80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 ayy ne biliyim baharnaz .. cnm yaa.. ne bulduysam deneyim diyorum işte... ama genelde böyle yapıyolarmış .. o yüzden.. sadece soğan kürünü ben ekledim.. o da fazla beklememek için.. normalde hapla 15 güne fln anca geliyo..soğanla 5. 6. günlerde geliyomuşş.. ay cnm bikaç tanesini elesemmi diye düşündüm şimdi sen böyle deyince.. ama hepsi de benim ihtiyacım olan şeylere yarıyo canm yaa.. neyse bi bakayım bu ay nolcak.. zamanında gelcekmi ve düzene gircekmi bakalım :)))

elaycım.. hayır olsun cnmm.. hayra yor hayır çıksın derler... yağmur rahmettir canm.. o yönüyle yor sen rüyanı... allah hayırlara karşı çıkarsın cnım.. bozma moralini...

kızlarr bu arada aylin nerelerde acaba... msn de de yokk kaç gündür... umarım bi sorun yoktur..

bebeq sana özel msj yazdım evet bende aylini merak ettim izni vardı ama şimdi çıkmıycaktı memleketede gelmiycekti

BİR BAKAYIM ŞU CÖREK OTUNA NASIL BİRŞEYMİŞ OLMASSA ONUDA DENEYEYİM KETEN TOHUMUNU BEN ALMADIM Arkadaş almış onun tanıdıgı birisi ketem tohumuyle cok güzel kg vermiş oda kendisine almış yarısınıda bana verdi dene diye tabikide bu arada kendiside 60 kg şişmanım diyor beni gıcık ediyor

ay sorma selma benimde bir arkadaşım var birlikte başlamıştık kilo vermeye o 84 başladı şimdi 70 kilo oldu 69 olsam daha iyi olcak falan diyor deli oluyorum ben 3 kilo verdim ben ne yapıyım anlamıyorumda hamur işi falanda öyle çok yapıp yiyorki bünyeden kaynaklanıyor heralde

kimse yok ben biraz gezeyim gelirim filekside şu an susma hakkını kullanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım ya oğlum çizgi filim izliyordu netten bende açık bırakmışım o yüzden yazmadım hadi gezin gel bakalım

aylincim nerdesin yaw
mervedehiç girmiyor
gerçi okadar çok girmeyen varki bende 15 den sonra girmeyenler arasına katılıcam

LAVİTA canım hayırlısı olsun ne güzel nişanin var güzel günler tadını cıkart
canim benim bizimkiler bi gelseydin hersey belli olcak ne zaman nasil olcak falan:) nisan var evet ama daha ortada birsey yok:)
saol bitaneem

lavita nişanın varmış ne mutlu ne güzel birde ne kadar yoğunsun gerçekten sana da iyi tatiller :)
dedim ya (kendime diyorum yani) herkes tatil hazırlığında o yüzden pek gelen yok

:) evet canim ya herkes tatile gidiyor geliyor falan, herkes bi hazirlik icinde bu yüzden, topicin tadida pek yok, kimse dogru dürüst giremiyor, eylülden sonra düzeliriz yine:)

lavita rakibim hayırlı olsun canım nişanın varmış mutluluklar sana
cok tesekkür ederim rakibim:))

haklisin canim cok hos bir görüntü degil bir 5 kilo daha verebilsem ya da hic olmadi 80 olim, bakti hic olmuor photoshopla zayiflatirimi kendimi:))

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-gelisim-bilgileri/258915-ilk-dogum-gunu.html

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/278097-2008-bebeklerinin-dogumgunu-hazirliklari.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eklerin-dogum-gunu-resimleri-iste-bizler.html

canım bak bu topikler sana fikir vereblir ben çok uğraşmıştım ilk d.günü için hepsi onlarda var..
ve Erdemin ilk yaşını şimdiden kutlarım nice mutlu seneler geçirsin inşallah sizlerle beraber..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz ben kapkara halimle burdayım beyazlar nerde:gitme::gitme::gitme:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…