80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kiz banada dezavantay..bu yüzden dedim ya..kilomda kipirdama yok..ama belki ödem toplamisimdirda verdigimin farkinda degilimdir:)))))))) bana sadece ödem olsa..aseren hatunlar gibi tikiniyorumda tikiniyorum..doymak bilmiyorum valla...

bird benim çok uzun sürüyo bu halim 10 gün kırmızı kart zaten bir haftada vücüt anca kendini yopluyo,b,r hafta ödemsiz,3. haftada adet öncesi şişkinlik ve ödem ,benim kendimi iyi hissettiğim tek bir haftam ,buyur burdan yak canım

amam canım ben o zamanlar hiç bişi anlatmazdım kimseye üzülmesinler evin, sırrı dışarı verilmez diye ama şimdi dünyaya haykırmak istiyorum..zaten doru dürüş bi ailede yok annemle babam boşanmışlardı sonra babamda öldü annem tekrar evlendi .güvenecek bi dağ yok .bunlarda bildikleri için daha bi üstüme geldiler..bakmasen benim şimdi gerçek hislerimle ayı öküz dediğime .ona ,aşkım canım seni ben çok seviyorum diyip hem onu hem kendimi kandırıyorum.işede yarıyor kendim bile inanıyorum bazen eee nede olsa çocuklar var iyi örnek olmak lazım .amma bizimkindindede son yıllarda olumlu değişimler var daha bi sevgiyle yaklaşıyor biraz dinliyor beni ..önceden bu dinlemezdi uyurdu oturduğu yerde bende başlardım duvarla çiçekle konuşmaya ....hala uyuyor ama vaz geçemez ...bu olumlu değişimde eltimin emeği büyük..geldiği günden beri kaynımı parmağına taktı oymatıyor .burnundan geliyor .hiç kimseyi takmıyor kadın oturuyor herkes ona hizmet ediyor . o bana kök söktüren görümce el pençe sınırsız hizmet veriyor çayını bile kalkıp almıyor kocası ben görümcen işi büyüttü benim kocadan bile servis istiyor hepimizde yapıyoz ..konu komşu hısım akraba kimse kalmadı küsmediği..şimdi onu görünce benimki vicdan azabı duyur heralde..akrabalar falanda söyleyince kıymetini bilmediniz çok hanım gelin diye .tavırları biraz değişti bi kötü gelmeyince iyinin kıymeti anlaşılmaz deler ya o hesap işte ..

sağol canım biliyorum sabırlı olmakdan başka yapıcak bişey yok .evet hemde ne beterler bende zaten kızsanda ginede şükrederim içki kumar karı kız dayak çok şükür bunlar yokk .tabi karı kız olabilir olsada kızman adam burda yokki bi gidiyor 15 gin 1 ay gelmiyor tabii kızmam dedim ama gelip geçene allah korusun bi sevgiliyi kaldıram....taabii sabırla koruk helva olurmuş .önceden evede bakmazdı öyle alışmış.bi markete gitsek aklı çıkardı almasak olurmu der bişey almadan çıkardık .allahın peynir zeytini lüks gelirdi .şimdi çok şükür kendi söyler oldu hadi bişey lazımsa alalım deneyi kendiliğimden bi şey alsa o günü bayranm ilan edicem ama neyse o da olcak işallah..bu kıvama 14 senede anca geldi

amaaaaaaaannn canım boşver düşünme,düşünmüp düşünüpte kendini yıpratma,insanlar ahiretlerini dünyada kazanırlar,sende sabrederk bunun en güzel örneklerinden birtanesisin,sadece sesini duyrdun bize .... o kadar çok varki mutluymuş gibi görünüpte aslında mutlu olmayan kadınlar,kendine değer ver beyazcım ve bundan sonra da kendin için bir şeyler yap biz hanımlar yapı olarak farklıyız daha duygusal ve merhamet sahibi, bu bizim yapımızda var,binde bir çıkar gamsız kadın...
"Merhamet etneyene , merhamet olunmaz" (s.av) ne güzel demiş peygamberim

erkekler malesef öyle..ehli olmalari icinen azindan 15-20 sene gecmesi gerekiyor...olsun önümüze bakicaz artik degilmi..daha dur bir 5-10 sene daha gecsinde gör sen onu kuzu kuzuuuuuuuuuuuuu

