herkes tatile gidiyor biliyorsun herkesin dönüceği günlere senin dönüşünde denk geliyorsa öyle yapabilirsin burda halasınada mutluluklar

gidersek bir hafta kalacağız yani 18-19 gibi burdayız allah nasip ederse,11 de doğum günü hepsi temmuza denk geldi yanüüü kafamçokkarıştı

bu arada baharnaz enerjin banada geçti kuu ne güzel oldu karşılaşmak seninle

kaydirigubbakcemile kaderime senide sürükledim canım :))

sevdemer
bebişin yeni yaşı hayırlı olsun şimdiden canım allah sağlıklı sıhhatli sevdikleriyle nice uzun ömürler versin

şu an o kadar acımki anlatamam şu keten tohumu saatim dolsun kahvaltı yapacagım yarım saat sonra gerci kahvaltıdada bir haşlanmış yumurta ve 3 tane bisküvi var ama olsun

benn geldiimmm
baharnaz.. yettim bacım kaydirigubbakcemile ne hamurişi kızz.... saçını başını yolmiimmm kaydirigubbakcemile3 bende olmıcaktım bu satte ama ark. dedim uyanınca çaldır öyle geliim diye onu bekliyom... eda ya çoksevindik sorma cnm. saol iyi dileklerin için... tatlım bu ay sadece hap değil ek olarak 3 tane de formül uyguluyorum.. yazarım sana da.. yumurtalar çatlasın derken ben çatlamıyım kıı bomba gibi kaydirigubbakcemile3

sevdemercim... oğluşunun doğum gününü şimdiden kutlarım
cnm.. halanıza da mutluluklar dilerim :))

selmacım.. hadi bakalım canmm... yarın sonuç ne olcak.. iyi olursa seni takip etcez bak baharnazla hee ona göre.. :)))

kızlar ben çok sıkılıyorum mafoldumben akşam rüyamda evimizin çatısı yıkılmıştı içeri yağmur yağıyor ve biz eşim kızımla kaçıyooduk .... çok kötü yorumlar okudum mafoldumben moralim bozuldu

kaydirigubbakcemile kaderime senide sürükledim canım :))

sevdemer
bebişin yeni yaşı hayırlı olsun şimdiden canım allah sağlıklı sıhhatli sevdikleriyle nice uzun ömürler versin

teşekkür ederim canımın içi
valla böyle enerjik olunca herşey daha bi kolay geliyor dimi şimdi kalkar şipşak yaparım bütün işleri

elaycım yağmur iyidir kı bu sıcakta bi olay olacak sizi serinletecek bak gör demedi deme:)
sıkma canını böyle şeylerle güzel bir gün başlıyor hadi gülümse bacum
kızlar çıkıyorum by bebiş uyandı

pc den birşeyler indiriyordum kilitlendi pc ile birbirimize dolandık neyse çözüldük şimdi :))

bebeqcim ya alemsin çok güldüm gerçekten hepsini aynı anda yapmasan bak bana sakin sakin sırayla yiyor içiyor ve çatlatıyorum :))

selmacım canım bak çörekotunuda bir oku istersen ketentohumunuda sürekli kulanmıycaksın dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…