80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta yürüyüşe gidemedim kızlar inş aynı kilodayımdır inş almamışımdır aslında yürüyüş yapmasamda rejıme devam ettim ama yürüyüş olmayınca verilmiyor

slm kizlarr
bende bikac gundur giremiyorum .. sinav sonuclari izin hazirliklari derken.. gunler geciveriyor.
Guzel geldi sonuclarim. butun derslerimi verdim cok sukur o bitti. simdide biriken kagit kurek islerini hal ediyorum. Buarada diyet saldim cayira mevlam kayira oldu biraz. Normal yemek yiyorum ama abur cubur tatliya yaklasmiyorum. Yarin aksam biz yola cikiyoruz. Turkiyede her gittimiz yerde i.net yok onun icin bende cok fazla giremem. firsatini buldukca kilo bildirimi yaparim.
Yarin izinden once son defa kilomu bildiririm ins.

kızlar yürümek istiyorsanız en ideal saat dilimi 19.30- 20.30 ben bu saatlerde yürüyorum güneş batmış oluyor,terletmiyor ve hava kararmadan işin bitiyor..

benim rüya etkim biraz azaldı kızlar kalktım bi yasin okudum bide sadaka verdim bir ihtiyaç sahibine bu beni rahatlattı tabi sizlerde .Allah herkesi korusun ..
BİDE MENEMEN DE KARDEŞİMİN 19 YAŞINDAKİ ARKADAŞI KIZ ARKADAŞI İLE DENİZDE YÜZERKEN KALP KRİZİ GERÇİRİYO VE BOĞULARAK CAN VERİYOR.BU OLAY CUMARTESİ GÜNÜ OLDU BEN O GÜNDEN BERİ ÇOK KÖTÜYÜM.. DAHA HAYATININ BAHARINDA GENCECİK BİR MELEK.ALLAH EVLAT VE KARDEŞLERİMİZİ KORUSUN

yarın tartılma günü dimi selma ben beyazlardan değilim üzerime alınmadım canım :)kaydirigubbakcemile3

ben de malesef yürüyüşü bırakanlardanım..daha doğrusu hiç fırsatım yokkk...
yarın da tartılamıycam malesef...annemlere gidemiyorum çünkü...daha önce de söylemiştim..salıya kadar gidemiycem..bugün yediklerim
sabah---1dilim beyaz ekmek,1kk penir,1dilim karpuz,1tatlı kaşığı reçel
ara--1top sade dondurma
öğle--1 kepçe şehriye çorbası
ara--
akşam--2-3 kaşık p pilavı,1haşlanmış tavuk budu,cacık
yatmadan çay falan içebilirim..

günaydın. ben listede ilk defa yer aldım ve bütün hafta boyunc listye baktım ve utandım ama işe yaradı. sabah kalktım ve tartıldım bugün tartılma gününü die biliyorum ve sonuç pek iyi olmasa yerimde saymıyorum en azından .listeyi hazırlayan arkadaşlara çoook teşekrlerr . umarım herkes tartıya baktığında mutlu olur bugün ....

Kizlar ya sadece aksamlari giriyorum nete ondada kimse olmadigi icin yazamiyorum ama takip ediyorum sizi.Diyeti hic birakmadim her gun sporada gidiyorum.Sali gunu kolestrolumu ve sekerimi olcturmeye gittim kontrol icin her sey cok iyi cikti hatta kilomuda olctuler 77.300 olmusum.ama daha asil bu sabah tartilicam.Bakalim ne cikicak.Buguntatli krizine girdim deli gibi 1 aydir yemedigim tatli yedim.Tabi sonrada cok pisman oldum.ama Sanirim regli olucam ondan boyleyi.Bizde gece yarisi 1:30 oldugundan gecen gunduzum gunler karisti.

ben kilo bildirimimi yapayım 83 teyim ve seviniyorum çok acı veremediğime üzülüceğim yerde 83 te kaldığıma seviniyorum tühh bana

rakibem bebeqcim seni şimdiden kutlarım :))

selma senin kilonu merak ediyorum

içimden yazmak gelmiyor kg cünki regli oldum bu gün cok kötüyüm a kadarda ac kaldım ama malesef 81 olmuşum cok kötü ama haftaya yapacagım tekrardan bakalım asıl o zaman belli olur ne verdigim

içimden yazmak gelmiyor kg cünki regli oldum bu gün cok kötüyüm a kadarda ac kaldım ama malesef 81 olmuşum cok kötü ama haftaya yapacagım tekrardan bakalım asıl o zaman belli olur ne verdigim

aaa olsun canım yine vermişsin 800 gr bizim için yada benim için büyük bir rakam daha önceki hafta verememiştik olsun bu hafta verebilmişsin bence mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…