14 senelik evlilikmi..kiz sen kac yasindaydin:44::44:

kizlar su anda trt cocuk kanalinda bir yarisma var benim ufaklik zoruyla onu izliyorum..ilkkokul caginda cocuklari yaristiriyorlar..yahu cocuklar hesabi benden hizli yapiyor....kelimeyi benden hizli buluyorlardi..sorunun biri kuzeyanadolu daglariydi benbir tane bulana kadar cocuklar 5 tane söyledi...bundan sonra trt cocuk izleme yok...kendimi kötü hissettim valla..sadece kötümü bilgisiz aptal gerizekali....ya ne kadar hakaret varsa hepsini etmisler gibi oldu valla..bu zamane cocuklarida süper yaaaaaaaaaaaa

yazdıklarını okudum ve senin için çok üzüldüm inşallah bundan sonra daha mutlu olursun evliliğinde

sen izlemesen de bırak çocuk izlesin genel kültürü artar fenamı

1 ay sonra 34 olucam sen sorunca şöyle bi düşündüm ben kaç yaşımdayım hesap kitap yaptım bi an 32 diycekdim nerdeyse zaman ne kadar çabuk geçiyo.en kötüsüde bu yasa geldim hiç istediğim gibi gyinrmedim kilodan bi zayıflasam ne güzel olur

yalnız kalınca kendini türkülere vurdun galiba
aynen öyle oldu

sen izlemesen de bırak çocuk izlesin genel kültürü artar fenamı
ay 3 yasinda cocuk ne anlayacak atasözünden hesaptan ..soruyu bilemeyince sutluyorlar ya onun icin bakiyor:))))))))))

himmm ben senden 2 yil daha yasliymisim.....kirka dayandik resmen..kirkin temeli saglam degilse bu dayanmayla bu gövdeyle beni tasiyamazda yerlebirolursa olamaz kilo vermeliyim...cok cooooooooooooooooook kirk beni tasiyabilmeli

yazdıklarını okudum ve senin için çok üzüldüm inşallah bundan sonra daha mutlu olursun evliliğinde

amin canım işallah herkes mutlu olur..belkide bi çevre yapabilseydim kendime stres yapmazdım emin olun hiç arkadaşım ahbabım yok sadece çevremde hem akraba hem komşu olan eşimin akrabaları onlarında yaşları 60 70 . zaten kimseyle oturup kalkmıyorumda canım istemiyor evden çıkmayı..onlar gelirler arada ama 70 yaşındaki kadınlarla otura otura ruhen yaşlandım ..AMA İYİKİ BURASI VAR bazen seviniyom iyiki 85 kilolardaydım diye yoksa burayı sizleri tanıyamazdım ,birilerinin beni dinlip anlaması çok iyi geldi sağolun

ayyy 40 demee 40 demee duymak istemiyom 20 den 30 dan bişi anlamadım ben

o yalnizligi iyi bilirim...buraya geldigimde bende yillarca yasadim yalnizlik duygusunu..tipki senin gibi cevremde hep esimin akrabalari...birazda ben istemedim kabugumdan cikmayi..herkes iki yüzlü herkes sahtekar..türkiyedeki dostluklarimi o icten samimi gülüsleri bulamayacagimi anlayinda suyun akisina birktim hayatimi......az insan az sitres gibi birseymis burada yasamak bilemedim..bilseydim gelmezdim...gelince bildim ama gidemedim...iyibir kazik yemis oldum hayattan..hani face de arada yaziyor ya:hayatin bana verdiklerini ve benden aldiklarini düsündümde... cok pis kaziklanmisim laaaaaaaaaaaaaan ...
diyordu yazida..aynen öyle iste

ayyy 40 demee 40 demee duymak istemiyom 20 den 30 dan bişi anlamadım ben

iyi ya iste 20 den 30 dan birsey anlamayanlar 40 dan sonra cok sey anlamaya basliyorlar mesela kizin gelipte senle boy ölcüstürdügü gün daha dogrusu boyunun senin boyunu astigini ispatladigi gün kabul ediyorsun herseyi...buda tam 40larda oluyor..bende erken oldu ya neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyse

doğru söylüyorsun belki türkiyedeyken yaşın küçükdüde ondan burdakileri samimi görüyordun insanın yaşı ilerledikçe insanların o kadarda dost olmadığını anrıyor .yüzüne gülüyor arkandan kuyunu kazıyor bilmiyorum benim çevremmi öyle menfaati varsa sanle iyi oluyorlar işleri bitince görmezden geliniyorum

senin büyük kız kaç yaşında dün pilav yaptı demiştin bide senin boyu aşmış merak ettim

yok ya esasinda türkiyede gercektende cok oturakli cok icten cok samimi dostlarim oldu...yaklasik 7 senedir burdayim..7 kisi olmamistir dertlestigim kisiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…