80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim problem birazda spor yapmamamız sen spor yada yürüyüş yapıoyormusun?

birde kimseler yo kızlar nerde anlamadım tatile genelde önümüzdeki hafta çıkacak kızlar ama yinede gelen pek olmamış

benim evde yürüyüş bendım var ama bu aralar hiç yürümedim cünki belim cok agrıyor u gün saat 1 de dr gidecegim ona göre başlıyacam belimde bel fıtıgı oldugu için bu güne kadar beyin cerrahına gidiyordum bu gün fizik dr gidecem bakalım ne diyecek

neler oluyor bu takıma kızlar saat kac oldu kimsecikler yok ben ve baharnazdan başka eskiden herkes hiç degilse tatı günü erkenden burda olurdu olmazki ama

aa canım çok geçmiş olsun belki fizik tedavi ile düzelir canım

günaydın kızlar..evet bu aralar ben dahil kimse uğramıyor buralara..yazın telaşı çok oluyor..kendi adıma söyliym..eşim evde mesela..öğretmen oldğndn o da tatilde..o yüzden hiç işim bitmiyor..zaten kızım ve babasından pc nin başına oturmaya sıra da gelmiyor..bi de yaz gelince almanyadan akrabalarım geliyor...onların telaşesi....amcamlar..halamlar..babannem hepsi ordalar..bugün amcamın birini yemeğe çağırdım mesela...

gözünaydın canım ve kolay gelsin.
ne güzel ablamlarda ayın 17 sinde geliyor ve kalabalık geçiyor günler

kızlar günaydın
daha kahvaltı yapmadım kilo bildirimi yapıp kaçacağım sonra görüşürüz öptüm
başlangıç:82
şimdiki:76,400
bu hafta giden:300
hedef:60

malesef sadece 300 gr gitti regl oluyorum umurım haftaya 2500 kilo veriririm oooooooooooo demeyin hep bunun hayalini kuruyorum

handeryacım teşekkür ederim bakacağım linklere canım
hayırlı olsun diyen demeyen herkese teşekkür ederim
keşke yakın olsaydınızda doğum gününe sizlerde gelebilseydiniz birlikte yer içerdik dimi:))))

saol canım..senin de gözün aydın şimdiden..
yazın da böyle koşturması oluyor işte...yaz nasıl geliyor nasıl geçiyor anlamıyorum..

saol eflatun haftaya bende başlıyorum kayınvalidemlere gitcez orda internet yok bir ara buralarda olurum sonra annemlere gidicem ordada internet yok bende uzunca bir süre buralarda olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…